Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziewczyna_Marokanczyka

Jak sprowadzić faceta z poza EU do UK?

Polecane posty

Gość najbrzydsze sa golfy
najbardziej nieszczęśliwi sa chyba ci którzy starają sie na silę udowodnić obcym ludziom że są szczęśliwi:D

Tu sie nie zgodze. Wrecz przeciwnie Najbardziej nieszczesliwi sa ci, ktorzy staraja sie sobie wmowic, ze inni ludzie nie sa szczesliwi. No bo jak inni ludzie moga byc szczesliwi, skoro oni sami nie sa? Proste, prawda? :P I tu mozemy dyskutowac. Ale radzilabym nie robic off topu.

na peczki :) nie sadze. powiem ci ze widzac cie i znajc twoja przeszlosc nie mam ani 1 znajomego ktory by cie wzial. przetan sie osmieszac. w chuj przypal miec po arabie, a i tez nic soba nie prezentujesz. sorry ale madra laska trzyma sie od ciapatych z daleka, urodziwe nie siegaja sie gowna.

Prezes, juz powiedzialam: nie znamy sie. Jestes w bledzie ale skoro wiem, ze nie uda mi sie Tobie tego wyperswadowac, to nie bede z Toba dyskutowac. Ty wiesz swoje, ja wiem swoje. Ja szanuje Twoje zdanie, Ty...no coz. Nie skomentuje. 🖐️

Gość kobieta regresa
Do Wertyp.Masz kompleks malego chooya i myslisz ze wszystkie nadstawiaja cipska pierwszemu lepszemu smierdzacemu ciapatemu bo ma brudny odcien skory. A tu koorwa niespodzianka. Nie wszystkie zadaja sie z patologia. To ze twoja sie skoorwila ze smierdzacym ciapatym z kebaba nie znaczy ze kazda to robi.Lepiej zamknij morde i zwal se cwelu.

Gość kobieta regresa
Z takimi trzeba krotko.

Gość mayor mylisz sie
kasza nie musi chowac glowy w kartony (w przeciwienstwie do ciebie :P) To jest inteligentna dziewczyna, jej maz jest wyksztalcony no i ona nie plecie w necie (ale mi sie zrymowalo :D) bajek jak ty. No i jednak za Araba kasza nie wyszla :P

To w koncu prowo czy nie? jak mozna byc takim pustym.... zwlaszcza Marokanczycy!!!! to tak cholernie falszywi ludzi, matko boska... uczeni od podszewki zeby omotac kobiete!!! 3 razy w maroku bylam to troche wiem. Trzymam sie od Arabow z dala!!!

Gość hsbccccc
nie to no to MUSI byc provo!!!!!!!!!! 😭

womanontheway - zdala, a masz pelno fotek z arabami!!! na swoim blogu. az mnie krew zalala jak to zobaczyle. polki na emigracji jednak czesto wstydu nawet nie maja. fotki dawac? :( nie to juz nie na moje nerwy nawet.

to prawda, mam fotki, mam znajomych z Maroka, to normalne skoro podrozowalam tam 3 razy. Wszyscy z couchsurfingu, w miare normalni, ale falszywi jak wszyscy. wlasnie dzieki tym wyjazdom otworzyly mi sie oczy, wczesniej nie wierzylam ze sa tacy mimo wszystko uwielbiam krje Arabskie, jedyne czego nie znosze to klejacych sie facetów

na tych fotkach widze co innego. to wstyd. normalnie to powinno byc karane. ktos powinien ci to recznie przetlumaczyc. ja niestety z zasady nie stosuje przmocy wobec kobiet, jakie by to szmaty nie byly, ale pewnie odwazni by sie znalezli.

Pan prezes wertyp. Co się stalo takiego w Irlandii że wyjechales?

Gość Stella 23
prezes ty masz jakis problem ze soba?

Pan prezes wertyp sorki przeczytalam jeden z topikow i wypowiadales się na temat irlandczykow i po myslalam że moze mieszkales jeszcze raz sorki :)

