Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TakaMALAjedna

Czesc i witam wszystkich :)

Polecane posty

aj bo duchu HG SIE wysypali z tematu .. CISZA ..zakleta .. nie dobrze ale nadrobimy Prezes . W zyciu bym sie nie wyskrobala i doskonale zdaje sobie sprawe ze tu aborcja jest uwazanaa za zwykly zabieg medyczny to straszne !!! to smutne ale prawdziwe:(.. a najgorsze jest to ze statystyki mowia ze wlasnie polki bardzo czesto dopuszczaja sie takiego czynu taka mala no wlasnie jeszze nie wiadomo . zobaczymyyyy .. do srody jeszcze troche czasu jest , jesli okaze sie ze to falszywy alarm , trudno widocznie jeszcze nie moj czas .. lady love dopoki walczysz to nie przegrywasz. a z twoim zapalem , jestem pewna ze ci sie uda . i glllebooooko w to wierze !:)

coz zycie stawia nam klody pod nogi, raz pod gorke a raz z gorki moze dowiem sie w koncu o co chodzi :) to tez jakis + wertyp a ty o tabletkach anty nie masz zielonego pojecia

cześć Wam wszystkim! ;) miałem iść już spać, ale wpadłem z ciekawości i no proszę! cała rodzinka w komplecie :D wow Prawda to nas tu wszystkich zaskoczyłaś :) no to musisz ochłonąć, bo to szok wielki dla Ciebie, a widze że inni Ci tu emocji dodatkowych dorzucają co rusz do pieca ;) a jak przyjdzie na świat to już w ogóle spokoju Ci nie dadzą, co chwila wizyty znajomych itp :P ale ok, już nic więcej nie piszę żeby Cię nie stresować dodatkowo :) ale o przyjemniejsze strony też są o których na pewno przekonasz się wkrótce ;) a tymczasem tylko gratulować! 🌻 ps sorki że trochę nieskładnie i bez sensu piszę, jakiś zamulony dzisiaj jestem :D

Tabletki bralam, teraz nie bo musialam zrobic przerwe, nie mialam zadnych skutkow ubocznych, po prostu nie chce teraz miec dziecka, to nie moj czas, dla mnie za wczesnie wiec co w tym zlego ze dbalam o to az na 2 sposoby ;] dobrze ze moj facet nie jest pokroju debilnego wertypa dla ktorego to jest glupie i smieszne, co swiadczy o jego dojrzalosci. pf

Witam, Gratki Prawda:) Wy mnie nie znacie bo ja z innego forum , ale ja was trochę bo podczytuje od jakiegoś czasu. Lady love jak sweter? grzeje? :D

Super, ładnie w niem wyglądasz. Tak przeglądam sobie fora i sie zastanawiam, co kieruje ludźmi którzy się tu udzielają. Czasami można fajnie sobie pogadać miło spędzając czas przed kompem a czasami wpada jakiś psychol i nie wiadomo czy śmiać sie czy płakać nad wypocinami takiego osobnika.

Nie, :) Pisałam ze udzielałam się na innym forum, a tu od jakiegoś czasu wpadałam i podczytywałam czasami komentowałam jak temat był ciekawy, stąd też wiem ze Lady jest ładną szczupła blondynką która zakupiła jasny dziurawy sweter:)

no wlasnie dlatego lady love mam pytanie .. gdzie mieszkasz?? ja wybieram sie do alfamy. Mozna byloby sie spotkac. a czemu nie bedzie oswietlona? MBM DZIEKUJE chociaz jeszcze nie wiem czy nie za wczesnie:):):) taka mala skoro to nie twoj czas to uwazam ze dobrze robisz zabezpieczajac sie:) kurdee znafccoo twoj post mi umknal ! ajjjc ... kurde wlasnie za bardzo tych znajomych nie mam .. tutaj ludzie zalatani sa.. zobaczymy jesli okaze sie faktem to ze jestem w ciazy to zapewne pare osob mnie odwiedzi:):)

TakaMALAjedna - ten mitoman Ci za skórę zalazł czy co? :D mnie też o bycie mitomanem podejrzewałaś... i ducha też :P ojj wyczuwam tu traumę ;)

MBM dziekuje :) ja juz staruszka jestem na tym forum, siedze tu czsami bo mam do niego sentymen, sporo niezlych osobowosci tu poznalam :) wertyp lepiej rodzic gdzie kolwiek byle nie w Polsce, slyszales jakie cyrki odstawiaja w polskich szpitalach? ok, moze nie we wszystkich ale w wiekszosc opieka medyczna jest na poziomie 0

Lady ,to zalezy, jak ja rodziłam miałam super opiekę i dla siebie i dla dziecka. Nie chciałabym rodzić w UK bo tak to do 12 tc jak ciąza zagrożona to nawet leków nie dadzą;/

prezes masz wyjatek bo jesli jestem w ciazy to jestem wyjatkiem od tych par ktore robia dziecko dla benefitow mozesz wierzyc lub nie ale tak jest.cos ty taki nie mily dla naszej kolezanKI? nie ladnie lady love bede w alfamie i jesli to nie daleko i udaloby sie spotkac to ja jestemm jak najbardziej !! za !! ps. widzialam ten sweter ladny !!!::)

ja mieszkam w Sesimbra, sprawdzilam jak daleko jest Afama ode mnie - pisze ze nie cale 40km, wiec nie daleko :) oszczedzaja na swiatlach :/ ale moze to tylko pogloski, w koncu swieta to swieta.. duzo turystow przyjedza przeciez

sweter ładnie to wyglada na Lady, ale jak pokazała 1 foto to skojarzył mi się z siatka na ryby:D

hehe i tak tez chyba napisalas :D ja mysle ze modelka miala conajmniej 2 razy wiekszy rozmiar na sobie, no albo taka szkapa z niej :D

prawda - ojj zdziwisz się ;) zobaczysz wynajmniemy specjalny samolot i zapakujemy pół forum kafe i przylecimy do Ciebie w odwiedziny :D hehe ja tak przedwcześnie z tymi gratulacjami wyskoczyłem, ale coś przeczuwam też, bo ostatnio często jakaś nieswoja byłaś, a to też objaw ciąży ;) aha i dobrze że się w końcu wygadałaś, ileż można się z tymi emocjami samą dusić... ale w razie czego to ja już teraz Ci mówię, że dobra mama z Ciebie będzie :) a wiesz po czym to wiem? bo raczej nikt nieodpowiedzialny się nie przejmuje że może nie dać rady, a Ty tak - co na pewno przełoży się w praktyce :) a jak będzie to zobaczymy :)