Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IdewSwiat

Nie mam już do niej siły...

Polecane posty

Gość IdewSwiat
up :) ps. post wyżej ktory brzmi "popłakałem się" to byl oczywiscie podszyw ;]

Gość niby tak
Możliwe, że jesteś troche romantykiem, to powoduje że robisz sobie krzywde, idealizujesz kobiety, traktujesz jak coś wyjątkowego, coś na co nie zasługujesz. Napisałeś, że dawno nie miałeś sexu, to dodatkowy powód problemów. Jak będziesz miał troche czasu to wpisz w google davidx pdf To książka gościa ze stanów który ma kompletnie inne podejście niż TY. Przeczytaj ją, może powoli zrozumiesz, że nie musisz robić z siebie leszcza.

Gość Do kndjkscndskncksdn
"jesli jest agresywna badz mily,jesli jest dobra zj**." "przeczytaj sobie sztuke wojny.musisz zawsze byc krok wczesniej" zainteresowała mnie Twoja strategia. Jak wobec miłej można być "krok wcześniej"? (i czy "suka" może być w ogóle miła?) Pytam bez złośliwości? :)

Gość miaseu
Ludzie, co za cienias... Dziwne jest jedynie, że ta dziewczyna się w ogóle pokazuje z takim niedorobionym kretynem... Płaczliwy mazgaj, kóry nawet ludzi na kafe bierze na litośc tym, że nie miał żadnego poważnego związku, który daje sobą pomiatać jak szmata... W tym przypadku nawet przedszkolak by sobie odpuścił! Wykastrowali cię rodzice, czy jak? Bo jaj to ty nigdy nie miałeś!

Gość upupupup
gdzie jest moje szczescie:)

Gość transpla
olewa cie na maxa, glupia suka, olej pizde