Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziewczyna_Marokanczyka

Jak sprowadzić faceta z poza EU do UK?

Polecane posty

Gość ja stawiam ze pewnie
sorry poznalas go 5 miesiecy temu i juz planujesz slub?!?!?!?!?!?! WTF?!?!?!?!?! o naiwnosci..... :o

Gość Bardzo zamożny
16:03 [zgłoś do usunięcia] Dziewczyna_Marokanczyka Poznałam go na wakacjach w lipcu. Na imprezie, w hotelu, w którym byłam. Na początku mieliśmy zamiar zostać w Polsce lub u niego, ale teraz jesteśmy zdecydowani na wyjazd. Staż mamy krótki, ale jestem go pewna na 100%. poważnie?:D do czego to ludzie sa zdolni

Oczywiście, ze wiedzą. Już kiedyś pisałam na kafeterii o mojej zmianie wiary, żeby nasze relacje były dobre. Teraz są nawet bardzo dobre. To pewien mój gest w ich stronę. W związkach mieszanych trzeba być gotowym na ustępstwa.

dodam ze rozwalaja mnie twe wasze tekstu : ''pasujecie do siebie'' pasuja do siebie bo co? bo obydwoje sa mlodzi i mniej wiecej tego samego wzrostu? :O

tz.ze teraz jestes muzulmanka ???? nie ,no ja nie wierze. to MUSI BYC PROVO>>>>> Prosze napisz ze to provo,bo nie chce mi sie wierzyc ze sa takie pustaki w pl.

Gość hahahahahahahahahaha......
Tymi zebami to moglby gwozdzie zwijac :D Sorki. A powiedz mi, co ty wiesz o Maroku (oprocz lektury wikipedi, rzecz jasna), co wiesz o kulturze z jakiej pochodzi twoj, ekhem, narzeczony. Prawdopodbnie jest muzulmaninem, co wiesz na temat tej religi. Czy rozmawialscie jak bedzie wygladalo wychowanie waszych przyszlych dzieci, jak ma wygladac wasze wspolne zycie - oprcz "zyli dlugo i szczesliwie". Mloda jestes, krotko sie znacie. A co twoi rodzice na ten pomysl? :O

Gość hahahahahahahahahaha......
Dziewczyna_Marokanczyka " Już kiedyś pisałam na kafeterii o mojej zmianie wiary, żeby nasze relacje były dobre. Teraz są nawet bardzo dobre." Jezeli to nie prowo, to ja juz nie mam wiecej pytan :O

no to ja ci podpowiem ze jak juz bedziesz zmieniac imie to zastanwo sie nad ALina- to jest imie z koranu i w poslce tez znane wiec rodzice beda mogli do ciebie mowic po imieniu bez zadnych trudnosci.

Gość PanAdolf :-D
mi indianie zaproponowali kiedys 5tke :-D za EEP (EasternEuropeanPassport) i okazalo sie ze to nie tak chop siup =D ale spoko powodzenia :-D

Gość do autorki....
Zmienilas wiare? Jestes muzulmanka? Jak wyznajesz swoja nowa wiare? I pytanie zasadnicze - PO CO to zrobilas?

Gość Marzena W.
Mieszkam w UK i widziałam już wiele Polek, które nabrały się na wielką miłość; marokańską, kenijską, hinduską, arabską i inne. Teraz są same z dzieckiem, biegają do counsilu żebrać o zasiłki, o alimentach mogą tylko pomarzyć, bo facet jest nie do zlokalizowania. A do Polski też wstyd wrócić z ciemnym przychówkiem. Oni zawsze przed ślubem kochają, a potem...

widze ze ciekawe rzeczy piszecie. za pewne chlopak czysty, nie to co polak. pewnie tez adoruje ciagel, nie to co polak. major tez z arabem sie dupczyla... i jeszcze pokazuje zdjecie z synem. brak wstydu. cos tam o tobie pisali, ze masz kilka kont. nie chce mi sie tego czytac, ale i tak wiem ze masz we lbie burdel.

