Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgyvbhj

Szukam mężczyzny który nie lubi stóp !!!

Polecane posty

Gość iwan wladimirowicz palmow
tajemnica - no dobra rozumiem, że nie lubisz stóp, ja potrafię przyjąć do wiadomości, że ludzie są różni. chodziło mi o to, że skoro ty lubiąc piersi, dzielisz je na atrakcyjne i nie, czemu odmawiasz ( nie tylko ty ) tego samego fetyszystom? skąd to przekonanie, że jak ktoś lubi stopy to mu wszystko jedno czy to ładne stopy młodej dziewczyny czy stopy kloszarda? wklejasz jakieś obrzydliwe zdjęcie, chcesz mi wysyłac przepocone trampki byłej...kurwa no!:)

Gość hgyvbhj
chcesz mi wysyłac przepocone trampki byłej...k**wa no!, i bardzo dobrze, każdy fetyszysta powinien je dostac :P :D Pa:)

żeby ciebie nimi obrzucic to może:D

rozumiem przecież doskonale o czym piszesz. ja nie chce ci wysyłać trampek tylko temu co pisał że lubi brudne stopy :) zresztą nie mam już tych śmierdzieli bo wrzuciłem je do kosza na ubrania PCK :D pewnie wszystkie ubrania, które tam były zaczęły od nich smierdzieć hihi a zdjęcie też nie było dla ciebie, tylko dla ogólnego rozluźnienia atmosfery :)

o tych butach to akurat pisałeś do mnie, ale niech ci będzie

masz rację, mój błąd, ale to było w żartach bo jak napisałem nie mam już tych butów (ani ich właścicielki która je z premedytacją u mnie zostawiła żebym się dusił, ale zapakowałem je w 2 worki foliowe i wjebałem do kontenera)

nie no spoko, przywykłem już, takie teksty zawsze padają. potem jeszcze wpadnie taki, nie chce mi się szukac, rozmarynowy czy jak, napisze te swoje złote mysli i kurcze powiedz potem nowej kobitce, że lubisz stopy...to ta zaraz myśli, że będziesz jej brudne buty wąchał, albo w ogóle jej stopę po całym dniu łażenia odgryziesz, w najlepszym razie obślinisz...

nie przepadają jednak głównie za sprawą tych stereotypów, potem to już żadna jakoś specjalnie nie narzekała. no ok nie było ich tak dużo. może dlatego, że ja nie mam tych ciągot do ślinienia, no i dla mnie to jest zabawa raz na jakiś czas, nie potrzebuję przy każdym stosunku. ale popatrzeć zawsze miło

no i oczywista nie chwalę się na początku, ale moją obecną poznałem pod koniec lata, chodziła jeszcze w odsłoniętych, po domu boso, ciężko by było, żeby się nie kapnęła

Gość PurePurple
Masz zaburzenia emocjonalne, zwykłą fobię. Jak czytałem ten wątek, to jakbym czytał kobietę która pisze: faceci, których spotykam lubią piersi, pupę i c... -- co robić, pomocy!!! Sama masz problem, nie oni.

Gość PurePurple
@tajemnica_on - Niezakopleksione kobiety wprost za tym przepadają. Powiesz, że zwracasz uwagę na ladne stopy, to potem ci fotki niektóre nawet chcą robić i wysylać, nie mówiąc już o tym, że w nagle jako komplement to padnie pół roku później w rozmowie. Nie wiesz o czym mówisz. Problem z tym mają albo dziewczyny z kompleksami, albo z fobią wynikającą np. z tego, że im ojciec brudne giry na fotel zakładał etc.