Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obawiam sie o tym

Koty-pomocy-RATUNKU

Polecane posty

Gość obawiam sie o tym

mAM 4 MIESIĘCZNEGO KOTKA i postanowiłam sprowadzić mu towarzystwo:)No i dziś dołączyła do nas malutka kotka.Ale nasz zwariował najezył sie i siedzi i warczy tylko nawet ja z chłopakiem nie możemy go ruszyć bo chce poprostu i nas zjeść:( co robić:(

Gość czoklat iter
nic nie rob, zostaw zwierzaki w spokoju. przyzwyczaja sie. albo i nie, moje ze soba wszystkie walcza ;)

zostaw koty i sie nie ''wtracaj'' bo z tego co piszesz to juz sie domyslam ze chcesz ich ''zapoznac'' juz teraz na sile. Zostaw te koty w swietym spokoju - nowy sie musi oswoic a stary musi go zdyscyplinowac pod siebie. To taki pokaz - Zobacz jaki jestem silny i mnie sluchaj!! - nie zrobia sobie krzywdy :)

U mnie była katastrofa kiedy pojawił się NOWY domownik, moja kotka sie tak obraziła na nas wszystkich ze nie dało się do niej dojść, nawet kuwete musiałam przeniesc do pokoju bo nie chciała się załatwic w starym mijescu widząc nowego lokatora, troche trwało za nim się dotarły, a dzis jeden za drugim zagląda, a na początku było jak u Ciebie :D wiec spokojnie powolutku trzeba dac im się zapoznać.