Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama 2 i.pol roczniaka

kuchnia dla chlopca 2,5 latka????? co myślicie i jaka kuchnia

Polecane posty

Zastanawiam się co kupić mojemu małemu na święta na prezent i może kuchnię? ma już tyle tych chlopięcych zabawek samochodow itp on kocha budowlane samochody ale ma juz dużo różnych czy kuchnia to zły pomysł ? była w biedronce może takaą albo tą z lidla co ma być a możę taką całkiem tanią do 100zl?? doradzcie coś

Gość mama dwojeczki
Jesli lubi gotowac w sensie bawi sie w gotowanie, robienie kawy itp. :) to jest to swietny pomysl. Moj synek dostal kuchnie na drugie urodziny (ma 2 lata i 3 miesiace) i nadal obok dzwigow, kopar, pociagow, samolotow, traktorow itp. bardzo lubi bawic sie kuchnia. Gotuje zupy, smazy nalesniki i takie rozne :)

Gość anilka
nie wiem na temat kuchnie ale moj synek, tez 2,5roczny ma zestaw kuchenny i jest mega zadowolony:)) bawi sie nim juz kilka miesiecy, i nawet do kapieli go zabiera i "gotuje" mi wtedy rozne rzeczy:) a zestaw kosztowal 19,90:)

Młodzi mają taką http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=kuchnia+kitty super jest. Dźwięki są fajne i to ze światło się świeci. Dla chłopca to moze taką ale nie koniecznie z hello kitty (jest tez taka szaro czerwona). Fajna jest ta z ikea ale kosztuje sporo. Z ogloszen na gumtree się przewija taka drewniana- wydaje się bardzo fajna http://krakow.gumtree.pl/c-Sprzedam-wszystko-dla-dziecka-NOWA-DREWNIANA-KUCHNIA-DLA-DZIECKA-W0QQAdIdZ332293724 Jakbym miala kupowac to wybralabym wlaśnie tą drewnianą bo wygląda fajnie. A jak nie to smoby.

ach i nie kupuj czegoś w tym rodzaju http://allegro.pl/mochtoys-kuchnia-kuchenka-86-cm-akcesoria-kurier-i1923126437.html szajs straszny. Śrubki malusie, wszystko się rozwala. Nie da sie tego przesunąć przy zmywaniu podłogi, ani nic z tym zrobić. te tansze z taką dziewczynką z ciemnymi włoskami na opakowaniu też nie bedą fajne. Mamy z tej serii kącik opiekunki i toaletkę i tez ledwo sie to kupy trzyma. Czasem lepiej wydać wiecej, albo poszukać używek. Ja tą z kitty kupilam za 30 zl używaną na allegro a byla w stanie idealnym.

dziekuje za odp jakiej wysokości ma byc kuchenka by dziecko swobodnie stało przy niej?

a jakiego wzrostu jest dziecko? Do tej z kitty co ci wysłałam to dziecko spokojnie dostanie. Moi się nią bawią na siedząco bo jest dosyć mała. Ta drewniana ma 100 cm (do najwyższego miejsca) wiec myślę ze będzie dla twojego malucha "jak prawdziwa"