Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgyvbhj

Szukam mężczyzny który nie lubi stóp !!!

Polecane posty

Gość hgyvbhj
ja juz się do tego obrzydlistwa przyzwyczaiłam, obrzydlistwa w sensie obcych stóp :D , nie potrafie tego obrzydzenia racjonalnie wytłumaczyć, nawet bym z chęcia posłuchała psychologa skąd sie bierze takie obrzydzenie ale niestety jeszcze mi nikt tego wytłumaczyć nie umiał. Szukałam w internecie i niestety nic na ten temat nie znalazłam. Ja nie żądam żeby ludzie zakrywali stopy bo przeciez wiem ,że niestety :P nie mam na to wpływu :D

Gość ghasdfasdffffffff
hgyvbhj No właśnie, nie masz wpływu na to żeby wszyscy zakrywali stopy, ale masz w pływ na to że możesz coś zrobić ze swoją fobią. I naprawdę udaj się z tym do specjalisty, fobie da się leczyć nawet jak ona jest tak dziwna ;) No ale rób jak uważasz ;)

Gość hgyvbhj
Absolutnie nie wierzę w to że ktokolwiek i cokolwiek jest mnie w stanie z tego brzydzenia wyleczyć, jesli to w ogóle jakaś jednostka choroba :P nie ma takiej opcji ani siły żeby mi nagle stopy nie zaczęły przeszkadzać.

Gość jhhgjjhhjg
"męskie stopy to jednak stopy i obrzydlistwo istnieje nadal ale powiem Ci szczerze że nie przeszkadzają mi one tak bardzo jak damskie." No bez kitu, czy jest w tym polu cokolwiek, w czym się różnimy? :D Nie wierzę :D

Gość jhhgjjhhjg
hgyvbhj - może ta fobia dostanie nazwę od naszych nazwisk :D

Gość hgyvbhj
"No bez kitu, czy jest w tym polu cokolwiek, w czym się różnimy? Nie wierzę " no bez jaj :D czuje się jakbym odnalazła bratniego kosmitę ;) kurcze że też nikt nie potrafi tego wytłumaczyć :) fascynuje mnie moje zaburzenie ;)

Gość jhhgjjhhjg
Hmm, niedługo kończę studia, może zacznę nad tym badania? :D

Gość hgyvbhj
jhhgjjhhjg :D musimy przeprowadzić dogłębne badania i zalezności psychologiczne w tym temacie, odkryjemy jednostke chorobową, nazwą ją naszymi nazwiskami i zdobędziemy Nobla :D

Gość jhhgjjhhjg
To jest myśl :D W końcu czegoś takiego jeszcze nie było ;) Chyba, że okaże się, że poza nami nikt na to nie cierpi :D

Gość hgyvbhj
jhhgjjhhjg, ja też niedługo kończe studia, może nawet napiszę prace naukową tylko na finansach będzie cięzko uzyskać zgode promotora na tytuł pracy ;)

Gość ghasdfasdffffffff
hgyvbhj Absolutnie nie wierzę w to że ktokolwiek i cokolwiek jest mnie w stanie z tego brzydzenia wyleczyć, jesli to w ogóle jakaś jednostka choroba nie ma takiej opcji ani siły żeby mi nagle stopy nie zaczęły przeszkadzać. Głupoty gadasz aż żal :P Masz nadzwyczajniej w świecie fobie i jest to normalnie do "wyleczenia" tylko trzeba chcieć i iść do specjalisty. Ale skoro nie chcesz i wolisz mieć tak przez całe życie to już twój problem a nie mój :P Rób co chcesz ;)

Gość hgyvbhj
męska rzecz, może ci sie pomyliło z pedofobia :P jhhgjjhhjg obstawiam że aż tak obrzydzonych girami nie ma w całym świecie :D

