Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skurwystsysdsdf

Masakra na Ukraińcy masowo modrują wszystkie psy przed euro !!

Polecane posty

Gość skurwystsysdsdf

wrzucaja nawet żywe do śmieciarek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Gość czegoś takiego nie widzialem
czegoś takiego jeszcze nie widziałem , serio podkładanie trucizny małe psy umierają w męczarnicah , poryczałem sie z redaktorką też podczas zerkania młodego pieska wrzuconego do śmieciary który zerkał przerażliwie ,szok

jak już muszą mogliby je usypiać, by jak najkrócej cierpiały :(((((( dobrze, że nie widziałam tego żywego jeszcze pieska wrzuconego do śmieciarki..... kiedyś oglądałam filmik, jak traktuje się zwierzęta w Chinach.. do dziś mam ten obraz przed oczami :( obdartego ze skóry pieska, jeszcze żywego, wyrzuconego do śmieciarki, pozostawionego samego sobie :((((((((((( oddałabym życie za zwierzęta

Gość sdfhjhdfyuio;
ja tak samo, obejrzałm nawet Tv pokazywał powtórkę z tego strasznego faktu i teraz musz ekilka dni odchorować, to nie misci sie w głowie takie podejscie do zwierzą żywych zwierzat.

Kiedy skonczy sie ta orgia okrucienstwa?! W swoim kontaktach z ludzmi postawilem juz nie tolerowac tych, ktorzy takie rzeczy toleruja.

Gość luzer z wegetarian
czm --cos temat o wegatarianach umarl :D

Gość mimozeanka
przełączyłam to po 5 minutach, nie mogę takich rzeczy... Ukraina jest 20 lat za Polską, tam 3 miliony ludzi umarło z głodu w czasach terroru bolszewickiego, przed IIwojną, tam życie to jest nic, a co dopiero życie zwierzęcia- bydlęcia. U nas było podobnie jeszcze niedawno, oni są jeszcze przed zmianą mentalnosci w społeczeństwie. Dla uspokojenia dobrze jest przypomnieć sobie skrajną scenę z filmu,który dzieje sie w Indiach: Mały Budda , gdzie Hindusi kopiąc fundamenty, wyciągali z ziemi dżdżownice i przenosili je delikatnie w bezpieczne miejsce- z szacunku dla WSZELKIEGO życia. Moze osiągniemy kiedyś taki poziom rozwoju humanitarności...

Ten material byl pokazywany w wielu krajach. Moim zdaniem, za ten numer, powinno sie automatycznie odebrac Ukrainie organizacje Euro 2012, o innych sankcjach nie wspominajac. Sa pewne standardy dotyczace traktowania zwierzat, ktore sa obowiazujace dla wszystkich krajow europejskich. To co sie dzieje na Ukrainie, to jest bezprawie i wymyka sie wszelkim konwencjom. Jezeli organizacja zawodow sportowych ma byc okupiona bestialstwem, to znaczy ze cos tu jest bardzo nie tak. Nie wyobrazam sobie, zeby w tym kraju, po tym co zostalo pokazane, mozna bylo dopuscic do odbycia sie jakiejkolwiek imprezy sportowo - kulturalnej. Jezeli do tego dojdzie, to znaczy, ze ludzkosc siegnela dna...Bezdomne, walesajace sie po ulicach psy sie zabija w bestialski sposob. A co zrobia z bezdomnymi ludzmi, zabrajacymi na kazdym kroku w najwiekszych ukrainskich metropoliach? Przeciez i z nimi cos trzeba zrobic, bo to sie prezentuje jeszcze gorzej od bezpanskich psow.....

Gość CArie bradzszoł zbanowana 2
w najwiekszych ukrainskich metropoliach? Przeciez i z nimi cos trzeba zrobic, bo to sie prezentuje jeszcze gorzej od bezpanskich psow..... hehe metropolia;D czegos takiego nawet nie ma w Polsce a co dopiero w tamtej dziurze..merkopolie są w Ameryce

termin "metropolia" jest jednym z tych o charakterystyce wzglednej a nie uniwersalnej. I tak, dla Ukrainy, metropolia sa miasta o najwiekszej powierzchni oraz najwiekszej liczbie mieszkancow przypadajacych na jednostke powierzchni. Zanim sie zabierzesz za krytykowanie, najpierw zweryfikuj swoje zasoby wiedzy i inteligencji, zeby, jak w tym przypadku, obciachu nie bylo.....

do luzera temat bedzie niebawem reaktywowany Dziekuje za pamiec i pozdrawiam!

