Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sakata

Mój mąż nie ma na mnie prawie ochoty.

Polecane posty

Już pisałem w pierwszym poście- może się wystrzelał. Libido to nie jest cos co daje się wyćwiczyć. Jest, albo nie. Najpewniej by bylo zmienić faceta. Wiem- nie chcecie... i tą jakże błyskotliwą uwagą zakończę moje dzisiejsze przemyślenia :P Dobranoc.

Gość gruba nnnnnn
ostatnio jak zrobilam mu afere to pomoglo i dotarlo ale tylko na chwile...

Gość kjhgfdvbnm,
dobrej nocy ruslan i dzieki za rady.

Gość jak_ryba_bez_wody
no ja mam podobnie z moim facetem...ja moglabym sie kochac praktycznie zawsze i wszedzie czy to wczesniej czy teraz (jestem w 9 mc ciazy), mam wrazenie ze musze sie prosic zeby mnie bzyknal, ja mam 25 a on 31 lat. masakra...

Gość kjhgfdvbnm,
jak bylam w ciazy to ochote na seks mialam zdwojona.a on sie wykrecal ze boi sie o dziecko.w koncu w jego obecnosci zapytalam o to lekarza,mimo pozwolenia nic sie nie zmienilo.ja usychalam z pragnienia.

Gość rolusia krak
afera to akurat najgorsze wyjscie

Gość rimmel london
SĘKATA , to Ty ? Nie wiedziałam że masz taki problem, ja mam na odwrót bo mi się nie specjalnie chce a mąż mógłby 3 razy dziennie... Teraz napisze coś , ale nie odbierz tego jako złośliwości. A może on ma problemy z prostatą ? Mojej koleżanki mąż miał tak samo , na poczatku dziki seks, a po paru latach raz na tydzień a potem rzadziej i rzadziej. Jak koles nie mógł juz sikać to poszedł do lekarza i wyszło szydło z wora. Teraz musi brac viagrę - zero spontaniczności ... Zauważasz jak on sika, jezeli wolno , jakby z trudem to być moze jest początek prostaty.

Gość jak_ryba_bez_wody
no u mnie jak juz wspomnialam ochota jest taka sama czy przed ciaza czy teraz (termin mam za 2 tyg.) a ja moglabym codziennie sie bzykac. kiedys powiedzial ze jestem chyba nimfomanka bo wg niego to nie jest normalne ze moglabym 24/7 (nawet gdy bylam zmeczona po pracy i padalam na cyce ;P)

Gość makimaki
ja na serio mysle o rozstaniu to jedna z wielu rzeczy ktore mi w nim przeszkadzaja chyba latwiej pokochac kogos nowego niz zaakceptowac wady tego starego