Gość Verka66666
Dziewczyno Marokanczyka. Chciclam sie zapytac czy to jakis zart? Prowokacja? Znacie sie od lipca i tyjuz zmienilas wiare? Rozumiem, ze przeszlas zatem na islam. To dlaczego nie nosisz hijabu? Przeciez bedziesz musiala zakrywac co najmniej wlosy, a moze i nawet twarz. Pasuje ci takie zycie. Jestes jeszcze mloda i glupiutka. Nie masz kompletnie zadnego pojecia i zyciu i jestes nieodpowiedzialna naiwna laska. Ten twoj chlopak moze sie nazwac szczesciarzem, ze trafil na taka naiwna, ktora od razu mu sie rozlozyla i zapewni szybki wjazd do Europy. Nie mam nic przeciwko zwiazkom mieszanym. Jak sie w kims zakocha, to nie ma sily. Ale ja wyszlam za maz po 4 latach od poznania mojego meza. A nie po kilku miesiacach. Nasze rodziny sie znaja, odwiedzaja sie, ja religii nie zmieniam, maz rowniez. Wszystko u nas ma jakies normalne, zdrowe podejscie. Zastanow sie dziewczyno nad swoim zyciem, bo popelniasz spory blad. Mayor of London, tez jestes nie lepsza. Naprawde, nie masz sie czym chwalic, ze wyszlas za maz za Araba i przetrwalas kilka lat. Teraz juz razem nie jestescie, a ty prezentujesz zdjecia z innym fagasem. Anglik? Jakims wzorcem do nasladowania to ty na pewno nie jestes. Wiec nie udawaj najmadrzejszej.

oblapujesz sie z nimi. czy im sie dalas nie wiem. wyglada to bardzo zle, i przynioslas wstyd polsce. kolejna z kafe ktora nie ma honoru. ogolnie radze ci, jak calej rescie tych zdeprawowanych lasek - zakaz pisania na kafe i deportacje z polski. zakaz wjazdu.

no oblapuje sie, sciskam , bzykam i zakochuje. nie ma co Pan Prezes wszystko wie, rzecz jasna. Boze jacy Ci Palczkowie sa durni, nie wiem kto jest gorszy Polak czy Arab juz... Tamci przynajmniej nie chleja jak Polacy lysole heheh

Mayor of London, tez jestes nie lepsza. Naprawde, nie masz sie czym chwalic, ze wyszlas za maz za Araba i przetrwalas kilka lat. W ktorym miejscu ja sie chwale? :D Dziewczyna zalozyla topik, znaczy, potrzebuje rady, chce sie czegos dowiedziec. Jesli moge sie podzielic doswiadczeniem lub pomoc w czymkolwiek, to to robie. Odwal sie i zajmij soba.

womanontheway - nie szczekaj za duzo, bo za takiego lysola, a raczej po prostu krotko scietgo polaka bys oddala wszystko, ale niestety, zostaja araby. usun te fotki bo wygladasz jak tania dzira, czy sex turystka. Mayor of London - twoje rady sa ch...we. wiec nie wypowiadaj sie pseudo-polko.

Gość Verka66666
Mayor of London : Ale po co musialas od razu pisac, ze wyszlas za maz za Araba i z checia "doradzisz" jakiejs smarkuli, ktora zakochala sie w egzotycznym chlopaku? Zwiazki Polek z Arabami- muzulmanami rzadko kiedy przetrwaja wiecej niz 2, 3 lata. Sama jestes najlepszym przykladem na to, bo twoje malzenstwo nie przetrwalo ( o ile w ogole wyszlas za maz ). Powinnas wiec raczej ostrzec dziewczyne przed glupimi decyzjami, ktore popelnia. A ty zamiast tego, jeszcze ja zachecasz i kibicujesz jej. Nie rozumiem ciebie.

Verka66666, moje malzenstwo nie przetrwalo, poniewaz sama je zakonczylam. Bylismy razem 4 lata. Nie chce odradzac nikomu takiego zwiazku choc bym mogla. Akurat wiem jakie sa realia i ze mezczyzni z tamtych krajow, mieszkajacy w krajach Europy i pracujacy tutaj, maja inna mentalnosc, pochodza z innej klasy spolecznej niz zamozny, wyksztalcony Arab przebywajacy np w Niemczech przez pare miesiecy. Ludzie sa rozni. Nie chce generalizowac. Jesli ma taki zwiazek cos dziewczyne nauczyc, wzbogacic o jakies doswiadczenia, to czemu nie? Moze pozna inne kultury i cos z tego wyniesie na przyszlosc. Autorka zadala tutaj szczegolowe pytania na temat slubu z Marokanczykiem. Nie prosila o rady dotyczace ich zwiazku. Moglam ja pokierowac do odpowiednich instytucji i tp. Ale temat juz chyba nie aktualny bo sama zainteresowana sie nie odzywa. Ps. Tutaj jeden z kilku powodow dlaczego nie chcialam trwac w takim malzenstwie: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/16fc25532c5fd983.html