Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zszokowana człowiekiem

Oto przykład jak ludzie pozbywają się PSÓW

Polecane posty

dzis przyjechalam do rpacy i po placu na ktorym miesci sie kilka film biega zdezorientowany pies i ewidentnie szuka pana. Po chwili dowiedzilam sie ze jego pan przywiózł tego psa, jego bude na teren naszych firm i odjechał.Wlacicielem psa jest jeden z wlascicieli fimy na tym naszym placu.Powiedział ze pies go wkurwia bo obsikuje mu tuje w ogrodzie:-(

co bedze z tym psem??kto sie nim zaopiekuje? nie przywioz nawet zadnej karmy, pies biega głodny. A co bedzie jak przyjda mrozy -30 ??

Gość A K I M A
Skoro wiesz czyj to pies zgłoś ten incydent na policję. Pieska na pewno mu zabiorą ,a skurwiel bedzie się tłumaczył. pozdrawiam

dupek, jedno dobre ze go nie przywiazal gdzies w lesie lub zabil. Co z tym psem teraz?

chamrsy pies biega po placu , boi sie wszytskiego i wszytskich. Pan przywizł bude i łańcuch ale chlopaki go puscili wolno. Nie wiem co bedzie z tym psem, nawet nie wiem czy nie zostanie wywalony z naszego placu przez stróża.Przeciez nie mozna sobie ot tak podrzucic psa na teren firmowy

Gość A K I M A
Biedaczek pójdzie pewnie do scxhroniska. Co za chuj jebany.

Ludzie sa okrutni, jak tak mozna postapic z wlasnym psem?

w sumie mógl poszukac psu nowego domu. cóz czasami człowieka przerośnie opieka nad zwierzakiem przede wszystkim nad psem który jest b.absorbującym zwierzęciem.

ja już mam dwie znajdy porzucone przez czlowieka wiec kolejnego nie przygarne:-(

Kwietniulka w sumie???? co ty mowisz?? to był jego obowiązek!!ktos odpowiedzilany w zyciu by sie tak nie pozbył zywego zwierzęcia

moze ty poszukaj mu jakiegos domu? Jesli jest strachliwy to uwazaj zeby nie uciekl, bo moze zrobic cos glupiego. Moj byl taki i kiedys sie wystraszyl petrady zwial i biegl na oslep az go przejechal samochod.

charmsy sprobuje mu znalezc dom ale boje sie ze mogą tego psa wywalić bo teren firmowy. Zrobię mu zdjęcia i zamieszcze w sieci

Gość nefllo
a ja nie miałem, nie mam i nigdy nie będę mieć psa, na szczęście

zadzwon do TOZ albo do Animalsów i go zabiorą a gościu może nawet za to odpowie :) tu masz nr. tel. 0-22 825-75-35 jakby co to Cie przekieruja na ten z Twojego miasta czy okolic.