Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgyvbhj

Szukam mężczyzny który nie lubi stóp !!!

Polecane posty

Gość eger
Mag.pa jaja se robisz męskie te stopy czy damskie

Gość iwan wladimirowicz palmow
hgyvbhj - aa no i tak : skoro ty nie masz fetyszu męskich dłoni, to już żadna nie może mieć

Gość hgyvbhj
iwan wladimirowicz palmow, chodzi mi o to że nie robia nic z natury poza funkcją chodzenia, a dlonie robia praktycznie wszystko. Stopy zaczną cos robic jak zaczną byc nienaturalnie uzywane :)

Gość reeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrr
hgyvbhj ale ja nie mam jakiegoś fetyszu męskich dłoni, nie dzalają na mnie w żaden sposób Dłonie obejmują, dłonie dotykja a stopy nie robia nic. Ale jednak zwracasz uwagę na nie :P A zauważ że jednak dłonie dotykają wszystkiego co obrzydliwe, pomyśl że taki facet wyszedł z toalety(często tutaj kobiety narzekają na takie zachowanie więc stąd taki przykład) gdzie się podcierał i wyszedł a nie umył rąk i potem dotyka Ciebie a ty o tym nawet nie wiesz. Dłonie naprawdę dotykają dziwnych, obrzydliwych rzeczy, w przeciwieństwie do stóp które są zazwyczaj w skarpecie i buce a to że się pocą, dłonie też się pocą. To tak napisałem bo któraś z pań pisała że stopy są obrzydliwe bo się pocą itd. :P

Gość sandralax
stopy mam w dupie, kocham meskie dlonie i typowo meski glos. zazwyczaj poznaje wlasnie po tym zajebistych chlopakow. JEST MOC!

to ty wszystko tak naturalnie używasz;)? słuchaj nie wiem, jak cię tak to interesuje to jakąś książkę z seksuologi przeczytaj, ale biorąc pod uwagę, że w każdej publikacji piszą, że to jeden z częstszych fetyszy u facetów to widać coś w tym jest...niech będzie - szalejemy z małymi stopami, bo mamy nadzieję, że dzięki nim ich właścicielkę będzie łatwiej postawić przy zlewie:P

ale obcowania w sensie co?

Gość hgyvbhj
'zauważ że jednak dłonie dotykają wszystkiego co obrzydliwe, pomyśl że taki facet wyszedł z toalety(często tutaj kobiety narzekają na takie zachowanie więc stąd taki przykład) gdzie się podcierał i wyszedł a nie umył rąk i potem dotyka Ciebie a ty o tym nawet nie wiesz. Dłonie naprawdę dotykają dziwnych, obrzydliwych rzeczy, w przeciwieństwie do stóp które są zazwyczaj w skarpecie i buce a to że się pocą, dłonie też się pocą" dzięki Tobię mam juz druga fobię :D żartuję ;) po prostu nigdy tego nie zrozumiem tak jak i ty nie zrozumiesz jak bardzo stopy mi przeszkadzaja, jestesmy na dwóch rożnych biegunach :)

Gość Szymuś
Ja !! Ja !!! Ja !!!! Lubię cipki, pośladki, zaokrąglone biodra, wąskie kibicie.

Gość hgyvbhj
tajemnica_on jak mogłeś :o bleeeeeeee

poza tym przypominam, że stopy osobno ciężko dostać, zazwyczaj są w komplecie z resztą kobiety. i tak, musi być równowaga stopy+reszta, brzydka baba z ładnymi stopami nie przejdzie ( odwrotnie tak, ale wiem, że to by nie było nic na dłużej )

tejamnica - i po chuja wklejasz zdjęcie psakudnej syry??? ponawiam pytanie o piersi...

