Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pedro pedro

jak często chodzicie do restaurtacji?

Polecane posty

Gość matttuska
Ja uwielbiam Tekede Sushi za między innymi weekendowe promocje. Jesz ile chcesz i płacisz tylko 59zl. Naprawde jedna z lepszych promocji.

Gość gość
Znalazlem liste najlepszych restauracji duzych miastach lista Geslerowej http://adf.ly/SB9Yf

Ja też czasem jem Sushi nawet lubię. A skąd jesteś jeśli można wiedzieć?? Ja z Górnego Śląska a na sushi chodzę do Origami w Dąbrowie Górniczej na ul Królowej Jadwigi.

Gość dominieka8
Jesli chodzi o Tekeda Sushi to polecam odwiedzic ich profil na FB facebook.com/tekedastarowka Mnie wszystkie ich fotki tylko zachęcają do odwiedzenia restauracji i posmakowania nowych dań.

Gość ddderka
Mysle ze po takich pozytywnych opiniach sama bardzo chętnie wybiore sie własnie na pyszne sushi, bo z tego co czytam naprawde warto.

Gość gość
Ja nie chodzę bo kelnerzy to świnie i do potraw plują a feeee

Gość Emilka233333
chodzę czasem coś zjeść na mieście , na studiach powiedzmy co 2 tygodnie ,ale nie są to drogie restauracje , przeważnie takie za kilkanaście za danie, raz w miesiącu zamawiam sushi mniej więcej i zamawiam zestaw albo za 35 zł,albo 40

Gość gość
Ja średnio raz na pół roku :) Nie dlatego, że mnie nie stać, ale sama uwielbiam pichcić i w wolnej chwili pichce :D Czasem chodzimy z całą rodziną, co bym od pichcenia odpoczęła i mi się nie znudziło :D

A my chodzimy przewaznie kiedy nas nachodzi lenistwo i nie chce nam sie gotować, albo kiedy mamy bardziej zajęty dzień i szkoda nam czasu na siedzenie w garnkach ;)

Gość gość
Polecam w takim razie pyszne sushi w Krakowie, ale oprócz sushi mozecie zjeśc tam również i ciepłe posiłki http://miyakosushi.pl/ Jest pysznie i naprawdę warto spróbować.

Gość gość
My chodzimy kilka razy w miesiącu, ale nie są to drogie restauracje, raczej lepszy bar/pizzeria. Do lepszej restauracji na okazje, bo jednak kilka setek za obiad na 4 osoby to sporo jak dla mnie, wolę ugotować w domu. W barze albo pizzerii zostawiamy max 100zl z napojami i deserem, tyle mogę wydać.

Gość gość
Ojj ostatnio bardzo :D Nawet 3-4 razy tygodniowo :P chyba musze przystopowac powoli :D choociaz tak na prawde skoro jadam zdrowo, bo sushi w Nanaki Sushi jest tanie, smaczne i swieze to chyba nie jest zle :D chyba moge kontynuowac :D

Gość sylwiaO
Raz w tygodniu!Lubię jeść sushi dlatego dla mnie tydzień bez sushi to tydzień stracony;D Zawsze chodzę z moim chłopakiem do Sushi Wesoła;) U nich jest smacznie, świeżo i tanio ;) Rewelacja!!