Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Telkonia

zemsta na kochance...może na niewiernym mężu....

Polecane posty

Gość Telkonia

Jakieś propozycje????

Gość blog krokodyla
Ja kochankę mojego ex zaprosiłam na piwo :D Z podziękowaniami :P Fakt, że dojrzała do bycia zaproszoną dopiero jak jej samej znudził się mój ex. Wcześniej łgała mi w żywe oczy :classic_cool:

Gość wspaniały chłopak
zerżnij ją

Gość Telkonia
blog krokodyla Nie mam ochoty z nią rozmawiać. Może wysłać jej kwiaty z podziękowaniami???

Gość blog krokodyla
Alez zrób co chcesz... Ja akurat miałam wielką chec z panna porozmawiać. Za pierwszym razem się nie dało, była zbyt głupia i zbyt zajeta kłamstwami mojego ex, żeby zauważyć co sie dzieje. No to dałam jej szansę posmakować roli... I wiesz co? Nie spodobała jej się :D

Gość Telkonia
Mój eks już ją zdradza. Jestem pewna, że nie ułoży im się. Możę życie najlepiej się na nich zemści???? Ale mam i tak ochotę ją wkurzyć.

Gość blog krokodyla
Lepiej powiedz jak to sie stało,że sie rozstaliście? Powiedział ci o niej? Czy sama załapałaś?

Gość Telkonia
Kiedy ja chorowałam (operacja kręgosłupa) i leżałam w łóżku on poznał tą lafiryndę. Coś podejrzewałam, potem zaczęłam czytać smsy i tak się dowiedziałam. On nie zaprzeczył. Trwało to rok. Ja próbowałam ratować małżeństwo, a on mnie poniżał, wyśmiewał, upokarzał, awanturował się, groził że się wyprowadzi. Któregoś dnia córka poprosiła mnie żebym go nie zatrzymywała, niech idzie. Tak też zrobiłam. Na tydzień przed komunią syna zostawił nas... Dodam, że te wszystkie upokorzenia znosiłam nie tylko z jego strony, ale również i z jej. Pisała do mnie w smsach obelgi, nazywała starą krową...itp.,a on ją usprawiedliwiał i mówił, że to moja wina, bo ją prowokuję. To był nagorszy czas w moim życiu.

Moja znajoma udawala bogatego bizmesmena i poderwala kochank mza oczywicie kochanka bya chtna ,po calej zabawie przeslala wszystkie teksty lacznie z zdjeciem na poczt mejlow mza ,nie ma to jak wierna kochanka ha ha.

Gość sdsfdgh
hehehe zuzanna masz swietna kolezanke !!! :)

Gość blog krokodyla
Telkonia o matko... zostaw ich, są sobie przeznaczeni, na pewno się dogadają :P ( albo zagryzą, obstawiam druga opcję :D)

Gość parus
blog krokodyla No i suuuper, takiej odpowiedzi chyba oczekiwałam. Mam nadzieję, że masz rację :-) Dzięki.

Gość blog krokodyla
parus nie wiem czego oczekiwałaś, ale zmartwię cię być może - zło wraca samo, nie potrzeba do tego rak zdradzonej żony. Ona już swoje w życiu odebrała, nie ma potrzeby babrać sie w szambie po raz kolejny