Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaprzedszkolaczkowa12

Składacie sie na jakieś paczki w przedszkolu na Mikołaja????

Polecane posty

Gość mamaprzedszkolaczkowa12

Nie ukrywam że jestem zła, bo płace niecałe 700zł na miesiąc za przedszkole, dostaje maila ze składamy sie po 20zl na paczki dla dzieci! pierwszy rok dziecko chodzi, ale myslalam ze skoro az tyle sie placi mogliby fundnac dzieciom jakies czekoladki, jeszcze po 20zł! a jak jest u was w przedszkolach i publicznych i prywatnych?

Gość przedszkole publiczne
35 zł, no ale to niewiele zważywszy na to, że z angielskim, tańcami i rytmiką płacę jakieś niespełna 230 miesięcznie.. dodam, że na Podkarpaciu..

po 30 zl. w zeszlym roku za 30 zl dostala ksiazeczke dla niemowlaka o kolorach (żal) teczkę na papiery z jakimiś królewnami i paczkę zelek. W tym roku nie zapłaciłam. I tak nie pójdą, a za 60 zl to im coś fajnego mogę kupić. Jak zapytalam dlaczego tyle kasy za taki szajs to mi powiedzieli ze takie są ceny... no takie są jak sie jedzie do najdrozszego sklepu w miescie :-o

A żeby nie bylo to za wynajęcie mikolaja (takiego ze tez żal bo nawet podejścia do dzieci nie miał) płaciłam po 5 zl od dziecka i 30 zl za 3 fotki z mikolajem. Chrzanić takie imprezy :-o

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
35 zl,swietkoerzyskie,samo przedszkole beztancy,rytmiki place230zl

Gość upsa
tez na podkarpaciu nie składamy sie nic - za przedszkole płace 220 zł dzieciaki dostają paczki - jak to panie nazwały za pieniądze co zaoszczedzi intendentka na obiadach - jest to paczka o wartosci ok 20zł

Gość przedszkole publiczne
no to faktycznie, bo moja mała w zeszłym roku za te 35 zł dostała bardzo ładny "pluszowy" plecaczek, który służy jej do dzisiaj pełen naprawdę przyzwoitych słodyczy, ale u nas rada rodziców jest super obrotna..

To chyab trojka z rady rodzicow kupuje prezenty,ja jestem zadowolona,prezenty z ostatnich 2 lat ma w domku do tej pory,bawi sie nimi:)nie sa jakies tandetne:)

Gość myszky
składamy się ja mam dwójkę dzieci w przedszkolu więc 2x 20 zł. Za jedzenie i rytmikę płacę za przedszkole niecałe 500 zł (za dwóch).

Gość upsa
w tej paczce sa słodycze - jajko kinder ,rodzynki w czekoladzie,wafelek w czekoladzie.duza i mała czekoalda wawel/wedel/goplana

Gość myszky
No to fajnie mają. U nas ostatnio była debata na zebraniu czy mają dostać miśka i czekoladę czy malowanki i flamastry.... :(

My też po 30 zł, ciekawa jestem co będzie w paczce.. Mam nadzieję że nie jakieś badziewia typu żelki i lizaki..

A za przedszkole nie płacę bo mała chodzi w godzinach podstawy programowej od 7.30 - 12.30, płacę tylko 5 zł dziennie za śniadanie + obiad, a we wrześniu były składki na tzw potrzeby - 60 zł, rytmikę - 50 zł/sem, wodę - kilkanaście zł.

ja place za przedszkolke 230 zl,rytmika 5 zl.oprocz tego koncerty ,występy,20zl pieniądze ogolne dla grupy na jakies rózne wydatki....20 zl ogolna rada rodzicow w przedszkolu,

My składamy się na komitet rodzicielski 2x w ciągu roku po 35 zł. Paczki muszę przyznać są całkiem fajne. Jako 3 latek dostał laptop edukacyjny i całkiem przyzwoite słodycze. Jako 4 latek zabawkę krokodylka w którym się wciska zęby, puzzle i słodycze. Tak że wiem za co płacę. Jest to przedszkole publiczne.

Gość myszky
ja płacę za rytmikę 2x10 zł, do tego zawsze jakieś przedstawienia, ślubowania, teraz mikołaj... bez przerwy są wydatki. I tak za dwóch wychodzi ok 500 zł. Przynajmniej teraz jak dziecko zachoruje to odliczają nam z jedzenia i z czynszu a wcześniej tylko za jedzenie! (zdzierstwo).

no za teatrzyki tez płacimy 4-6 zł jak są na miejscu i 20 zl jak oni jada do teatru, ale na to akurat mi nie zal bo teatrzyki są fajne i młodym się bardzo podobają.

