Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwnyjakbuc

ona mnie oszukała,zdradziła i zostawiła

Polecane posty

Gość Mam odpowiedź
Jak nauczyć się obsługi telewizora bez instrukcji obsługi? przyczyna: wciśnięty pierwszy z brzegu przycisk na pilocie skutek: zaobserwować co się stanie Podpowiedź; z naciskiem na ostatnie zdanie.!

Gość nf.szmx mxlkmjngvf cm
a skąd Ty możesz wiedziec czy Ania G. pracuje?? bo ja wiem ,ze dorabia.skad mozesz wiedzieć gdzie pracuje jej konkubent.Smieszna jestes

Gość wyraźnie
nf.szmx mxlkmjngvf cm bo ja wiem ,ze dorabia.skad mozesz wiedzieć gdzie pracuje jej konkubent.Smieszna jestes Dorobić to sobie można do pracy na etacie, a nie do zasiłków, zapomóg...

a skąd Ty możesz wiedzieć czy bierze zasiłki masz złe info haha

Gość wyraźnie
bo to wszyscy w S. wiedzą

jesteś śmieszna i tyle , opowiadasz herezje a gówno wiesz..szkoda czasu na ciebie

Gość wyraźnie
szkoda czasu...bo co za wiele wiem?

szkoda czasu bo własnie nic nie wiesz

Gość sprawa11
wyraźnie oo nastepna co duzo wie

Gość aniołkowa2283
bj przykro mi to przyznac moze ty nie widzisz objawow zidiocenia u anny g ale niestety ja te objawy zaobserwowalam u ciebie:O dyrdymaly piszesz i myslisz ze blyszczysz:O

Gość i co z tego..............
bj32 "I co z tego: Zapytam jeszcze raz, geniuszu: *z czym* Anna ma iść na policję" Rece opadaja. Ja pisalam ci juz kilkakrotnie z czym niewinna i pokrzywdzona Anna powinna sie udac na policje. Nie moja wina, ze nie rozumiesz slowa pisanego. Ja z toba koncze "dyskusje", tobie zalezy na biciu piany jak widze. Po to tu wpadasz.

Wyraźnie: Pozałatwiała pewne kwestie formalne i pracuje jej konkubent. W czym problem? Dorobić sobie można do czegokolwiek. Może pierożki sąsiadom lepi i okna myje. Troszku rozejrzenia się po świecie, choćby na Oddam?Przyjmę na Gazecie i zobaczysz, że osoby, które nie są zatrudnione na etacie, właśnie sobie dorabiają do świadczeń. Pssst: Chamstwo i prymitywizm bije z Ciebie wielkim blaskiem. A logicznej odpowiedzi udzielić nie umiesz. Sprawa11: Twoje indywidualne odczucie niczego nie wnosi. Aniołkowa: Twoje obserwacje również nic nie wnoszą. Zero konstruktywnych wypowiedzi. I co z tego: Poproszę o konkrety. Bo dalej żadnych nie widzę. Za to widzę, że kupa ludzi ma tu gęby pełne frazesów, dobrych rad i obelg, z których nic nie wynika. Dzięki bogom Anna nie jest tak posrana, jak byście sobie życzyli...

Gość W niemczech sie je
Działanie jest najlepszym lekarstwem na rozpacz.Joan Baez

Gość paprotkataka
zastanawiam sie po jaki kij to dalej wałkijecie jak nawet poszkodowane juz tu nie pisza.żal.pl

Paprotkataka: Bo to fajna i odmóżdżająca rozrywka;)

Gość po co wy dyskutujecie
z bj? Przecież to zwykły troll internetowy. Przylezie tu i odpowie na każdy, nawet najbardziej durny post. Tylko o to jej chodzi. Widać, że zbyt mądra nie jest a ta Anna kręci nią jak chce :D Trzeba być naiwnym aby wierzyć, że ta baba nie jest w to zamieszana. Taaaa...ktoś robi jej na złość. Haha! Sama zorganizowała cała tą akcję (ma już wprawę w kłamstwach) a teraz próbuje się wybronić. Dlatego nie poszła na policję - bo jest prawdopodobnie winna! Niestety, cała ta mistyfikacja za wcześnie się rozleciała i teraz udaje niewiniątko. Zobaczycie, ze to ona okaże się włascicielem konta :D

Gość taaaaaa..........
biedna poszkodowana a wy jej jeszcze dokładacie! proponuję wysłać dla niej w ramach rekompensaty za krzywdy morale paczki na święta :) kto ze mną??