iwan- piękne stopy, możesz robić z nimi co chcesz, ale bez wyciągania zaganiacza z majtek. czy orgazm by był możliwy? kiedyś czytałem artykuł z drugiej strony, że niektóre azjatki potrafią doprowadzić faceta do orgazmu przez sam masaż stóp. nie uwierzyłem :)

tajemnica - no przecież, jakby go przez te majtki stopami mocno tarmosiła to chyba większość by strzeliła, chyba że ktoś ma jakąś blokadę czy potrzebuje specjalnych bodźców. a jeśli pytałeś o to czy bez dotykania wacka stopą, tylko po prostu ją masując, no to jasne, że nie, to chyba jest niemożliwe fizycznie, tak jak z tymi Tajkami

Gość ggggggggggasdfasfaf
tajemnica_on iwan- piękne stopy, możesz robić z nimi co chcesz, ale bez wyciągania zaganiacza z majtek. czy orgazm by był możliwy? kiedyś czytałem artykuł z drugiej strony, że niektóre azjatki potrafią doprowadzić faceta do orgazmu przez sam masaż stóp. nie uwierzyłem Tak samo można w drugą stronę (ale żeby facetowi to nie słyszałem) bo kobiety mają więcej miejsc erogennych na ciele niż faceci.

no chodziło mi oczywiście bez dotykania :) niektórzy to ruchają salceson i też mają orgazmy że hej :) co do masażu ja czytałem że to były Chinki a nie Tajki. byłem w tajlandii w tym roku, poznałem kilka kobiet ale żadna mi tego nie zaoferowała :)

no jak się pytam jest to możliwe bez dotykania? ponoć jakoś tam można prostatę uciskać, że strzelisz... Chinki, Tajki dla mnie to jedno

coś tajemnico unikasz mojego pytania...

Gość !ja też nie znoszę stóp
ale to dlatego że sama mam nieładne :O W sensie są zadbane i szczupłe ale mam te ohydne długie palce... i ten drugi jest większy od tego "największego" fuj.. Dlaczego Bóg mi dał takie wstrętne stopy?! Latem to wgl nie mogę się na dziwić jak kobiety mogą nosić sandały jak mają niezadbane stopy! W sensie popękane pięty i źle zrobione pedicure... BLE! chociaż na szczęście z facetów których ja spotykam żaden nie miał fetyszu stóp :P

aha i do tych co mówią że takie "fobie" powinno się leczyć - wiele moich znajomych też nie przepada za widokiem stóp :D noszą latem sandały/klapki ale dlatego że "muszą". Tak to by chodziły non stop w zakrytych butach ;)

jakiego pytania ? jak będe w tajlandii (może jeszcze w tym roku) to z ciekawości spróbuję rozeznać temat :) bo wprawdzie sam nie lubie kobiecych stóp, ale jakbym miał mieć orgazm gdyby ktoras masowała moje to czemu nie :P

Gość hgyvbhj
ja też nie znoszę stóp, zazdroszczę bo ja spotyka praktycznie samym fetyszystów :o

Gość rozmarynowy pan
"ja też nie znoszę stóp" dlugie paluchy są ohydne współczuje ci bo ja bym na takie stopy nie poleciał, a jak jeszcze drugi jest dłuższy niż pierwszy to kajarzy mi sie z meska stopą.

tajemnica - skoro lubisz piersi to czy miałbyś ochotę pieścić sięgające pępka, pokryte żyłami i rozstępami siedemdziesięcioletnie cycki? tylko szczerze:P?

wiem że są ohydne - proszę mnie nie dobijać :P ale naprawdę - w moim otoczeniu nie spotkałam ani jednego faceta fetyszysty stop. I te moje znajome co też nie przepadają za stopami też nie (no poza kilkoma egzemplarzami :D)

to chyba oczywiste że nie chciałbym. ale też nie chciałbym pieścić ładnych, młodych, pachnących stóp. a piersi tego typu- owszem :P

Gość hgyvbhj
!ja też nie znoszę stóp, Boże jak Ci zazdroszczę ja mieszkam w częsci Polski gdzie fetyszystów jest zatrzęsienie na moje nieszczęście ;) Ja się dziś już żegnam dziękuje za wymianę zdań ;)