Pan Prezes Wertyp, mam gdzies co myslisz. Chyba sie nie znamy. Gdybym miala generalizowac to na podstawie Twojego zdjecia zalaczonego w Twojej stopce tez bym mogla Ci dowalic ale nie jestem swinia. Jesli wredne plotkary z Kafe sa Twoim autorytetem, to gratuluje. Nie mam nic do powiedzenia. Kolejny topik zrujnowany przez jakies fladry. Moglibyscie chociaz dziewczynie cos sensownego doradzic zamiast psioczyc i pisac czarne scenariusze.

Gość sdsfsfdsfd
Po kilku miesiacach ty juz zmieniasz wiare dla faceta??? Chyba zbyt inteligentna o ty nie jestes. I tu nie chodzi o dogryzanie autorce, ale ona sama sie prosi o nieszczescie.

Gość wstyd
Ty go poznalas w hotelu na imprezie ? Spytaj go o przebieg seksualny, tacy maja co najmniej 50 w sezonie i koniecznie sprawdz czy syfa nie wniesie do Europy. A najlepiej tam w Maroko z nim zostan, zaproponuj mu to, zobaczysz ze cie wtedy jak suke pogoni i zacznie szukac nastepnej naiwnej na wize.

sluchaj nie wiec co tam pisali tylko raz klikle w ten topic i te zdjecia twoje, z tym aktorem mnie rozjebalo :) owszem z tym arabem to masz problem bo przynosisz mi wstyd, wstyd polsce, ze dajesz sie tym ciapaka szturchac. to nie zazdrosc, bo i tak dla mnie nie jestes zadnym wyzwaniem czy cos takiego. po prostu nie masz juz honoru i wypad z kafe za to.

Dziewczyno Marokanczyla, pomaranczka wypowiadajaca sie spod nicka 'wstyd' moze napisala to wszystko w troche wulgarny sposob ale ma duzo racji. Powinnas byc ostrozna. Dobry pomysl zeby zaproponowac (tak podchwytliwie) mieszkanie w Maroko. I zobaczyc jego reakcje.

Pan Prezes Wertyp, nie zamierzam sie z Toba klocic, bo widze, ze Cie nie przegadam. :D Jesli wszystko wiesz najlepiej, to gratuluje. Pytanie: dlaczego zdjecie z aktorem Cie 'rozjebalo' - jak to okresliles? No i co honor ma wspolnego z tym, ze wyszlam za maz za Araba? Dla Ciebie inni mezczyzni poza Polakami nie istnieja czy cos? Ps. Ciapaty to okreslenie mezczyzn z Azji, nie krajow arabskich.

nie obchodzi mnie twoja opinia. zrobilas bardzo zle ze spalas z arabem, czyli ciapatym. upokrzona jestes, ijuz jako kobieta warta 50%. na takie wybryki nie bedzie nigdy zgody. zakaz pisania juz tutaj. i usun te foty bo wstyd synowi przynosisz.

Pan Prezes Wertyp, zapewne chciales zebym sie tym przejela, ale tylko mnie rozsmieszyles. :) Czy gdybym byla zona na przyklad Anglika albo Niemca to byla bym 100% kobieta? Zakladajac, ze jako ex zona Libijczyka jestem tylko 50%. :D

Mayor Ty to chociaz jestes ex i masz jakas wartosc rynkowa, moja wartosc chyba przez stale i szczesliwe malzenstwo wynosi 0:-P upssss...

jeszcze zwizek a anglikiem mozna zrozumiec. ale z arabem jest upodleniem ze wzgledu na ich kulture, a takze rase. przykre cos zrobila, ale jestes juz skreslona spolecznie jako kobieta.

jak wida jakis sie znalazl :) oczywiscie to anglik, przynajmniej nie jestes tlusta jak wiekszosc jego rodaczek, wiec nawet po arabie jeszcze jestes uzyteczna. on tez sie hanbi w sumie. takie dziewczyny juz nie powinny byc brane pod uwage. nie rozumiem tej desperacji :(