Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgyvbhj

Szukam mężczyzny który nie lubi stóp !!!

Polecane posty

Gość hgyvbhj
tajemnica_on, no więc widocznie ja mam jakiegoś pecha bo praktycznie 3/4 poznanych w zyciu mężczyzn było fetyszystami. Dlatego twierdzę że duża większośc mężczyzn bardzo lubi stopy. A jak juz pisalam jak poznaje takiego zwolennika gir to nie jestem w stanie sie przemóc do bycia z kims takim bo juz raz byłam i to nic dobrego nie przyniosło. On chciał bez przerwy masować moje kończyny dolne :D i robic inne rzeczy które nie przejda mi przez klawiaturę :P a ja nie byłam w stanie tego zaakceptować. Dlatego teraz poszukuję tylko takich dla których stopy nie mają żadnego znaczenia albo takich którzy ich po prosu nie lubią.

Gość iwan wladimirowicz palmow
tajemnica - a jeżeli powiem, że lubię piersi to każesz mi miętolić obwisłe, pokryte zyłami cyce 70 babci? tzn nie przeczę, że są tacy co lubią śmierdzące adasie - jak ten rozmodlony czy jak się on nazywał, ja pisałem o ładnych( bez haluksów itp) czystych( czyli nie śmierdzących) stopach ( czyli nie butach, skarpetach i co tam wymyślisz)

ghasdfasdffffffff - oj tam, skoro nawet pedzie nie są już oficjalnie dewiantami, to my też nie:P

Gość ohsaa
nie znacie się ! najlepsze stópki to własnie te spocone jeszcze jak będa leciutko ubrudzone to tym lepiej.

Gość jhhgjjhhjg
Zaraz się zrzygam

Gość hgyvbhj
jhhgjjhhjg, ja juz jestem po ;)

ale po co pieścić stopy skoro można pieścić uda, cipke i piersi? zawsze ten wątek też przeszkadzał mi w filmach Tarantino, praktycznie w każdym jest jakiś stopowy seksizm, który mnie obrzydza zamiast podniecić.

Gość reeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrr
hgyvbhj jhhgjjhhjg, ja juz jestem po To było narzygać na stopy to ten walnięty co tutaj tak pisze na samą myśl by się spuścił :P

Gość hgyvbhj
tajemnica_on, no własnie dlaczego, po co :o co w nich takiego fascynującego :o piersi rozumiem, tyłek też jak juz pisałam, nawet pieszczone dziąsło będzie dla mnie bardziej zrozumiałe niż zajmowanie sie tym czymś na końcu nogi. Tarantino jest fetyszystą więc pewnie stąd te wątki.

tajemnica - mnie też obrzydza, bo on w tych filmach pokazuje stopy Thurman, która ma syry jak facet. co do twojego pytania - skąd pomysł, że jak się lubi stopy to się racuszkami nie bawi? na czas się bzykasz?

Gość hgyvbhj
reeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrr hehehe :D zapewne to by było dla niego dopiero podniecające :)

hgyvbhj - co w nich fascynującego - a co jest fascynującego w cyckach, tyłkach , twarzach, i w ogóle w sylwetce? dokładnie to samo - damskie stopy są różne od męskich

Gość rozmarynowy pan
prawdziwy fetyszysta doceni piękne stópki brud, pot to jest to co fetyszyści lubia najbardziej. Stópka nawet nieprzyjemnie pachnąca jest mnie w stanie podniecić.

ja też jestem prawdziwy, najprawdziwszy i mam na to papiery - a jednak brud i smród mnie nie kręcą:P

e nie tylko Uma Thurman, byla tez salma hayek (wkładająca mu szwaję do ust), juliette lewis i pare innych ślicznotek. reasumując, jak założycie klub obrzydzonych stopami to mogę się do niego zapisać :)

salma też? w którym filmie?

