Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia0419

dlaczegomoje dzieci maja inne grupy krwi

Polecane posty

Gość kasia0419

mam problem i mam nadzieje ze mi pomozecie nie znam grupy krwi ojca dziecka,wiec moze wy mi powiecie jaka ma grupe. jestem pewna ze jest ojcem mojej dwojki dzieci, ja mam 0Rh+, moj syn ma B-, a drugi syn A, jak to wytlumaczyc ze synowie maja inne grupy, przeciez to nie mozliwe, nawet jesli ojciec mial by A to dzieci odziedziczyly by 0 lub A, ale nie B.... prosze...wytlumaczcie mi to, moze lekarze zrobili błąd w badaniu

Ty masz krew 00, ojciec twoich dzieci musi mieć AB, wtedy dzieci mają A0 lub B0. Innej opcji chyba nie ma.

Gość łoj matulu
trzeba było uważać na biologii! A co do krwi to dokładnie tak jak napisał ci ktoś wyżej. Ojciec ma AB.

Gość kasia0419
problem w tym ze ojczulek nie chce zrobic badania krwi...dlatego chcialam wiedziec, dzieki za odp

Gość room service
jezuuuu,mialas biologie w szkole? trzeba byc tepym do potegi zeby prostych spraw nie kumac:O

Gość kasia0419
co jest z wami?? czy człowiek musi pamietać kazdy szczegol ze swojego życia? 15 lat temu skonczylam edukacje, chyba mam prawo nie pamietac nawet podstawowych rzeczy... dlatego zwrocilam sie do wasa wy pomnie tak jeździcie...

Gość Keczup i musztarda
A nie lepiej zapytać partnera o grupę krwi?

Gość kasia0419
pytalam powiedzial ze niewie jaka ma... prosilam o zrobienie badania to niestety nie pojdzie, a wolnego w pracy specjalnie nie moze wziasc.dlatego pytam was, ale juz wszystko jasne wiec nie drążmy dalej tego tematu