Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziewczyna_Marokanczyka

Jak sprowadzić faceta z poza EU do UK?

Polecane posty

mayor, wlasnie dlatego zwiazku europejskich kobiet z mezczyznami z krajow arabskich nie trwaja wiecznosc. zupelnie inna mentalnosc i przyzwyczajenia. moze na poczatku jest 'fajnie' bo wszystkojest inne ale jak juz zaczyna sie prawdziwe zycie, to dupa blada, bo nagle szok,ze kobieta ma zupelnie inne prawa i musi nosic burke:O niech sie dziewczyna wiaze z kim chce,ale niech stara sie zachowac jakas czastke siebie,a nie wiare szybko zmienia, bo trzeba isc na kompromisy.no ale milosc jest przeciez slepa. nie chcialabym byc w jej skorze kiedy sie obudzi z reka w nocniku tak jak i zreszta ty.

Vanilasky -----> 🖐️ :) Nie obudzilam sie z reka w nocniku. Niczego nie zaluje. Wrecz przeciwnie. Ciesze sie, ze moglam byc jego zona. Nasza sytuacja byla troche inna. Nie poznalismy sie na wakacjach czy w Polsce. Ani przez internet. To byla bardzo szczera znajomosc. A ciesze sie, ze bylam jego zona, poniewaz byl to pierwsze Arab, ktorego w zyciu poznalam. Wczesniej nawet nie wiedzialam co to znaczy 'muslim'. Malzenstwo z nim poszerzylo moje horyzonty. Duzo zwiedzilam, poznalam jego kulture i religie od podszewki poniewaz mieszkalam w jego kraju. On nigdy nie chcial mieszkac (nawet tymczasowo) w Europie. Dlatego w miare mozliwosci moge cos pomoc dziewczynom, ktore sa w podobnej sytuacje, choc jak juz wczesniej wspomnialam, wiem jakie sa realia i wiem, ze szansa poznania dobrego, powaznego i szanujacego kobiete Araba przez internet czy w kurorcie turystycznym, a nawet w Europie gdzie przyjechal do pracy, wynosi 0,50%.

Jesli chodzi o religie, jest to bardzo osobista sprawa kazdego czlowieka w co chce wierzyc. Mysle, ze autorka pochopnie podjela decyzje. To jest wszystko nowe, swieze, a ona zafascynowana. Potrzeba naprawde duzo samozaparcia, zeby poznac choc w czesci ta religie. To nie jest proste. Polecam duzo czytac ale nie tylko ze zrodel arabskich ale takze sceptycznych. Zeby wyrobic sobie swoja wlasna opinie. No i tez jesli dziewczyna nie pojedzie do jego kraju, nie pomieszka tam, nie pozna jego rodziny, nie bedzie przebywala w ich otoczeniu, to tak naprawde nic nie moze powiedziec o swoim partnerze, bo go po prostu nie zna. On bedzie zachowywal sie 'po swojemu' w rodzinnym domu, a inaczej poza nim.

Gość Prezesie Wertypie
Uwielbiam Cie! Piszesz prawde o Polkach co anglia im w główkach zawróciła bo zobaczyły kawałek innego -zagranicznego swiata a nie swoją wioske zabitą dechami oraz pobawiły się w prawdziwym clubie a nie na dyskotece w remizie strażackiej w Koziej Wólce :D A w clubie poznały zajebistego ciapatego który powtarzał "jesteś piękna, kocham Cie, nigdy nie znałem takiej kobiety jak TY " no nie złapałbys sie na to majac mniej szarych komórek niż kura? Laski sobie pomyliły coolturę araba:D z kulturą kraju arabskiego ,brzmi podobnie ale to nie to samo Współczujmy im !

Gość do Mayor
Mayor pisalas na jednym z tematow, ze zdradzalas swojego meza, dlatego sie rozstaliscie (lub - on chcial rozwodu). Tutaj sugerujesz, ze to Ty zakonczylas to malzenstwo, ze wzgledu na róznice kulturowe. Swietnie sie Ciebie czyta dziewczyno, ale troche za bardzo barwisz. Zdecyduj sie na jedna wersje wydarzen i jej sie trzymaj.

Do mariolka spod ilawy :d: Ty masz, kobieto, jakieś kompleksy, czy jak?!!!? Pokaż swoje zdjęcie, to sobie po-komentujemy! :P

Gość randia.
mayor to mitomanka.Zalozyla temat na uczuciowym o tym, ze zakochala sie w nauczycielu syna wlasnego i wjebala sie sama na mine, mylac nicki. Wstawiala zdjecia swojej znajomej jako swoje i wstwiala zdjecia tego nauczyciela. Bylo glosno. To chora psychicznie kobieta. 24 na dobe na kafe i wymysla historie :O

