Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dellasky

Jak pokazać żonatemu facetowi, że mi się podoba? Jak go zdobyć?

Polecane posty

Gość Czeko Czekoladka
Mirabeelka - jeśli zajdzie potrzeba to spojrzy w oczy jego dzieciom i powie :Słuchajcie, wasz tata jest teraz ze mną" :)

To zadzwoń do jego żony i powiedz, co Ci po głowiechodzi , skoro jesteś uczciwa. To będzie jego wolny wybór :)

Gość dellasky
czeko dokladnie.... :) nie bez powodu facet rzuca kobiecie dlugie spojrzenia, usmieszki.... dopytuje o jej stan cywilny... czesto patrzy w oczy. moj poprzedni wykladowca tez tak robil tylko ja to ignorowalam .... za 3 miesiace rzucil sie na mnie wyznajac uczucie, pragnienia i inne dyrdymaly... doskonale wiem, kiedy podobam sie facetowi... i wiem, ze temu akurat takze imponuje tym co robie...

Gość żonaty facet
Udupiłbym Cię na miejscy wykładowcy, a twoje zdjęcia wrzucił na wiochę. :):D

Nie, kochanie; powiesz mam ochotę na Waszego ojca :) A to co innego, niż wspólne życie, obowiązki i wychowanie dzieci.

Gość dellasky
widzisz.... nie jestem studentka ktora zarywa wykladowce zeby zaliczyc przedmiot :P tak robia malolaty... ja poczekam az bedzie po... zreszta ... mam juz nawet plan jak spotykac sie z nim czesciej :D czeko masz racje... te pelne agresji slowa kieruja zakompleksione niepewne o swoich facetow kobiety....

Gość eeeeeeeenergia--26 lata
Do autorki : Jesteś aktualnie w zwiazku z facetem i to nie przeszkadza ci w szukaniu nowego... Upatrzyłas sobie nowego, żonatego, nie wiedzac nawet ile ma dzieci i mało tego spotkasz go dopiero na egzaminie w styczniu... hahahahahahah oby cie pies jebał!!!!

Gość dellasky
i tu sie mylisz... nie chodzi mi tylko o łóżko... ujał mnie podejsciem do zycia... pozytywnym nastawieniem,z takim facetem chcialabym dzielic zycie...

Gość dellasky
jestem w zwiazku i nie szukam faceta.... to samo sie stalo.... to ze zobaczymy sie za 1,5 miesiaca nic nie znaczy... moj poprzedni adorator odkryl sie dopiero po 3 miesiacach od ostatniego spotkania :P

b777-ty przystojniaku :D pamiętam Cie , sliczny jesteś.....

Gość Czeko Czekoladka
Mirabeelka co ty ciągle gadasz o tych dzieciach? Mąż zostawił cię dla innej? :p

Gość dellasky
dziewczyna na dwa paty pusta lalo to laska, ktora pojdzie z kazdym do lozka... moze i ty taka jestes... i nie wiem na jakiej podstawie uwazasz ze ja jestem wlasnie taka kobieta? bo spodobal mi sie zonaty facet? nie bardzo mam na to wplyw , zycze tobie abys i ty znalazla sie kiedys w podobnej sytuacji i zeby wtedy twoj zdzirowaty kolega powiedzial tak o Tobie.

Gość Czeko Czekoladka
No to fantastycznie! W takim razie zajmij się swoją KOCHAJĄCĄ rodzinką i nie atakuj innych :) Pamiętaj, że każdy żyje jak chce.

Gość dellasky
ja tez mam dziecko i potrafilo zrozumiec ,ze tatus nie bedzie z nami :P tez mnie zdradzil, ale ja nie obwiniam laski z ktora sie puscil tylko jego... bo to on podjal decyzje i to on posuwal ta laske... ale do pewnych rzeczy trzeba mirabelko dorosnac i nie bac sie przyznac, ze ktos moze w czyms byc lepszy od nas albo ze facet z ktorym sie bylo nie kochal nas wystarczajaco.

Pochwal się rodzicom i ich spytaj o radę, jeśli nie widzisz nic niewłaściwego w soimm zachowaniu :) Doradzą Ci lepiej niż my na kafe :)

Gość dellasky
dziecinko ,mam 25 lat , prowadze dobrze prosperujaca firme i nie mieszkam z rodzicami... :) moze ty musisz pytac swoich o zdanie i ocene wlasnych postepowan... i tu wlasnie widac kolejna roznica miedzy nami... jestes niedojrzala i atakujesz bo sama sie boisz zdrady albo kto wie czego jeszcze...

Ale on Cie, idiotko, nie kocha, Ty chcesz go uwieść i planujesz to. Nie widzisz różnicy? Szukasz nowego taty dla swojego dziecka?

Masz rację i mądrze myślisz. Następnym razem jak się spotkacie po prostu zdejmij majtki i spytaj, co on na to :) Wtedy będziesz wiedziała :) Bu ha ha ha

Gość dellasky
facet jest mlody, ma 30 lat - wiesz ilu facetow ktorzy bardzo szybka zalozyli rodziny rozwodzi sie w wieku 35 lat? byc moze jego zona nie jest kobieta jego zycia. jesli jest to bedzie jej wierny chocby sama irina sheyk sie przed nim rozebrala.

Gość Czeko Czekoladka
Mirabeelka jestes tak glupia ze wierzysz w milosc od pierwszego wejrzenia? Pewnie ze jej nie kocha bo za krotko sie znaja, ale to sie moze zmienic! I na to ani ty ani jego zona nie bedziecie mialy wplywu.

Gość dellasky
mirabeelko ile masz lat? czytac nie umiesz ze zrozumieniem? czy ty sadzisz, ze wszystkim kobietom chodzi tylko o seks???? tatusia nie szukam dla mojego dziecka, bo ono ma ojca i nie potrzebuje nowego. nie szukam tez faceta, ktory by mnie sponsorowal... seksu tez mi nie brakuje... zastanow sie to moze dojdziesz do wniosku ,ze zainteresowal mnie on jako czlowiek a nie obiekt do upolowania...

Gość karina ***
Kurwiszcze i puszczalska dziwka zdejmij majtki a on okaże ci swoją miłość patologia

Gość olga........
pustostan współczuję Twojemu dziecku takiej kurwy za matkę

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja pierdole skąd sie biora takie zdziry:o z ojcem dziecka nie jesteś, masz faceta a chcesz uwieśc innego :o tłumacz to sobie jak chcesz ale jestes zwykłą zdzira

Gość Czeko Czekoladka
Boże jakie baby są zawistne. Dellasky nie przejmuj się takim durnym gadaniem. Same przekleństwa, patologia musiała sobie ulżyć.

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zawistne?? nie badz śmieszna, dogadujecie sie bo obie jestescie takie same, ty czeko tez napisałaś ze twój BYŁY zostawił dla Ciebie zone, kazdy popelnia błędy ale Wy dwie to zwykłe puszczalskie babska

Gość oliwier wawa
Autorka kombinuje jak tego mężczyznę uwieść i pyta o rady. Nie chce oceny moralnej swojego zachowanie, ale dobrych rad. Załóż stringi, obcisłe spodenki lub spódnieczkę i wypręż piersi do przodu. Powinien Cie zauważyć :) Możesz też oblizać wargi i patrzeć mu w oczy! Ja bym się na to złapał :) ehhh, wydaymał bym Cię mocno :)