Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ślubowniczka 2012

suknia pomóżcie zneleźć

Polecane posty

Gość ślubowniczka 2012

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/10a48f3695725e35.html daję link z fotosika, żeby nie było że reklamuję, ta suknia jest na allegro, ale nie mogę się doprosić sprzedawcy o dodatkowe zdjęcia, może ktoś z was się spotkał z taką suknią, bardzo was proszę o pomoc, dziękuję

ja nie rozumiem, jak mozna odmowic chetnemu na kupno kolejnych zdjec!nie kupuj,znajdz cos podobnego, nie sie ten sprzedajacy wypcha trocinami:d

moim zdaniem ona nie jest ładna, ale jesli bardzo ci zalezy to nie wiem w opisie aukcji nie ma modelu? wtedy bys wpisala w google i moze ktos by sie okazalo ze mial taka i beda jakies foty

Gość ślubowniczka 2012
własnie przeszukałam wszystko, od nowych po używane, nie znalazłam nawet podobnej, ona kosztuje na allegro 2050zł, ma chyba gdzieś żeby odpisać czy ma zdjecia czy nie, ona bardzo mi się podoba, wiadome każdy ma swój gust, w opisie nie ma nic tylko ze suknia na zimę, dostępna w 3rozmiarach, waga 2,5kg, i ze czeka sie 2miesiace na odbiór bo to szyte na miare jest, kurcze ona bardzo mi się podoba, a nie wiem kompletnie jak ja zobaczyć ze wszystkich stron, jak ona wyglada z tyłu itp i też chciała bym wiedzieć z czego poszczególne są uczyte partie, sprzedajacy ma w d... moje pytania

Hmm ja bym się bała zamówić to jest jednak duże ryzyko, a 2000 za suknie, gdzie nie możesz jej wcześniej przymierzyć jest naprawdę ryzykowane. Jeśli ma duży zbyt to może odpisze dopiero po kilku dniach, bo może zajęty jest bardzo ten sprzedający. Hm, albo może zajrzyj w jego komentarze i zobacz za, które aukcje ludzie wystawiali może akurat za tę suknię już ktoś wystawił i wtedy mogłabyś się skontaktować z kimś, kto już ją zakupił. Nicki allegro są ukryte w aukcji, ale w komentarzach już nie.

Gość ślubowniczka 2012
i tu jest właśnie problem, uzytkownik od nie dawna dokładnie 3.listopada , nie ma komentarzy, chciałam zdjęcia jak by był już doświadczonym sprzedajacym to bym zamówiła, ale kompletnie nic nie sprzedaje, chcę zdjecia pokazać krawcowej czy dała radę by uszyć, jak by było jakie kolwiek zainteresowanie ze strony sprzedajacego to bym nawet zamówiła u niego, zła jestem,

uuu.. więc tym bardziej nie ryzykuj. Możesz utopić pieniądze. A dobra krawcowa da radę uszyć a tył możecie wspólnie zaprojektować według własnego gustu:).

Gość ślubowniczka 2012
dziękuję, i chyba do tego będe zmuszona, trudno sprzedajacy to idiota, i już, dzięki wielkie,

Nie mój gust ale nie o to chodzi. Czy Ty w tej suknie chcesz tańczyc i spędzić całe wesele? Bos szczerze to sobie tego nie wybrażam ona się nadaje bardziej do stania i do pozowania do zdjęć.

Gość chcesz kupić coś takiego
??????????????????? przeciez ta suknia jest obrzydliwa - góra rozebrana na maxa, dół z pierdylionem ozdóbeczek, wielkim kokardziskiem, i jeszcze tym ogonem jak stara pikowana narzuta... dziewczyno, chcesz na własnym ślubie wyglądac jak laski z "My big fat gypsy wedding"??????

Gość ślubowniczka 2012
ja nie prosiłam o opinie, właśnie chcę suknię z długim trenem, to jest moja decyzja, już kolejny miesiac szukam, i wiem ze bedzie taka, trudno nie musi sie wam podobać, dla mnie jest piękna, dla mnie, nie każdemu będzie się podobać, bo to suknia dla MNIE!! DZIĘKUJE ZA UWAGĘ, WIEDZIAŁAM ZE ZARAZ ŻMIJE BĘDĄ PISAĆ ZE JEST PASKUDNA ITP, JAKOŚ MNIE TO NIE INTERESUJĘ, ZEGNAM WAS IDĘ SZUKAĆ KRAWCOWEJ NA USZYCIE TAKIEJ SUKNI ŻEGNAM

no wiec suknia jest z chin i chyba nawet widzialam taka na stronie gdzie sie te suknie sprzedaje. Zdj sukni to katalog a dostaniesz cos na jej podobienstwo i to bez halki prawdopodobnie wiec zanim zamowisz to upewnij sie co zawiera cena. Sprzedawca jej zdjec nie posiada bo i chinczyk nie posiada jej zdjec ''na zywo'' cena jest dos wsoka a z chinskiej strony wraz z podatkiem,clem i vatem zaplacisz nie wiecej niz 1200zl. Suknia jest przepiekna i wrecz wypasiona. Nie moj styl ,ale naprawde dzielo sztuki :) kwestia tylko czy chinczycy uszyja ja dokladnie tak jak na zdjeciu ...

