Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

teraz nie przeoczę żadnego adoratora

Polecane posty

Mam nadzieję, że zadając to pytanie zatrzepotałaś uroczo rzęsami;) Ktoś kiedyś szukał "fajnego męża", ale przecież moja wątła pamięć może mnie zawodzić. Zmykam, baw się dobrze i nie dąsaj:)

Gość lidka23456
wYGRAJ 500 PLN ROBIĄC TO CO W TEJ CHWLI. postując na forum, dane-miast.pl jest nową strona, która chce rozwinąć swoje forum, 4 nagrody po 500 pln dla najbardziej aktywnych forumowiczów :) http://www.dane-miast.pl/

Ja tyż chciałabym poznać takiego faceta. Byłoby fajnie, fajniej niż teraz:). W końcu miałabym na kogo przelewać ciepłe uczucia i komu smażyć górę kotletów.

ja też mam w sobie spory zapas uczuć do przelania a co do kotletów to miło by było jakbyś miała odwagę poprosić o pomoc w smażeniu ich bo lubię jak kobieta nie wstydzi się prosić o pomoc wtedy czuje się potrzebny :-)

'bo lubię jak kobieta nie wstydzi się prosić o pomoc wtedy czuje się potrzebny' Z kotletami sobie radzę, ale z męską robotą nie! A co to za wstyd poprosić mężczyznę o złożenie szafy albo o wywiercenie dziur na półkę? Wiertara by mnie zabiła .

To nie jest najgorzej;). Przeszedłeś wstępny etap selekcji:). Tutaj odpadają panowie, którzy nie umieją trzymać młotka i skleić krzesełka. Nie mam zamiaru wzywać fachowca do każdej uszczelki;).

'a do tego sam się utrzymuję hehe' Fiu, fiu;)! Przemierzam te pola niedługo, jakieś pół roku będzie:). Ale bujnej roślinności jak na lekarstwo;). Temu miałam pomysł na własny ogród i hodowlę i to nawet miało rację bytu. Niestety, stonka zjadła całą roślinność i kilka hektarów poszło pod młotek:(.

A jest tego trochę!;) Z zasady odsiewa się cudzych mężów i ojców dzieci, a także mężczyzn obarczonych innymi relacjami związkowymi. Oczywiście odsiewa się też osobniki, które potencjalnie źle rokują na przyszłość:).