Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwnasprawaaaaaa

dlaczego kanonem urody jest kobieta wychudzona ??

Polecane posty

Gość dziwnasprawaaaaaa

Przeciez taka kobieta wyglada strasznie,co jest seksownego w kobiecie która przypomina "wieszak" .W mediach to zjawisko jest tak popularne ze kazda ze znanych Pan wyglada jak kosciotrup.

Gość dziwnasprawaaaaaa
nie bez przesady ale jakies kragłosci takie jak biust udo pupa kurcze no wychudoznym kobietom mowie NIE

Gość bo szczupłe są seksowne
a grube wieloryby należy wrzucić do morza gdzie ich miejsce

Gość JakJakKajak
Dlaczego tu zawsze wszyscy spod deszczu wchodzą pod rynnę. Pomiędzy "trzcinkową" modelką a już nawet 70 kgmowym babiszonem są normalne kobiety/

Gość dwa powody
taka chudziutka kość niewiele zjada i jest tania w utrzymaniu, a do tego wychudzone anorektyczki zwykle dobrze gotują dla innych (same nie jedzą)....a panowie dbają o finanse i oszczędzają dla siebie a po drugie...to taka cieniutka chudzinka waży tak mało że nawet wątły rachityczny chłoptać jest w stanie wziąć lekkie kościotrupiątko na ręce i zanieść do łóżka, a w tym łóżku płaskie kosteczki tak się wpasowują w sprężyny materaca że nawet nie uwieraja i jest dość wygodnie no i młodziaki są niewolnikami panującej mody, a teraz modne jest wychudzone i kościste, to z powodu niewolnictwa w modzie aby nie odstawać od uwielbienia wychudzenia,,,,kazdy młodziak wyzywa od wielorybów i pasztetów wszystkie nie pasujące do szkieletora

Gość a ja .,.,.,
ważę 68kg siedzę sobie swoją sporą pupą na fotelu jest mi ciepło, miło i wygodnie

Gość a ja .,.,.,
yyyy, czekam na lincz

Gość jaroslawe-84
" dlaczego kanonem urody jest kobieta wychudzona ??' bo taniej w utrzymaniu

Gość ghrrrhhrr
Niestety to prawda. Przez taki kanon urody chyba się pogrążę w anoreksji... Przy prawie 170 i wadze 55kg czuję się jak spaślak. Kiedyś była to normalna waga teraz niestety nie... Nawet jak ważyłam 47 to też czułam, że jestem za gruba :O

Gość co za szacy
A jem tylko 500 kalorii dziennie :D

Gość a ja .,.,.,
widzisz, jak Ty mnie dobrze znasz ;)

Gość a ja .,.,.,
widzisz jak Ty mnie dobrze nie znasz? oj trochę znasz, dobra uciekam pa

masz autorko spaczone przez swoje kompleksy podejście. ideał to kobieta szczupła, a nie wychudzona. taka z dużymi, jędrnymi cyckami, wąską talią i jędrną, krągłą pupą. do tego ładna buzia, duże oczy, gładka cera, równe białe ząbki i długie włosy. taki jest wizualny ideał kobiety wg 99% mężczyzn.

Gość nunczako
ale kanon to ogólny ideał, obecny w mediach, na wyborach Miss, wśród najbardziej podziwianych aktualnie kobiet typu piosenkarki, aktorki, modelki i w najczęstszych wyborach zwykłych ludzi. Z grubsza zgadza sie to, co napisała ż.Letycja, szczupła, zaokrąglona w strategicznych miejscach z ładną trójkątną twarzą z wystajacymi kościami policzkowymi i duzymi oczami, włosy nie krótkie.

Gość nunczako
nie, pyzy sie podobają wszystkim. ;)

Gość obserwowalam laski na plazy
i jak juz byla szczuplutkie, to biustu prawie nie mialy a ich dupy plaskie jak decha. Gdy juz jakas z bujniejszym biustem i fajna pupa kragla sie znalazla, to i brzucha az tak plaskiego nie miala, nog tak szczuplych tez nie. A takich co maja biust i pupe super, cienkie sa w talii i maja szczuple uda, to nie ma za wiele. Zreszta za co kocha sie czlowieka? Za idealne cialo? Przeciez kazdy sie zestarzeje, pojawia sie hormony badz predyspozycje genetyczne i z super laski czy playboya za mlodu po 40-stce moze sie zrobic jednostka nie przypominajaca juz idealu.

Gość chudziutka aa
ktos tam napisal ze jestesmy tanie bo malo jemy no coz przy wadze 45 kg czasem jem wiecej niz moi faceci :D jedzenie to moj ulubiona temat, ulubiona czynnosc , czazem przezywam orgaz kulinarny :D kocham jesc i ciesze sie ze moge sobie na to pozwolic wracajac do tematu moze i to jest kanonem ale musze to napisac, faceci wola jedak kobiety " normalne" a nie takie filigranowe laeczki jak ja 🖐️

"i jak juz byla szczuplutkie, to biustu prawie nie mialy a ich d**y plaskie jak decha. Gdy juz jakas z bujniejszym biustem i fajna pupa kragla sie znalazla, to i brzucha az tak plaskiego nie miala, nog tak szczuplych tez nie." lubisz się pocieszać, prawda? :D są szczupłe laski z dużymi cyckami, no ale nie wystarcza ich dla wszystkich facetów. :P

Gość chudziutka aa
a dodam ze tyleczek ma zajebisty okragly maly, nie palski, ale cyckow to ma zero :classic_cool:

Gość obserwowalam laski na plazy
zaba-czego sie czepiasz? Napisalam, ze tych idealnych nie ma wiele.