Gość tak sobie mysleeee
Jak przeczytałem wcześniej dziewczyna już wie na czym stoi i więcej nic nie przyjmie , nie odbierze zadnej paczki więc śmiało wysyłajcie, narażąjcie się na podwójne koszta wysyłki

Gość taaaaaa..........
to może zakupy internetowe albo kasę na konto???

Gość ta biedna, pokrzywdzona
to kuta na cztery łapy baba. Ale chyba trzeba znowu wykonać jeden czy dwa telefony i się przykróci. Jak w zeszłym roku. Hahahaha!

Dokładnie, Mamełe. Załóż i zbieraj. A ja nie kiwnę palcem. Zwłaszcza, jeśli napiszesz, że mam dwóch synów, z których jeden ma ZD, a drugi 152 cm wzrostu, swój numer konta, a na maila będziesz podawać, że się nazywam Blanka Rubik, Blanka Rubin i Blanka Wróblik. Ja sobie posiedzę i popatrzę, jak naiwni przelewają Ci kasę, a do mnie wysyłają paczki. Następnie poczekam na wizytę policji - o ile ktokolwiek rzecz zgłosi na policję. I na oskarżenie mnie o wyłudzenie. Pozostaje tylko problem mojego adresu, no, ale jeśli się postarasz, to zdobędziesz. Z Anną było łatwiej.

Gość jak mam załatwić w Mops węgiel
????????????? Pytanie do bj32: niestety w tym roku nie będę mogła kupić węgla, bo nie mam za co. Nigdy nie korzystałam z pomocy Mops. Nie pobieram żadnych świadczeń typu rodzinne itp Czy mam szanse otrzymać jednorazową pomoc w postaci węgla?

Gość Nie ma to tamto....
Musisz nam podać numer konta i adres,a my ci go wyslemy w paczkach czy tam w innych workach :D :D

Gość zawiadamiam jedynie
że zadzwoniłam i do US pod który podlega ta Anna G, do MOPSu i do szkoły jej syna. Szkoła niech się zainteresuje co w tym domu się dzieje, MOPS niech poodbiera zasiłki jak konkubnet na czarno pracuje, podatków nie płaci i kase wyłudza a US to już sam wie na co zwrócić uwagę. Świąt wesołych mieć babsko nie będzie.

Nie ma to tamto.... Musisz nam podać numer konta i adres,a my ci go wyslemy w paczkach czy tam w innych workach Dobre:-)... Ale nie skorzystam. Chcę wiedzieć , czy mogę otrzymać jednorazową pomoc. Pijaki spod sklepu dostają węgiel i odsprzedają po 20zł za worek,aby mieć na bełta. A czemu mi Mops nie da?

Gość Jolka_Jolka_pamiętasz
A numery jej kont podałaś na które wyłudza???????????? Bo tak to US nic nie zrobi...

Gość tak sobie mysleeee
buha haha i kto jej cos udowodni jak nawet wątek nie do końca wiadomo czy o niej.Smieszni jesteście ludzie szok

Gość to ja odpowiem
jak mam załatwić w Mops węgiel Nie ma to tamto.... Musisz nam podać numer konta i adres,a my ci go wyslemy w paczkach czy tam w innych workach Dobre ... Ale nie skorzystam. Chcę wiedzieć , czy mogę otrzymać jednorazową pomoc. Pijaki spod sklepu dostają węgiel i odsprzedają po 20zł za worek,aby mieć na bełta. A czemu mi Mops nie da? No jak to czemu ? bo Ty nie będziesz umiała sprzedać go w tych workach.:P Mops pomaga kreatywnym tylko :)

a ja odpowiem Chyba masz rację...