Gość trójmiasto oooooo b
tak, składamy się. Jestem skarbnikiem i wlaśnie zbieram po 25 zł. A w zwiazku z tym, ze 3 rodziców nie ma pieniędzy by wyłożyć to składamy się na te dzieci po 5 zł więcej.

Gość wrrramp
u nas dyrektorka kupiła w hurtowni dla wszystkich paczki z pieniędzy na radę rodziców za ok.28zl w zeszłym roku zrobiła to rada rodziców i też nie było źle

nie płace bo na początku roku płaciłam 70 zł na komitet i to z tego ma paczki i prezenty w roku

Gość dorisdoris33
widze,ze nic sie nie zmieniło moja córka w prawdzie chodzila do przedszkola 5 lat temu,ale tez się skladalismy na paczki,po 20 zł jednego roku to dostala: -wyrób czekoladopodobny z Lider Price :/ -soczek w kartoniku -grześka -żelki i jakies duperele typu naklejki,kolorowanki -darmówki od Danona ta pożal sie "paczka" nie była warta nawet 10 zł

Gość myszky
Ja też się cieszę, że moi chodzą do przedszkola, zawsze to lepiej jak mają kontakt z innymi dziećmi, czegoś się uczą niż maja w domu siedzieć.

Gość myszky
No właśnie muszę zapłacić jeszcze komitet 40 zł i 20 zł (za drugie dziecko), ciągle zapominam ;) A na przybory do przedszkola też się składalismy na początku roku szkolnego 40 zł od dziecka,.

w przedszkolu za paczkę od mikołaja ani za mikołaja nie płacę. Mikołajem jest przemiły woźny, a paczki są "sponsorowane" z opłaty za wyżywienie - u nas 4zł/dzień jedynie zabieramy z koleżankami dzieciaki po przedszkolu na imprezkę w pobliskim hotelu - tam zostawiamy dzieciaki same na 3 godziny - spotkanie z Mikołajem, zabawa, mikołaj na sam koniec rozda paczki przyniesione wcześniej przez rodziców (specjalnie ma być to na koniec aby dzieciaki otwierały juz paczki a domu/aucie aby nie było licytacji między dziećmi) + 1 zdjęcie z mikołajem + kolacja dla dzieci - i tu płacę całe 20 zł :D a babiniec wybiera się na "listy do M" a co :D

aa i rada rodziców 5zł/msc i wyprawka 10zł/msc - na plasteline, bloki, ostatnio nawet starczyło Pani i na teatrzyk zwykle teatrzyk kosztuje 2zł,choć jak na razie to płaciłam aż 1 raz.. i wycieczka - 4zł - np. jechali do pobliskiego nadleśnictwa, byli też w domu kultury na jakiś darmowym przedstawieniu, 2 zdjęcia + kalendarz - chyba 30zł tak więc nie jest źle :)

Gość KrainaZabawek
Witam, chciałbym przedstawic Wam oferte na zestawy mikołajkowe :) Wszystkie niezbede informacje znajdziecie na Naszej stronie www.KrainaZabawek.com.pl Zapraszamy do zapoznania sie z nasza oferta paczek mikolajowych ! Przygotowujemy paczki mikolajkowe dla: 1. Zakladów pracy 2. Firm 3. Przedszkoli 4. Szkól 5. Zlobków 6. Urzedów 7. Indywidualnych odbiorców Wspólpraca z nasza firma : Najlepiej skontaktuj sie z Nami telefonicznie badz meilowo aby uzyskac jakiekolwiek informacje co do realizacji paczek mikołajkowych. Zestawy mozna wybrac z gotowych które przygotował Nasz zespół lecz jest mozliwosc wyboru innych zabawek lub słodyczy to TY decydujesz jaka chcesz pacze :) Paczki przygotowyjemy osobno dla chłopców i osobno dla dziewczynek ( zestawy sa identyczne moga róznic sie wzorem, motywem ) minimalna ilosc zamówionych zestawów to 10 szt. Istnieje mozliwosc wysyłki zestawów za posrednictwem poczty ( posiadamy umowe i koszty sa naprawde niewielkie) zamówienie z Krakowa dostarczamy Gratis ! Jeżeli chcesz abysmy przygotowali zamówienie na Twoje życzenie skontaktuj sie postaramy sie to wycenic w 48 H ! Przy duzych zamówieniach istnieje możliwosc negocjacji ceny za paczke badz darmowa wysyłke. Z uwagi na współprace z firma Wytwórnia Przyjęc mamy dla Was super promocje ! Każdy kto zamówi u Nas paczki mikołajkowe może "wynając" Św. Mikołaja i Elfa. Oferta zostanie przedstawiona zainteresowanym, kazdy kto zamówiu u Nas paczki dostaje 15 % rabatu na "wynajęcie" Mikołaja ! http://i43.tinypic.com/wqvh5g.jpg