Gość hgyvbhj
iwan wladimirowicz palmow, piersi mają okrągły, powabny kształt kojarza sie z opiekuńczosia, macierzyństwem przywołują jakieś dziecinne tęsknoty tak mówia psychologowie :P Pośladki też piękne, okrągłe, seksowne, kojarzą się mocno z seksem. A stopy, no z czym się mogą kojarzyc stopy :o z tym że chodza po ulicach, pocą się, brudza i mają przeobrzydliwy kształt, kompletnie z niczym podniecającym nie kojarzony.

hgyvbhj iwan wladimirowicz palmow, piersi mają okrągły, powabny kształt kojarza sie z opiekuńczosia, macierzyństwem przywołują jakieś dziecinne tęsknoty tak mówia psychologowie Pośladki też piękne, okrągłe, seksowne, kojarzą się mocno z seksem. A stopy, no z czym się mogą kojarzyc stopy z tym że chodza po ulicach, pocą się, brudza i mają przeobrzydliwy kształt, kompletnie z niczym podniecającym nie kojarzony. A powiedz czemu kobiety tak zwracają uwagę na męskie dłonie? No co w nich takiego jest? :P

hgyvbhj - nie kojarzą się z niczym podniecającym dla ciebie. dla mnie drobna stopa kojarzy się właśnie z kobiecością. tak jak to było u chińczyków ( nie takie przegięcia mnie nie kręcą, darujcie sobie wstawianie tu fotek tej babci ). dobra piersi kojarzą się tam z tym co piszesz, ale w takim razie dlaczego to faceci mają na ich punkcie hopla? bo to co przyciąga to właśnie odmienność budowy ciała kobiet

Gość hgyvbhj
mi sie męskie dłonie kojarzą z obejmowaniem, z sila mężczyzny, z tym że moze nas unieśc i i zrobić różne ciekawe rzeczy :P Ale stopy, niech ktoś mi wytłumaczy z czym się kojarzą bo ja nie ogarniam :o

Gość wywrrrotka
jejciu ja tez nie lubię stóp, w japonkach chodze ale nie lubię czuję sie dziwnie no ale w pełnych butach w lecie nie dałabym rady. Nie rozumiem swojego problemu ale ale bardziej nie rozumiem jak można lubić stopy, rozmarynowy jesteś dziwny.

tajemnica - uważaj bo ich wywołasz : "nigdy nie spotykałbym się z kobietą która publicznie odsłania stopy. to świadczy o tym, że ma duży przebieg i pewnie daje każdemu"

hgyvbhj - no właśnie. i tak jak kobitki lubią męskie silne dłonie , tak faceci lubią drobne smukłe stopy dziewczyn

hgyvbhj mi sie męskie dłonie kojarzą z obejmowaniem, z sila mężczyzny, z tym że moze nas unieśc i i zrobić różne ciekawe rzeczy Ale stopy, niech ktoś mi wytłumaczy z czym się kojarzą bo ja nie ogarniam Przecież to dłonie nie obejmują tylko ręce i podnoszą bicepsy :P Widzisz Ty lubisz męskie dłonie a są faceci którzy lubią kobiece stópki i nie musisz tego rozumieć, ale tak już jest ;P

reeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrr - lepiej bym tego nie ujął

Gość jak to dobrze żę tylko
niektóre koebity są tak poyebane jak autorka :D powinni ją w ZOO pokazywać zamiast pawianów - i leczyć na oddziale razem w Fritzlem :D 🖐️

Gość hgyvbhj
ale ja nie mam jakiegoś fetyszu męskich dłoni, nie dzalają na mnie w żaden sposób :P Dłonie obejmują, dłonie dotykja a stopy nie robia nic.

Gość Mag.pa
U mnie po szkole połowa naucz chodzi w sandałach i widać im te okropne stopy, a kumpela ma bzika na ich punkcie i cały czas sie nimi jara, nawet ma je na tapecie. Fuuuj!

hgyvbhj - twoje może nic nie robią, na szczęście są kobiety które coś nimi zrobić potrafią;)