Proponuje kompromis w kwestii metropolii. Skoro tam mieszkaja moralne trupy, to moze... nekropolie!

Kompromisu w sprawie "metropolii" byc nie moze, bo termin "metropolia" ma swoja definicje, ktora ja i tak nadmiernie poszerzylam na potrzebe dyskusji. Zreszta, topik nie o tym.... Gdybym posiadala umiejetnosc programowania czy chocby potrafila stworzyc strone internetowa, to bez chwili wahania, zalozylabym taka, na ktorej zbieralabym podpisy pod odebraniem Ukrainie organizacji mistrzostw. Mysle, ze kazda, w miare normalna osoba, ktora obejrzala ten program w TV albo chociaz slyszala tym, bedzie czula niesmak majac swiadomosc ze wlasnie leci relacja na zywo z Ukrainy Z E2012........

Bardzo dobry pomysl! Juz w kilku rozmowach zadeklarowalem, ze nie bede ogladal relacji z Ukrainy, tlumaczac swoje powody. I wiem, ze nie "pekne"... Mysl o tym ludziach i atmosferze przyzwolenia na takie barbarzynstwo wywoluje we mnie absolutne obrzydzenie.

Gość Docent Gównowąs
potem je patroszą, paczkują i wysyłają do Biedronki

mięso z biedronki jest zdrowe, tudzież smaczne.

Gość pozdrawiam ;'
@czm Oby wiecej takich takich facetow jak Ty. Tez Ciebie pamietam z dzialu ogolnego :)

Gość psia krew
Podobno na Syberii robią sobie rękawiczki z psów (z psiej skóry).

Usypianie psów jak najbardziej (zwierzęta płacą za ludzką nieodpowiedzialność) ale bestialstwo i sadyzm. żadna najmniejsza nawet istota nie zasługuje na takie traktowanie (nie licząc much, komarów i stronki).

Gość Bandałysego
muchy też nie morduj bestialsko i z sadyzmem, nie wiadomo czy to nie twoja babcia po reinkarnacji.

Gość bcdrkjh
nie wiadomo czy faktycznie te zwierzeta nie sa przedtem usypiane, bo z tego co ja wiem, to to nie jest tak, ze je palą żywcem.

Gość sa_vannah
Tez widziałam tego psa w śmieciarce, taki burak po prostu go wziął za nogi i wrzucił do niej:O Albo reporterzy zajechali do miejsca gdzie w jednym kojcu było ok. 30 psów, bez misek, jedzenia, Pani się pyta dlaczego te psy nie dostają jedzenia, a taki prostak śmieje jej się prosto w twarz i mówi ze one już zjadły i wypiły- a wszystkie psy miały żebra na wierzchu!! Tam jest kompletna znieczulica i dzicz! Problemem na Ukrainie jest to że tam wogóle nie ma żadnych schronisk dla zwierząt, jedno w Kijowie jest prywatne i prowadzi je taka starsza kobieta- pani Asia. Bezpańskie psy się rozmnażają bez kontroli, i potem są łapane i zabijane. Więc to się nigdy nie zmieni, jeśli nie będzie schronisk i miejsc przeznaczonych do sterylizacji!

Gość gfgfhgfgmm
"Gdybym posiadala umiejetnosc programowania czy chocby potrafila stworzyc strone internetowa, to bez chwili wahania, zalozylabym taka, na ktorej zbieralabym podpisy pod odebraniem Ukrainie organizacji mistrzostw. Mysle, ze kazda, w miare normalna osoba, ktora obejrzala ten program w TV albo chociaz slyszala tym, bedzie czula niesmak majac swiadomosc ze wlasnie leci relacja na zywo z Ukrainy Z E2012........" Po pierwsze psy przed spalaniem są usypiane. więc takiego okrucieństwa to aż za bardzo nie ma. Po drugie napiszesz petycje żeby polsce odebrać euro bo u nas zabija się komary?. A po trzecie to widzę nie zdajecie sobie sprawy i wiedzy nie macie jak potraktowano biednych i nędzarzy przed mundialem w RPA.

