Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fucksja 876

Skłóciłam w budzie dwie koleżanki :D dzisiaj się pobiły :)

Polecane posty

Gość fucksja 876

Powiedziałam jednej, że słyszałam jak ta druga wyzywa ją w szatni od szmaty i córki grabarza. Poprosiłam żeby nie gadała, że wie to ode mnie a ta, że nie ma sprawy. Po lekcjach ta niby obgadująca została napadnięta przez tę niby obgadywaną i uderzona w twarz. Same kurwy leciały a ja sie śmiałam :D Życie jest piekne:)

Gość fucksja 876
wiem :) dzisiaj wróciło do tej laski w postaci plaskacza w ryj :D niech ma za to, że mnie oszukała.

Gość fucksja 876
A kiedyś skłociłam sąsiadkę z mężem. On się kurzył i po pijaku spuścił ją ze schodów :)

Gość fucksja 876
no co? sa sobie w budzie radze. ostatnio nauczyciel biologi postawił mi 2 zamiast 1 w zamian za to ze na chwile pokazalam mu cycki. tak szybko pare sekund. ale mial oczy hehe

Gość fucksja 876
miala szmata za swoje. sklocilam je bo sie ciagle ze mnei smialy ze juz 3 raz nie zdalam

Gość fucksja 876
coś słabiutkie te podszywy :D

durna jak but jesteś uważaj, żeby Ciebie potem za kłaki nie wytargały za kłamstwo.

Gość fucksja 876
nikt się nie dowie :D nie ma problemu, bo one się tak nienawidzą, że tylko byle jakiego pretekstu szukają by sie po mordzie lac:D ta co oberwała nawet pewnie nie wie za co :)

Gość fucksja 876
poza tym ty 12shito też nie jesteś lepsza :) jak jao w kurtce innej dziewczyny rozbiłaś :)