Gość ooooo pozbierala grabki
i poszła z piaskownicy, dziewczyneczka ;) nudzi Ci się, dziecinko??? za dużo z biologii dzis zadali??? to musi byc provo, bo nikt przy zdrowym umyśle nie zaloży takiego festyniarskiego obrzydliwstwa...

Gość ślubowniczka 2012
a dziekuję, mam 23lata wiec do piaskownicy juz dawno nie chodzę, jesteście niektórzy śmieszni, wszystkie suknie wam sie nie podobają, a ja i tak będę mieć taką, tylko uszytą przez krawcową, dziewczynka nie jestem bo jestem mamą pustaki, żegnam was ale sie z waszych wypocin uśmiałam heheeh wasze jedyne zajecie to szydzenie z innych, szkoda ze nie macie za to płatne bylibyście milionerami

Gość pokaze ci cos autorko
Autorko jeśli chodzi o kwestię sukni ocenę pozostawiam Tobie. Każdy ma własny gust. Ja odniosę się tylko do tego, że na allegro nie kupuj nigdy w życiu sukni jeśli nie wiem jak wygląda jej wykonanie na osobie. Podam Ci przykład spójrz na tę suknię http://img11.allegroimg.pl/photos/oryginal/19/24/36/64/1924366434 prezentuje się ładnie, a zaraz jeśli zechcesz wkleję Ci zdjecia dziewczyny w tej wlasnie sukni - ostrzegam totalna poracha!

Gość ślubowniczka 2012
a bardzo cię prosze o te zdjecia, bo tą suknie znam,

Gość niezła sprawa że jesteś mamą
tylko jaką??? skoro na życzliwe rady, byś nie robiła z siebie pośmiewiska w chińskich szkiełkach, firankach i poliestrach - reagujesz dziką agresją i ziejesz żółcią... jak dziecko kaszki jeść nie chce, to też je od razu wyzywasz i wściekasz się??? bo akurat sobie wymyśliłaś kaszkę, więc "tak musi być"??? spasuj, laska, bo wystawiasz sobie bardzo złe świadectwo - istotki ograniczonej, agresywnej i histerycznej da się być księżniczką nie robiąc z siebie koczkodana: http://zyta.blog.iwoman.pl/i/blog/users/20/files/Image/suknia.JPG http://bridelle.pl/wp-content/uploads/2010/06/lazzaro3.jpg http://www.bellissima.pl/_files/_kolekcje/mukha/agata_1.jpg http://www.americoferilli.pl/img/top-foto.gif poza tym - ciągle mówisz, że sobie idziesz, a jednak wracaasz ;) oj, trollem tu pachnie ;)

Gość Panna Młoda ze zdjęć w realu
po pierwsze nie dopasowała sukni do figury, po drugie ma problemy z ortografią ("chałka na dwoch kołach" - od kiedy słodkie bułki mają koła?!), po trzecie sukienka jest rzeczywiście wyjątkowo tandetna i po czwarte - za nic nie przypomina oryginału ze zdjęć

Gość bizuteria firmy Salwarowski
chyba pojawiła się na rynku jakaś konkurencja dla Swarovskiego :-p :-p :-p wieś spiewa i tańczy - panienka nie wie, o czym pisze, ale pisze, przecież to takie trendy że pisać trzeba, nawet jak się ortografy sadzi ;)

Dorosłe kobiety a jak przekupy na rynku. Przede wszystkim to suknia na tej aukcji nie jest nawet podobna do tej ze zdj a ta dziewczyna wrzucila to zdj zeby zainteresować kogoś swoją tandeta. I góra i dół sukienki to nie to i dziewczyna nic tam nie pisze ze jest to suknia uszyta na wzór tej ze zdjęcia wiec nie emocjonujcie sie tak , proszę. A o gustach sie nie dyskutuje :)

Gość rzeczywiścieokropna
suknia z linka jest straszna. Ja się nie ma gustu, zawsze można skorzystać z pomocy stylisty.

Gość Oj ojojoj
Lo moj Boze, a co to ma byc? Ok, nie moja sprawa, o gustach sie nie dyskutuje.