Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Twój zgubiłam ślad...

Czy to siara kupic facetowi w prezencie spinki do mankietów i krawata ze stali?

Polecane posty

Gość Twój zgubiłam ślad...

Chciałam kupic mojemu facetowi pod choinkę spinki do mankietów i krawata, bo wiem ze by mu się przydały, a nie ma. I tak przeglądam różne strony. srebrne są bardzo drogie same spinki takie jak mu się podobają kosztują ok 250zł a jeszcze spinka do krawata drugie tyle. Nie mam tyle kasy i nawet nie ma z czego odłożyc bo nie pracuje, jesteśmy młodzi. Czy uważacie że to wstyd jesli kupie mu spinki ze stali np takie http://allegro.pl/pelen-elegancji-komplet-spinek-soraya-i1933340160.html Czy w takim wypadku lepiej zrezygnowac i wcale nie kupowac?

Ze spinkami do krawata jak z whisky, nie można pic byle jakiej. NIe kupuj byle czego, odłóż ten zakup jak będziesz bogata, na razie kup mu coś norlalniejszego: np. www.toysforboys.pl

Gość w polsce, w ogole w ueriopie
nie nosi się spinek do krawata. To typowo amerykanski zwyczaj

Gość ttttaaak
no, spinek raczej się nie nosi lub stare dziady mją :D a spinki fajne. U nas w sklepie też mamy z soray te spinki, ze stali i kupują ludzie. Faceci sami sobi i na prezenty więc czemu nie. AAaa u nas są 20zł droższe. :D

Gość iori_pl
Zapraszamy do zapoznania się z ofertą spinek srebrnych (925) z minerałami i kamieniami Swarovskiego. www.iori.pl/ulotka.pdf Edycje limitowane (str 4-6 katalog spinek)