Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziewczyna_Marokanczyka

Jak sprowadzić faceta z poza EU do UK?

Polecane posty

Na razie załatwiam formalności związane z zaproszeniem mojego chłopaka do Polski. Na początku pobyt tymczasowy, później ślub cywilny i karta pobytu na stałe. Ale to nie nasz kraj docelowy. Dużo myślę nad UK, choć mój woli Francję. Jak to wygląda od strony papierów. Musi mieć koniecznie obywatelstwo jednego z krajów EU? to trochę zajmie czasu.

Gość mieszkalam w 8 roznych
to zart? z ciebie to jakies dziecko jest, dziewczyno.

Gość anonim x x x x x
Po pierwsze: pisze sie 'spoza', a nie 'z poza'. Po drugie: ladna dziewczyna jestes, facet na zdjeciu tez niczego sobie. Mysle, ze we Francji bedzie Wam lepiej. UK jest juz przepelnione imigrantami, ktorzy tylko niszcza opinie temu miejscu. :(

a do uk czy francji to ''z czym'' pojedziesz? jezyk, doswiadczenie zawodowe, kwalifikacje? rozumiem ,ze twoj ''maz'' zna francuski i dlatego woli tam. powiem szczerze, dziwie sie tobie ze taka mloda dziewczyna ( wygladassz na nie wiecej niz 21lat) a juz wyszla za maz i to za kogos kto bardzo prawdopodbnie chce dostac wize i nic wiecej. no ale smaa sie przkonasz za kilka lat. a nuz.....moze to ja sie myle.......

Na zdjeciu oboje wygladaja bardzo sympatycznie i pasuja do siebie. Facetowi dobrze z oczu patrzy i mysle, ze ma szczery, bardzo sympatyczny usmiech. Zycze szczescia!! Obstawiam Francje. Marokanczycy w wiekszosci znaja jezyk francuski. To jest jeden z oficjalnych jezykow w Maroko oprocz arabskiego. W UK raczej nie macie czego szukac. Anonim xxx ma racje, ten kraj jest przepelniony imigrantami. Pozdrawiam.

napisal ze bardzo prawdopodobnie . oczywscie ze nie wiem tego na pewno i nikt tego nie wie. ale niestety w tych czasach tzreba byc BARDZO ostroznym i PO CO speiszyc sie do OZENKU? mlodzi ludzie nie do konca wiedza co chca ,choc oczywsice wiekszosc z nich mysli ze jest juz dojrzala itd. a potem za 10 lat okazuje sie ze to byl blad itd. mieszkam w uk i wiem ze malznestwa ''dla wizy'' sie zdarzaja i czesto to jest tak ,ze facte po prostu udaje zakochanego . zreszta coz to za duzy wysilek- kilka milych slowiek a w zamian po kilku latach wiza, w meidzyczasie seks i opieka .

Prosze o nie generalizowanie. Oczywiscie, ze malzenstwa dla wizy zdarzaja sie bardzo czesto ale dlaczego wmawiac dziewczynie, ze akurat jej partner jej nie kocha, tylko jest z nia dla wizy? Moze sa zakochani i szczesliwi?

Gość nie poniedzialek
to zdjecie jest desperowanej zony domowej.

Gość do Mayor.....
jak tam Edward?????

Gość do Mayor.....
ale rowija sie coś czy pozostaliscie na etapie kolega/kolexzanka? sorki za off top, ale ciekawam:)

W Polsce jest ciężko z pracą, a języka szybko się nauczy. Francja - mu chodzi głównie o to, że tam jest mnóstwo arabów, wiec szybko się tam wkomponujemy. Ja wolę UK, ze względu na lepsze zarobki, i brak dyskryminacji, bo w PL tylko ja będę pracować prawdopodobnie.

Gość llllllllllllllllllllllllllll
Dziewczyno zostaw ten topic :o Zaraz zlecą sie kafeteryjni rasisci i sie zacznie.

Dziewczyno Marokanczyka, w UK wieksze zarobki? Kto Ci to powiedzial? Wszystko zalezy od branzy, w ktorej sie 'zaczepisz', od doswiadczenia, znajomosci jezykow, wyksztalcenia tez. We Francji byloby Wam chyba lepiej. Mniemam, ze Twoj luby zna francuski...? Mozecie sprobowac w UK ale nie polecam. Sama tylko czekam az sie stad wyniose.

może i on się wkomponuje w środowisko Arabów, ale nie wiem jak z Tobą będzie... ale to Twoja sprawa w sumie, ja bym się nie odważyła

Moge zapytac jak dlugo jestescie razem i gdzie sie poznaliscie? Poznalas jego rodzine? Moglabym Ci duzo doradzic, bo sama bralam slub z Arabem 7 lat temu.

Gość ja stawiam ze pewnie
poznali sie na necie :O

Gość taszybga
Dziewczyna_Marokanczyka od rad mayor to lepeij trzymaj sie z daleka :D Swojego zycia nie umie poukladac a za radzenie innym sie bierze.

Gość kobieta regresa
Mayor nie wiem czemu caly czas myslalam, ze jestes facetem. :P

Poznałam go na wakacjach w lipcu. Na imprezie, w hotelu, w którym byłam. Na początku mieliśmy zamiar zostać w Polsce lub u niego, ale teraz jesteśmy zdecydowani na wyjazd. Staż mamy krótki, ale jestem go pewna na 100%.

Gość kobieta regresa
Mnie rozwalaja jego zeby!

Gość kobieta regresa
Dziewczyna, a jak jego rodzina?Wiedza o Tobie? To krotki staz macie!