Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słoneczny słonecznik

Niepokojące wyniki krwi i moczu w 19 t.ciąży

Polecane posty

Dziewczyny, proszę o pomoc, bo do lekarza dopiero idę w poniedziałek, a dzisiaj odebrała wyniki moczu: wszystko OK tylko jest jedno "ale" ślady krwi w moczu. Wyniki krwi OK poza tym, że białe krwinki norma do 10, a ja mam 11,5. czy w ciąży są jakieś inne normy czy jakiś stan zapalny mam? Dodam, że czuję się bardzo dobrze, nic mnie nie boli, chodze do pracy itp. itd

Gość dam ci radee
nie interpretuj sama wynikow, bo oszalejesz. ja sie naczytalam glupot i spac nie moglam, zaczekaj do wizty lekarza i nie panikuj. Bo stres w Twoim stanie nie jest wskazany, pamietaj o tym...

Gość druk wieloformatowy
podwyzszone białe krwinki to norma w ciązy, nie masz sie czym martwić

Ja mam 14,6 i lekarka twierdzi, że jeszcze może być bo w ciąży to normalne.

Dziękuję Dziewczyny:) A ta obecność krwi w moczu? zastanawiam się, czy oni zrobili dokładną analizę, czy tylko po barwie stwierdzili krew:P od paru dni jem na przemian barszcz, buraczki, ćwikłę:) ale dzięki temu mam hemoglobinę 13:)

białe krwinki masz jaa najbardziej ok, a ślad krwi to najprawdopodobniej pękło naczynko lub kilka w ciąży naczynka sa nadmiernie kruche i moga występować drobne krwawienia z nosa, dróg moczowych itd. tak mi tłumaczył mój gin, bo też miałam śald krwi, przy następnym badaniu już nie było, ale może się zdarzyć ponownie

i robi się analizę moczu, a nie po barwie, w polu widzenia widzą wtedy erytrocyty, ale, ze jest ich niewiele to piszą ślad

no, czesto są zaniżone, a nie zawyżone z zawyzonych to moga byc jedynie białe krwinki tak jak u autorki i u wielu z nas