Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madz Zmc

nieszczęsny kaszel a rozmowa kwalifikacyjna ;p

Polecane posty

Gość Madz Zmc

Witam ludziska! zwracam sie z prosbą aby ktoś mi doradzil co mam zrobic zeby pozbyc sie uporczywego odrywającego kaszlu ktory towarzyszy mi od wczoraj... znacie jakies szybkie sposoby(oprocz syropu ktory stosuje) aby chociaz troche przeszlo ? slyszalam o jakiejs miksturze z cebuli ale to odpada na starcie gdyz na sok z niej trzeba czekac 3 dni! to sie mija z celem wgl, kto to wymyslil ? -,- na godz 15 mam rozmowe kwalifikacyjną o prace na ktorej baaardzo mi zalezy.. co sobie babka pomyśli jak bede tak przed nią dychać? jeeejj ,to sie nazywa chyba pech ! ;( pomocy ;(

syrop z cebuli nie robi się przez 3dni tylko pare godzin zacznij teraz robić to przed 15 już się go napijesz

Gość będziesz okrutnie śmierdzieć
od tego cebulowego syropu

uprzedź na samym początku rozmowy i przeproś, że masz dziś kaszel, ale już jutro powinien przejść. Jaki syrop stosujesz?

Gość Syrop z cebuli działa wykrztus
wykrztuśnie:O więc świetnie jej radzicie. W aptece kup sinecod-hamuje kaszel i nie powinno sie go stosować w ciągu dnia, ale to wyjątkowa sytuacja

Gość Madz Zmc
fuck ! rzeczywiscie ;/ chyba że doszoruję zęby ;D mam flegamine tez pomyslalam żeby najpierw uprzedzic :)

No cebula to nie jest dobry pomysł bo będziesz brzydko pachnieć:P Uprzedz na poczatku rozmowy ze kaszlesz i tyle

jak bierzesz flegaminę, to absolutnie nie hamuj jej działania sinecodem, ani innym środkiem hamującym kaszel, bo sobie krzywde zrobisz Flegamina szybko powinna Ci pomóc odkrztusić wszystko w kilka dni. Uprzedź, przeproś, zaopatrz się w chusteczki, zasłaniaj usta, w razie czego wyjdź na chwilę i odkaszlnij. To ludzkie, normalne

Gość Madz Zmc
dobrze, dziekuję bardzo za rady :) kaszel jest od wczoraj niestety, po przeziebieniu został ;P syropek sobie wypije jednak może juz po rozmowie, jakoś dam rade :)

Gość Madz Zmc
dobrze, dziekuję bardzo za rady :) kaszel jest od wczoraj niestety, po przeziebieniu został ;P syropek sobie wypije jednak może juz po rozmowie, jakoś dam rade :)