;' Dziekuje za pamiec i mile slowa. Do szybkiego zobaczenia na naszym watku. Pozdrawiam!

?! Z jakiegos powodu nick z wpisu dokonanego o godz. 02.45 nie chcial sie teraz pojawic na ekranie.

gfgfhgfgmm Kilka godzin przed znalezieniem tego watku rozmawialem z kolega ktory opowiadal mi o petycji, ktora krazyla po Francji i dotyczyla wlasnie tej sprawy. Niestety! Znal precyzyjny opis wydarzen - wczesniejsze usypianie psow zastrzykami i pozniejsze "oszczednosci". To bylo po pierwsze. Po drugie: Luksus szanowania wszystkich zywych istot jest ogolnie dostepny, jednakze powszechna powinna byc tez zdolnosc rozrozniania miedzy psem a komarem. Po trzecie: Zapewniam Ciebie, ze nie wiesz o naszej wiedzy wszystkiego. Pozdrawiam!

Gość gfgfhgfgmm
"Po drugie: Luksus szanowania wszystkich zywych istot jest ogólnie dostepny, jednakze powszechna powinna byc tez zdolnosc rozrozniania miedzy psem a komarem." Oraz jednakże, powinna być też zdolność do zrozumienia tego, że każda żywa istota ma zdolność do cierpienia. "Po trzecie: Zapewniam Ciebie, ze nie wiesz o naszej wiedzy wszystkiego. Pozdrawiam! " A co ty wiesz o mojej wiedzy na ten temat? gdyż przedstawiłem zaledwie jej cząstkę. Aha i odnieś się też do tego co napisałem wcześniej "A po trzecie to widzę nie zdajecie sobie sprawy i wiedzy nie macie jak potraktowano biednych i nędzarzy przed mundialem w RPA. " Pozwolisz, że zadam jeszcze jedno pytanie czy zdajesz sobie sprawę jak wygląda życie ludzi w brazylii, których dotknął obraz brazyliskiej nędzy? A przecież tam odbędzie się mundial! A jeżeli do edukujesz się w tej kwestii to czy zamierzasz w tej kwestii podjąć jakieś petycje? czy losy psów są dla ciebie priorytetem zamiast losy człowieka? Również pozdrawiam

Gość gfgfhgfgmm
Aha jeszcze jedno. Może i nie wiem jaką macie wiedzę na temat tej sprawy psów na ukrainie, ale jednego jestem pewny na 100%. Skoro przejmujecie się losami psów na ukrainie, chcecie jakieś petycje czy co tam, to nie MACIE BLADEGO POJĘCIA z jakie dużo gorsze problemy ma ukraina na codzień, i są to problemy żywych istot ludzkich. A huk jest oto, że się psy zabija.

Gość Kamil30
powinni je sprzedać chińczykom

gfgfhgfgmm Szczerze: Zakladam i wierze, ze Twoja wiedza w podejmowanych tematach jest duza! Wierze, ze Twoje myslenie o swiecie jest wnikliwe i empatyczne. Wierze, ze stoimy po jednej stronie barykady... jednak ... nasze priorytety, rzeczywiscie, roznia sie. Roznica ujawnia sie w deklarowanej uwaznosci. Istotnie - bez hipokryzji - to wlasnie los zwierzat lezy mi na sercu wielkim kamieniem. - zyja na swiecie rzadzonym przez ludzi - to one sa hodowane - czytaj: powolywane do zycia, bedacego pasmem cierpien - to wlasnie one sa obiektami absolutnie BEZKARNEGO okrucienstwa - to im odmawia sie prawa do posiadania odczuc i uczuc, ktore posiadaja ... ta wyliczanka powinna byc bardzo dluga i gorzka Za niesienie pomocy ludziom sa medale i Pokojowa Nagrode Nobla. Za niesienie pomocy zwierzetom... wszyscy wiemy jak to wyglada... I wlasnie dlatego MOIM PRIORYTETEM JEST LOS ZWIERZAT! Jednak deklaruje tez swoja wrazliwosc na ludzka niedole i kwestionowanie tego bede uwazal za tendencyjne i nieuczciwe. Pozdrawiam!