Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TakaMALAjedna

Czesc i witam wszystkich :)

Polecane posty

Gość dalton767
Witaj Mala; pragniesz poezji, seksu, pomocy duchowej czy wszystkiego po trochu?

pierdzielisz ? :) to dobrze czy zle? tzn chcialas? czy tak wyszlo nie wiem czy juz mam ci gratulowac czy jeszcze poczekac :)

wiecie co laski ja juz sama nie wiem co sie ze mna dzieje.. hormony mi skacza .. wszelkie objawy sie potwierdzaja .. a czy dobrze .. Po sobocie nie jestem pewna bo bylam u kolezanki ktora ma wlasnie male dziecko..2 miesieczne zawsze bylam odwazna co do dzieci hop siup na rece i nakarmilam i przewinelam .. a tu mala zaczela plakac a ja sie rozkleilam sama i oddalam ja kolezance , nie wiem skad ten strach ... chcialam miec dziecko bardzo .. a teraz sie strasznie tego boje ...

kochana to normalne :) chyba kazda kobieta tak ma i nie wazne czy dziecko jest planowane czy z wpadki, zawsze sa jakies obawy, tymbardziej jezeli stanie sie przed faktem dokonanym :) nie martw sie, jezeli okaze sie ze bedziesz w ciazy - poradzisz sobie :)

moze zbyt sie napatrzylam bo dziecko mojej kolezanki duzo placze ma wciaz kolki .. caly wieczor wylo .. ona sama juz nie wiedziala co z nia ma robic a ja siedzialam i na sama mysl ze cos takiego mogloby mi sie trafic spanikowalam , zadzwonilam do mamy i powiedzialam jej ze nie jestem jeszcze gotowa na dziecko ale chyba juz za pozno musze pokonac ten lek,przeraza mnie to bo nigdy wczesniej tak nie mialam baaa moja kolezanka wiedzac ze nie mam dziecka , dzwonila i prosila o rady bo wiedziala ze jestem oczytana jesli chodzi o rozwoj dzieciaczka a teraz ja zrobilam sie jakas bezsenna a ta odwaga nagle mnie opuscila

wlasciwie to my sie w ogle nie zabezpieczalismy wiec bylismy siwadomi ze moze byc , i nawet chcielismy tego dziecka ale nie wiem co sie ze mna podzialo ! Lady mowie ci .. mam paniczny strach ktorego tydzien temu nie mialam .. a juz wtedy podejrzewalam ze jestem w ciazy.. wszystko zaczelo sie od spotkania z kolezanka

kolki to normalka u dzieci, ale przeciez ten koszmar nie trwa caly czas.. moze nawet nie bedzie tak zle jak sobie to wyobrazasz, dzieci sa rozne

to dla ciebie nowa sytuacja dlatego jestes tak spanikowana, pozatym hormony ci buzuja wiec i to moze byc przyczyna Twojego leku :)

aa ok juz wiem sluchaj, teraz panikujesz.. a jak uslyszysz bicie serca Twojego dziecka, ta mala kruszynke ktora sie w Tobie rozwija to wszystko ci przejdzie :)

mnie byc moze zapodnil .. i chuj w koncu jak zwal tak zwal tobie zostalo tylko trzepanie :) TAKAA mala ..peklam jak banka mowie ci:) lady love ja zawsze 10 dni wczesniej mam bole , teraz ich nie mam wymiotowalam ...odrzucaja mnie fajki 2 tygodnie temu po wodce scielo mnie momentalnie i zre jak oszalala slodycze a naprawde na ogol ich nie jem poprsotu jednym slowem ja czuje ze cos mam juz w srodku ciezko mi to opisac slowami

mam nadzieje ze to przejdzie tzn .. narasta to czy sobie dam rade ... mama w pl wszyscy w pl ja i moje pierwsze dziecko ...dziwne uczucie do tego jej dziecko mnie przerazilo .. normalnie kazalam zeby zabrala mi je z rak az tak sie zdenerowalam ze az lzy mi sie zakrecily