Gość 4xl
poczytać proszę , oczywiście równie dobrze dotyczy to mena jak i kobitki :D ,skąd ja to znam :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Za każdym razem, kiedy mężczyzna inicjował seks i został odtrącony, jest coraz bardziej zraniony, jego ego jest skaleczone. Po wielokrotnym "spaleniu" i pogardliwej odprawie mężczyzna zawaha się przed przystąpieniem do działania, a nawet może stracić chęć uprawiania seksu. Może wtedy pożądać kobiet, które go nigdy nie odtrąciły, albo może w ogóle stracić zainteresowanie seksem. Jeśli pociągają go inne kobiety, może opacznie zakładać, że własna żona już go nie pociąga. Jeśli mężczyzna traci zainteresowanie seksem, myśli, że się starzeje. Na początku wspólnego życia pary z reguły uprawiają seks niemal o każdej porze, kiedy tylko mają okazję. Później przytłacza ich codzienny kierat pracy i obowiązków domowych, i seksu jest mniej. Potem, kiedy mają dzieci, muszą czekać na odpowiedni moment. Kiedy mężczyzna próbuje zaproponować seks, mówiąc: "Chodźmy do łóżka", często kobieta nieświadomie udziela mu jednej z następujących odpowiedzi odmownych: Teraz nie mogę. Muszę przygotować kolację. Teraz nie mogę. Mam pilne telefony. Nie mogę. Muszę jechać na zakupy. Nie mam czasu. Nie mogę. Mam dużo pracy. Nie mam nastroju. To naprawdę nie jest dobry moment. Boli mnie głowa. Nie mogę teraz myśleć o seksie. Mam miesiączkę i czuję się fatalnie. Za każdym razem, gdy dochodzi do takiej sytuacji mężczyzna stara się być wyrozumiały, ale emocjonalnie coraz trudniej mu opanować uczucie odtrącenia, a z czasem może w ogóle przestać inicjować współżycie seksualne. Może go nadal chcieć, ale po częstej odprawie będzie się powstrzymywał i czekał na wyraźny znak od partnerki, że ma odpowiedni nastrój. Mężczyzna może poświęcić poro czasu na dociekania kiedy partnerka jest gotowa do seksu. Może się zastanawiać: "Czy teraz jest dobry moment?" Choć mężczyzna może sobie tego nie uświadamiać wprost, każdy przypadek, kiedy wbrew swemu nastrojowi powstrzyma się przed inicjowaniem seksu, sprawi, że będzie się czuł coraz bardziej odtrącony. Dlaczego mężczyźni czują się odtrąceni? Z wielu powodów odtrącenie seksualne jest dla mężczyzny jedną z najbardziej drażliwych kwestii. Mężczyźni mają znacznie większy popęd seksualny niż kobiety. Niemal nieustannie myślą o seksie. Jeśli mężczyzna pożąda seksu, czuje się odtrącony, kiedy go nie dostaje. Głównie dzięki pobudzeniu seksualnemu mężczyźni zaczynają więcej czuć. Serce mężczyzny otwiera się, gdy jest podniecony. Kiedy mężczyzna jest pobudzony i ma zainicjować seks, jest najbardziej wrażliwy. Właśnie wtedy najgłębiej odczuje ból odtrącenia. Kiedy mężczyzna nie wie, jak uniknąć poczucia odtrącenia, jego frustracja i ból wzmagają się. W rezultacie przestaje czuć pociąg do partnerki. Ta utrata pociągu nie jest wyborem, lecz reakcją automatyczną. W niektórych przypadkach pociąg seksualny mężczyzny kieruje się gdzie indziej - ku kobiecie z fantazji, która go nie odtrąci, lub ku kobiecie, która jest mu obojętna. Nie ryzykuje wtedy bolesnego odtrącenia. To tłumaczy, dlaczego mężczyznę może podniecać nieznajoma kobieta, ale traci pociąg do tej, którą kocha. Niestety tak bywa bardzo często. I choć kobiety doszukują się innych przyczyn teoretycznej oziębłości partnera, nie biorąc pod uwagę tego prostego mechanizmu, to czasem dochodzą do prawidłowych wniosków, ale niestety zazwyczaj jest już zbyt późno, aby odzyskać to co się utraciło.

Gość sexididi
dziewczyny wspolczuje wam, milam podony problem 10 lat z nim jestem prosilam o sex , inicowalam , kupowalam rozne stroje i nic, kiedys mu powiedzilam ze jak tak dalej bedzie znajde kochanka, wcale go to nie wruszylo iiiiiiiiiiiii stalo sie rok po tej rozmowie spotkalam kogos Mam taki sex ze w glowie sie nie miesci, czegos takiego w zyciu nie przezylam!!!!!!

Gość sexididi
na sama myl o sexie az mam goraco! kiedys bylo to dla mnie niedopomyslenia, a teraz nie zaluje, bnajmniej teraz sie przed nim nie ponizam proszac o sex

Gość natinka896757
po prostu nie podniecacie juz swoich facetow, a staz jest tylko wymowka

Gość sexididi
moze i tak, wiec nie mozna wiecznie prosic o sex

Gość zapracowany pracoholik
są też inne wytłumaczenia meskiego stronienia od seksu: 1. Na seks bardzo szkodzi chrapanie. Mi też odeszły wszelkie chęci. dopiero zoperowanie gardła, które dotleniło mi mózg przywróciło chęć na seks 2. Po urodzeniu dziecka facet przestaje traktować kobietę jak kochankę a zaczyna jak matkęswojego dziecka. To też mnie trafiło (jeszcze zanim przytyłem i zacząłem chrapać).

zapracowany pracoholik 1. pierwsze słyszę to nie skomentuję 2. Może niektórzy tak mają, ale to raczej kobiety zamieniają się w matki przestając być kobietami. Ja na szczęście tego nie doświadczam :D