Gość ghasdfasdffffffff
hgyvbhj męska rzecz, może ci sie pomyliło z pedofobia jhhgjjhhjg obstawiam że aż tak obrzydzonych girami nie ma w całym świecie Nie róbcie z siebie takich wyjątkowych, na świecie jest nas kilka miliardów i pewnie miliony osób w skali świata tak ma jak wy, więc to nic nad zwyczajnego :P

Gość iwan wladimirowicz palmow
ee tam głupoty piszecie, ładna damska stopa jest,no cóż, ładna. to jest z resztą chyba jeden z popularniejszych fetyszy u facetów. jak macie szkaradne giry to ok, ale jak można mieć awersję do drobnych, kształtnych stóp?

Gość hgyvbhj
ghasdfasdffffffff ale fobia to chyba strach przed czymś a ja przed stopami nie czuję strachu ja sie ich brzydze w taki hmm mdlący spokój, to nie tak że jak widzę stopę to uciekam bo się boję że mi cos zrobi, mnie po prostu napawa obrzydzeniem, to tak jakby ktoś zobaczył wymiociny, że tak sobie porównam :)

podofobia powinno byc, pedofobia to byłby chyba strach/niechęc do dzieci

Gość hgyvbhj
odczepicie sie od mojej podophobii :P nie upajam sie nią tylko znam wielu ludzi i żadna nie miała takiej awersji na punkcie stóp jak ja, dopiero odkryta tu na forum dziewczyna rozumiem mnie doskonale :P

ja też takiego pana poszukuję i też nie dlatego, że mam jakieś koszmarne stopy, nie. są normalne, w lecie jak najbardziej noszę sandałki, klapki, dbam o stopy generalnie, ale mnie taki fetysz odrzuca. bo każda stopa nawet najbardziej zadbana jednak się poci, czasem trafi się jakieś otarcie od butów i to już gorzej wygląda i jest krępujące, jak facet zwraca na to uwagę. brrr, okropne

Gość rozmarynowy pan
kocham stópki, malutkie paluszki mmm ssałbym dzień i noc, jak można nie lubic stópek, a jak sa spocone to tym lepiej i ten zapach cudowny, sa tu jakieś chętne panie ?????

Gość ghasdfasdffffffff
humorzasta primadonna ja też takiego pana poszukuję i też nie dlatego, że mam jakieś koszmarne stopy, nie. są normalne, w lecie jak najbardziej noszę sandałki, klapki, dbam o stopy generalnie, ale mnie taki fetysz odrzuca. bo każda stopa nawet najbardziej zadbana jednak się poci, czasem trafi się jakieś otarcie od butów i to już gorzej wygląda i jest krępujące, jak facet zwraca na to uwagę. brrr, okropne Poci się całe ciało, więc jeśli odrzuca cie to że pocą Ci się stopy i przez to nie chcesz dać ich dotknąć to nie powinnaś dawać się dotknąć cała :P

Gość rozmarynowy pan
humorzasta primadonna dlaczego krępujące ja bym ci każde obtarcie wylizał i języczkiem wypielęgnował.

nie no to co proponuje rozmarynowy z lizaniem spoconych gir to mnie tez obrzydza. ale jak są czyściutkie i zadbane to można pomasować czy dać parę buziaczków

ej dziewczyny jestescie jakies przewrażliwione. takich dewiantów jest garstka a wy sobie wmawiacie że większośc facetów.

Gość hgyvbhj
humorzasta primadonna dlaczego krępujące ja bym ci każde obtarcie wylizał i języczkiem wypielęgnował." Boże....

może nie większosc ale sporo. i czemu od razu dewianci?

Gość ghasdfasdffffffff
iwan wladimirowicz palmow może nie większosc ale sporo. i czemu od razu dewianci? No bo to jest dewiacja, więc dewianci :P

iwan iwanow iwanowicz - wyślę ci adidasy mojej byłej (w których chodziła bez skarpetek w lato) to od razu ci ochota przejdzie na takie zabawy :D