Gość buhahahahhahhahahahah
Widze ze ta baba co pisze tu caly czas o mayor to kawal szlaufa Nie majac wlasnego zycia czepia sie czyjegos i pisze na roznych tematach wywolujac plotki na temat osob ktore im nic nie zawinily. Nie martwcie sie, juz widzialem pare jej postow pod roznymi nickami. Wszystkie dotyczyly innych Bogu winnych uzytkownikow, a potem cala reszta myslala o nich zle. Niby taka kafeteria to gowno, ale jednak nikt nie lubi jak sie o nim pisze zle rzeczy, zwlaszcza na forum publicznym. Sadze tez, ze ta cala zgraja perfidnych, chamskich babsztyli to po prostu nastepna generacja moherow: siadzie taki czop przed komputerem i mysli ze jest panem swiata jak cos na kogos napisze. Internet nie jest dla dzieci, szlaufie Jesli chcesz cos o kims powiedziec to zrob to prosto w twarz, a nie rozpuszczasz ploty jak pospolite scierwo, cieszac sie ze cos po sobie zostawisz. Zajmij sie wlasnym zyciem i problemami, no chyba ze juz jestes w takiej sytuacji ze nikt cie nie chce, nie kocha a nawet nie lubi. Pewnie nawet twoja rodzina uwaza cie za smiecia i nie chca cie znac. Nie dziwie im sie. Wstydza sie ze splodzili takie cos, budzace odraze i niechec juz na sam widok. Ukrywanie sie za szklanym ekranem nie jest zbyt chwalebne, a to forum jak uwazam bylo stworzone by pomagac ludziom z problemami, pewnie niektorzy chcieli by tu porozmawiac na inne tematy niz, o tym ze slyszalas ze ktos cos tam zrobil. Jak chcesz poplotkowac to wypad do kosciola, tam znajdziesz wiecej wyznawcow osiedlowych nowin niz wiernych. Podziel sie swoimi doznaniami i przygodami zwiazanymi z internetem, przeciez to takie ekscytujace truc komus opinie nie przyznajac sie do siebie. Brawo dla naszego ulubionego scierwa!

Gość do Mayor
kobieto zajmi się czymś innym bo Twoich mitów już czytać się nie da. Jaki arab ożenił by się z kobietą puszczalską z bekartem. Skoro znasz ich kulture to wiesz ze takie babki to sie tylko bzyka a nie przedstawia rodzinie muzumańskiej.Zdrada sex z wieloma partnerami-wiesz co na to Koran ?

Gość odpowiedz dla buahhaahah
Naucz sie czytac. Napisane jest,ze to Mayor pisze o sobie takie rewelacje, a nie ze ja wymyslam. Nie zalezy mi na tym, co za bzdury wypisuje o sobie,ale fajnie gdyby trzymala Sie jednej wersji. Ja Cie nie nazywam scierwem, Ty tez jestes anonimowy/ a w sieci,wiec nie wiem o co ten krzyk. Wiele osob ma cos do niej np. Poprzedni wpis 'do Mayor' nie jest moj,ktos uzyl tego samego nicka i co z tego? Ja nawet ja lubie,ciekawie pisze. Daj se siana obronco ucisnionych :-D

Gość taaaaaaaakaprawda
te, Mayor vel Aśko C. z Obornik Wielkopolskich, przestań wypisywać farmazony, bo wszystkie dane twoje i Mikołaja zostaną wklejone :O

Do mariolka... Nie o płeć tu chodzi, a o Twój sposób wypowiadania się, który - łagodnie rzecz ujmując -jest obrzydliwy. Zachowujesz się, jakbyś sam był 8. cudem świata...

Gość 5474575878
mayorka..idz sie lepiej zajmij chorym na adhd bachorem!!!!!Powinni cie zamknac psycholu!!

Gość Wakeup88
Kobieto mało jesT Polaków w UK?? ALE WAS JEJBIE NA RYJ

Gość Liala

MOJE TESTIMONY JAK DOSTAŁEM MOJE POWRÓT:

Nazywam się Liala, jestem z Norwegii, chcę podzielić się moją historią tutaj online, jak odzyskałem mojego byłego męża z pomocą wspaniałego mężczyzny, który rzucił dla mnie czar w ciągu 24 godzin, mój mąż wrócił do mnie, ma na imię Dr Odia. Słyszałem, jak ktoś dzielił się swoją historią w Radiu na temat dr Odii na temat tego, jak ten mężczyzna pomaga jej w całym swoim problemie, więc szybko skontaktowałem się z nim o pomoc, ponieważ zbyt wiele razy byłem oszukany przez fałszywych ludzi, ale natychmiast, kiedy skontaktowałem się z Dr Odią rzucił na mnie zaklęcie i powiedział mi, że mój mąż wróci do mnie w ciągu 24 godzin, to dla mnie cud, zaufałem mu i czekałem, aw ciągu 24 godzin mój mąż zadzwonił do mnie przez telefon i poprosił o wybaczenie go i dziś cieszę się, że mogę powiedzieć, że mój mąż wrócił do mnie i oboje żyjemy szczęśliwie. Chcę, żeby słowo pomogło mi podziękować Dr Odii za jego wspaniałą pracę w moim życiu, zawarłem z nim porozumienie, aby poinformować świat o jego dobrej pracy, dlatego dzielę się swoją historią dla ludzi, aby pomóc mi podziękować za te kto potrzebuje pomocy, aby skontaktować się z nim w celu uzyskania pomocy, ma moc przynieść szczęście i dać rozwiązanie wszelkiego rodzaju problemów, które polecam go każdemu, kto potrzebuje pomocy, jest w 100% oryginalny i oto jego dane kontaktowe dla tych, którzy potrzebują jego pomocy . E-mail: odiasolutioncenter@gmail.com. WhatsApp lub Viber Chat: +27638836445.