Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śnie śnie śnieg

Tabletki anty i olejek

Polecane posty

Gość śnie śnie śnieg

Ale się wkopałam :( zrobiłam sobie peeling i okład z fusów kawy i dodałam kilka kropel olejku geraniowego. A teraz czytam, ze osoby które biorą tabletki antykoncepcyjne nie powinny go używać :( Wczoraj skończyłam opakowanie i czekam na krwawienie z odstawienia. I co teraz mam się zabezpieczać? :/

Gość śnie śnie śnieg
byłam pewna, że olejka z grejfruta się nie dodaje, a geranium można. a tu odwrotnie jest. a cały weekend facet kończył we mnie :/

Gość Jeśli zapytasz go
Było najpierw poczytac co z czym,a potem kończyć :P

Gość śnie śnie śnieg
Pomyliłam się :( Mam robić przerwę czy zacząć brać następne opakowanie? Czy po prostu przez następne 7 dni zabezpieczać się?

Gość śnie śnie śnieg
Juz wiem że pobudza, ale nie wiem jak w tej sytuacji sie zachować?

Gość śnie śnie śnieg
Ktoś doradzi?

Gość przepraszam, ale nie rozumiem
co ma peeling do dzialania pigulek anty???

sama brałam tabletki, mam wykształcenie kosmetyczne. nie słyszałam nigdy takiej opinii, ale być może jakaś prawda w tym jest, myślę, że nie powinnaś się martwić, taka jednorazowa sprawa, nic się nie stanie, spokojnie, zapomnij i już

Gość przepraszam, ale nie rozumiem
wiadomo, ze leki najbezpieczniej popijac zwykla woda, ewentualnie czasem tez letnia herbata. A juz kawa, czy soki bywaja niebezpieczne, bo moga zaburzyc wchlanianie leku. Albo nawet wejsc w jakas reakcje i spowodowac, ze taki antybiotyk nie w pelni zadziala. Jak i pigulka anty. Jednak dzieje sie to na poziomie uk.pokarmowego, a nie przez skore!!! Ludzie, czy Wy uczyliscie sie bilolgii w szkole, potraficie wyciagac wnioski, myslec logicznie? Co z tego, ze uzywamy jakiegos olejku do peelingu??? Olejek moze uszkodzic prezerwatywe, ale nie wplynie na wchlanianie z zoladka i jelit tresci pokarmowych. Bo niby jakim cudem? Przez naskorek? :P