Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TakaMALAjedna

Czesc i witam wszystkich :)

Polecane posty

Jedno tylko wtedy mnie ratowalo.. bo zawsze sie zabezpieczalismy nawet jak bralam tabletki hehe:P W koncu co mialo sie pojawic to sie pojawilo, a powodu spoznienia do dzis nie znam, mialam mieszane mysli - ze to 2 miesiace, ze za dlugo...ale z 2 strony wiedzialam ze szansa jest 1%owa:P Ale przynajmniej chcesz tego dziecka ( o ile jestes w ciazy ) :)

Gość bbvvcfghn
prawdazawszeciezaboli_24 - moja córka nigdy nie miała kolek, nie płakała praktycznie wcale, no jak sie obudziła i chciała cyca:D Nie każde dziecko płacze, nie każde ma kolki. Teraz ma prawie 27mc, smacznie spi, własnie zrobiła siku na nocnik. Zycia sobie bez niej nie wyobrażam, a długa moja droga do macierzyństwa była, oj długa i wyboista. Dużo upadków ale dałam rade i mam Szczęsie. Głowa do góry. Jak jestes to całym sercem Ci życzę spokojnych 9 mc i szczęśliwego rozwiązania:) pozdrawiam

mi sie spoznial raz 8 dni.. ale wiedzialam ze nic z tego bo akurat prowadzilam kalendarzyk metoda rotzera itd.. nie bede opisywac nigdy za to nie mialam zadnych objawow.. ehh jezeli jestes w ciazy, ciesz sie :) nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem

prezes hahah:) to fakt soryyy .. nie chcialam wywolac .. takich uniesien:) Ja wiem ze wiele polakow robi dzieci dla benefitow . Ja dostane to co mi sie nalezy i nie bede kombinowac tak bym potem musiala sie przejmowac czy nie zabiora mi tego co dostalam uczciwie za jakies glupie lewe 20 funtow tygodniowo .Mam taka mala dzialalnosc tu to sie nazywa self employed place skladki rozliczam sie wiec nalezy mi sie troche:)

Gość do Prezesa kafe
hahha, ale grat na foto:D o szok, a pewnie pizduś glancuś z ciebie dziecinko

Witam Co wy takie nocne duchy jesteście :D:P:D No i prawda szlajasz się nie na swoim temacie:P

bbvvcfghn to fajnie ze masz tak slodkiego grzecznego dzieciaczka :) dziekuje :) taka mala jedna .. ale jazda w glowie niezla musiala byc;) lady love ja w sumie za bardzo nie trzymam sie kalendarzyku ..No fakt jak sie mleko juz rozlalo to zostalo poczekac do srody a potem powoli oswajac sie z tym ze bede mama

Gość do Prezesa kafe
miała dziecinko. Miała. Mam passata, nowego, ładnego. Lubie ww ale nowe, a nie picuć glancuś :D Mamlochy:)

czesc duszkuu wlasnie u nas na topie cicho cos !!! pare razy zdarzylo mi sie podbic i tak nic to nie dalo .. zaraz wroce...>:):):) prezes Polak . Ja nie wiem ile wiem ze czasem to sa smieszne sumy . Bo skoro jest benefit dzieki ktoremu mam 80 funtow na tydzien a ktos kombinuje zeby miec dodatkowo na lewo za 30 funtow na tydzien i siedzi potem zastanawia sie czy nie wyjdzie to ja to pierdole:) wole mniej a uczciwie co jak co ale tutaj ostre ciecia sa i coraz wiecej ludzi traci na swojej zachlannosci Ja tu jestem juz dwa lata i nie przyjechalam tu z mysla by zrobic dzziecko benefitowe ;) :)

Gość do Prezesa kafe
a poza tym z ryjka widac zes dziecinka jeszcze z mlekiem pod nosem, ide zajarać ;]

Prezes kobiety mają różne świństwa łykać do Twojej przyjemności??Daj se siana dobrze.Chyba jeszcze w te klocki nigdy i dlatego taki pogląd masz:D

Prezes i tu sie mylisz, tabletki nigdy nie daja 100% skutecznosci i gwarancji. Nie pisz tak do mnie, smieszy cie to? Ze zadbalam skutecznie o to zeby nie zajsc w ciaze? No tak bo lepiej nie chciec dziecka a ruchac sie na zywca

nade mna jakies fatum wisi :( jestes dzis 5 osoba ktora mowi ze jest w ciazy.. 4 kolezanki mi sie dzisiaj pochwalily swoja nowina.. a ja nadal nic i nic.. sorry.. rozklejam sie, zazdroszcze poprostu, naprawde.. ale ciesze sie razem z Toba mimo wszystko :)

ania na razie Ci nie gratuluje bo to nic pewnego, ale napisz jak bedzie juz wiadomo :) Portugalka hehe a tez chcialabys juz miec dziecko?

prawda te HG to jakieś inne są.Jak już to gratulacje:classic_cool: Też u Ciebie zajrzalem a tu ciszaaaaaaaaaa jak makiem zasiał:(

pewnie ze bym chciala.. ale przede mna jeszcze dluga droga.. walke zaczynam 9 grudnia, badanie za badaniem.. masakra

nie chcialam Ci sprawic tym przykrosci i przez moment pomyslalam ze moge to zrobic niechacy ,.ale to bylo silniejsze jestescie pierwszymi osobami dla ktorych to powiedzialam i duuuzooo lepiej mi ... Lady love .. jeszcze bedziesz miala swoje male slodkie szczescie ..zobaczysz ... !! tabletki bla bla zra je na potege a potem kobiety po odstawieniu nie moga zajsc w ciaze , moja kolezanka 8 lat sie starala !! druga kolezanka zle dobrane tabletki miala 40 KG PRZYTYLA ! .. skoro ktos chce to zrec to niech zre .. nic nie zabezpieczy przed ciaza na sto procent , chyba ze spirala choc slyszalam ze byly wypadki ze i wtedy udalo sie zajsc w ciaze

wertyp tym wlasnie co napisales udowodniles kto jest glupi matole w wiesniackiej kurtce ze zlomem zamiast auta. zalosny cymbal wstydzacy sie wlasnej mordy ktora musial uciac. zjezdzaj stad pedale