Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malkontentka z pisu

DZIEWCZYNY, POMÓŻCIE! SZÓSTY TYDZ CIĄŻY..

Polecane posty

Gość malkontentka z pisu
ptaszak wez spierdalaj i mnie nie wkurwiaj bo to mi powiedziala wczoraj ginekolog. 🖐️ no nie wiem.. on mowi ze mnie kocha, ale dziecko?

Gość przemysl to dobrze.....
ja bylam w ciazy, dlugo sie bilam z myslami, bo nie mialam szans na zwiazek z facetem, ktory byl ojcem, a ktorego kochalam, a sama nie dalabym sobie rady... na pomoc rodzicow nie moglam liczyc. nie mialabym gdzie mieszkac, bo na wynajem mnie nie stac, a w domu mam ojca alkoholika, ktora wciaz wszczyna awantury. wizyty policji 2-3 razy w tyg. to u nas normalka. jedyny moj dochod to stypendium na studiach- ucze sie non stop, by oprocz socjalnego miec naukowe i jakos dac sobie rade. dwa tygodnie dalam sobie na przemyslenie tego. zdecydowalam sie usunac i mimo, ze wiem, ze nie dalabym sobie rady inaczej, to dzis strasznie zaluje. minelo juz poltora roku, a ja nie moge sobie tego wybaczyc. czesto nie spie p[o nocach i mysle, ze jestem potworem. to cos strasznego. przemysl to sobie, moze sobie poradzisz!

Ciesz sie ,że masz dziecko!! nikt Ci nie powie,że będzie różowo i łatwo!ale to naturalne-boją się kobiety, które mają poukładane życie zawodowe i rodzinne, Ty też masz prawo się bać!!ale dziecko to coś wspaniałego, prezent od losu-ciesz się że możesz je mieć!!Co mają powiedzieć kobiety, które tak pragną dziecka,a nie mogą go mieć? Oby Ci się to nigdy nie przydarzyło!

Gość malkontentka z pisu
wiem, ja im strasznie wspolczuje.. dzis mi sie snilo ze mialam dziecko z downem ;/

jak mówi,że Ciebie kocha-to własnego dziecka nie pokocha? albo jesteś szalona albo bardzo sfrustrowana,albo nie wiem jak to określić!!Dziecko to część Jego samego-więc to tak jakby nie kochał siebie!!Owszem, taka wiadomośc, moze być dla Niego szokiem(dla Ciebie pewnie też była) ale na pewno będziecie Go kochać!!

Gość malkontentka z pisu
i jeszcze moze stworzymy kochajaca sie rodzinke? hehe

śnisz głupoty-bo Twoja podświadomość, psychika pracuje irracjonalnie-co zresztą potwierdzasz szukając tabletek wczesnoporonnych! Będzie Ci łatwiej zdecydowanie jak już z wszystkimi porozmawiasz i powiesz im o dziecku-nie będz wtedy sama z kłębiącymi się myslami!Jestem przekonana,że na pewno będzie dobrze!!Zresztą dlaczego miałaoby nie być-skoro studiujesz jesteś inteligentna-na pewno skończysz studia-potrzeba tylko silnej woli i wytrwałości!Twoja sytuacja nie jest tragiczna-bo masz partnera, który umie Cię wpomóc finansowo(niania,złobek itd...)a co mają powiedzieć 15stolatki, którym się przytrafiło-a rodzą!?Dziadkowie Jego też nie sa obojętni(ucieszą się z wnuka)-także masz trudna ale zarazem komfortowa sytuację

Gość malkontentka z pisu
wiesz, jak pracowalam u niego to ejgo rodzice od poczatku chcieli nas swatac, bo im strasznie podobno zaimponowalam.. nawet jego brat. Ale ja mam tylko pomoc z jego str zaoferowana finansowa, i to nie z jego a wlasc jego ojca, a opieka? wychowanie?

Gość anowak
lulubell.pl- Jedno miejsce na modne zakupy: ekskluzywna bielizna damska i męska, kolekcje odzieży damskiej, biżuteria, stylowe torebki i modne buty! Specjalnie dla naszych klientów przygotowaliśmy moc świątecznych prezentów. 10% zniżki na cała kolekcję (wpisz w zamówieniu kod: GWIAZDKA), dodatkowo zamówienie powyżej 200zł wyślemy do Ciebie za darmo!

Gość malkontentka z pisu
nie dziękuję... ;(

to już coś-bo nie musisz się martwić o pieniądze!!początki będą makabryczne-bo nieprzespane noce, niania gdy będziesz na uniweku,potem Ty będziesz się zajmować dzieckiem(ale takie maluchy przeważnie śpią) w nocy nauka!!nie uwierze jednak,że On nie będzie chciał w ogóle brać udziału w wychowaniu własnego dziecka!!poza tym nie uwierzę,żeby Jego rodzice też nie powiedzieli Mu własnego zdania na ten temat-a skoro Oni się cieszą,to nie będzie to na pewno opinia negatywna!

na początek zaplecze finansowe jest ważne-ponieważ nie musisz się martwić o prace,żeby zapłacic niani,kiedy Ty będziesz na uniwerku! Po południami Ty przejmiesz opiekę nad dzieckiem na przemian z nauką(równiez w nocy),ale wszystkie mamy przerabiają nieprzespane noce!Nie wierzę,że nie będzie Ci chciał pomóc w wychowaniu dziecka czy opiece!Zresztą Jego rodzice są nastawieni pozytywnie, więc na pewno powedzą Mu swoje zdanie na ten temat(a pzrypuszczam,że ze zdaniem rodziców się liczy-nawet jeśli Mu się ta opinia nie podoba) Poza tym to Jego dziecko-a dla kazdego rodzica-kobiety czy mężczyzny Jego dziecko jest najcudowniejsze, najpiękniejsze i najwspanialsze(choc mężczyżni-mają to do siebie,że uzmysławiaja to sobie odrobinę później)

Gość malkontentka z pisu
ja juz nie wiem co o tym myslec. boje sie ze w ost chwili sie rozmysla i bedzie tyle tego.

pzreciez nie są idiotami-tylko dorosłymi ludźmi a dziecko to nie zabawka-skoro oferują Ci pomoc,to chyba wiedzą co mówią!! Porozmawiaj z Wszystkimi zainteresowanymi-Twoim partnerem-On musi się dowiedzieć,jest przecież słowa godzien-to Jego dziecko!!(może Ci mieć nawet za złe-dlaczego Jego rodzice juz wiedzą a On pozostaje w nieświadomości-a to Jego dziecko!), z Twoja rodziną, z jego rodzicami!!Na pewno wszystko się ułoży!!Taki gdybanie i snucie czarnych wizji nie ma sensu!Nie decyduj się na aborcję,bo sama będziesz cierpieć!!Muszę niestety na jakiś czas odpaść-obowiązki wzywają! Życzę Ci przede wszystkim mądrości życiowej, abyś za jakiś czas weszła na forum i oznajmiła Nam,że będziesz mieć piękną Córeczkę lub slicznego Synka, a wszystkie wątpliwości były tylko nic nie znaczącym frazesem;-)powodzenia i uszy do góry!

Gość malkontentka z pisu
🌼

Gość malkontentka z pisu
niestety , ojciec chce zebym ususnela.. mnie kocha ale dziecka mowi ze nie pokocha