Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majowa zonaa

Dodatki do sukienki slubnej

Polecane posty

Gość Majowa zonaa

Co myslicie o takiej sukience na slub cywilny w maju? mnie zauroczyla, chcialabym poznac opinie innych osob. jakie dodatki do niej pasuja? prosze o pomoc :) www.hm.com/static/inspiration/greengardencollection/bin/flashlet/media/blogimages/1050_339750_2.jpg

Gość sukienka całkiem ciekawa
aczkolwiek do tak bogato ozdobionej spódnicy nie dodawalabym juz plisek na gorsecie... lepszy byłby gładki, np. z tafty, z prosto wykończonym dekoltem, i wtedy - miód malina dodałabym malutki bukiecik kameliowy (by nawiązac do stylizowanych "róż" na spódnicy), krotką tiulową woalkę i ascetyczną biżuterię (po perełce do ucha), klasyczne białe szpilki i matowe, cieniuteńkie rajstopy gołe nogi odpadają, to wyjątkowo nieeleganckie...

Gość żę tak powiem
Bardzo ładna ta sukienka, widziałam ją kiedyś w jakiejś gazecie, pisano o niej bo podobno jest wykonana ze zużytych butelek

Bardzo ładna sukienka:-) Ja bym do niej dobrała jakieś kolorowe dodatki np buciki w kolorze bukietu. No i koniecznie woalka:-) w dniu ślubu można zaszaleć.

zobacz na strone www.thebridalgalleryuk.com super pomysly na dodatki slubne.

Ja tak jak dziewczyny proponuję, mały bukiecik i delikatna biżuteria z perełek. Sukienka jest wystarczająco strojna.

Gość Cheryll
A kiedy ślub? Sukienka śliczna ;)

sukienka świetna!!!! sama bym taką założyła. Rzeczywiście, z dodatkiem przy takiej sukni trzeba ostrożnie. Ja na swoim kościelnym ślubie z dodatków (poza pierścionkiem zaręczynowym) miałam tylko perłowe kolczyki,pięknie wyglądały na zdjęciach. Kilka inspiracji na kwiaty i fryzury.:))

sukienka świetna, sma bym taką założyła. Rzeczywiście, z dodatkiem przy takiej sukni trzeba ostrożnie. Ja na swoim kościelnym ślubie z dodatków (poza pierścionkiem zaręczynowym) miałam tylko perłowe kolczyki,pięknie wyglądały na zdjęciach. Kilka inspiracji na kwiaty i fryzury.:))