Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krolowaaa

zwiazek z 29 letnim prawiczkiem

Polecane posty

Gość luuuzik
Droga Aggie:-) bo oni uwielbiają martyrologię i ukrywają się za " ą " "ę" bułka przez bibułkę, oni sa cacy a my bleeee, dlatego powinismy ich postawić na piedestale i całować stopki, to nasza wina ze nikogo nie znalezli, wina zapatrywań politycznych i blachar, niby tacy święci, grzeczni z brylantyna na poiórkach a jak pokazał przykład Loooosera - potrawi rzucac mięsem. I to ma być przyszłośc Narodu ?

"aggie, to podaj im tutaj sprawdzone rady, ktore pozwala im sie zmienic." Książki sobie poczytaj odnośnie tematu.

nie będę żadnych rad produkować, przecież oni wiedzą lepiej....nic się nie da zrobić tylko narzekać sie na:)

Zuzanna Amelia !!! Zarowka - nie narzekaj. Masz z kim pisac na kafe. Pomysl co by bylo gdyby sie te wszystkie prawiki rozprawiczyly ? Kto by pisal z dziewczynami ? Ja za rok wybieram się do dziwki i już nie będę prawikiem po tej wizycie :D

Gość koszysta
Darker, ja jestem kobieta bez fobii spolecznych :D

"Ja za rok wybieram się do dzi**i i już nie będę prawikiem po tej wizycie" I to mówi ciota i tchórz :D

Gość to ja proponuję im
zabrać z półek " 365 technik samogwałtu ", puścić wszystkie części American Pie i sprezentować na początek dmuchaną owce z Allegro

Ja za rok wybieram się do dzi**i i już nie będę prawikiem po tej wizycie psychicznym prawikiem obawiam się że nadal....bo tutaj nie chodzi o umoczenie

Gość Zuzanna Amelia !!!
Nieboszczyk - obiecanki cacanki. Pogadamy jak juz pojdziesz na te dziwki.

luuuzik Ale weź nie uogólniaj. Że Loserowi poszło na głowę to nie znaczy że wszystkie prawiczki takie są. Np ja nikogo nie obwiniam za ten stan rzeczy poza sobą samym, mam świadomość że problemem jest to że to ja jestem zjebany. To że Losserowi się wydaje że to kobiety są zjebany to nie znaczy że wszystkie prawiczki tak myślą.

Darker "Ja za rok wybieram się do dzi**i i już nie będę prawikiem po tej wizycie" I to mówi ciota i tchórz Zobaczymy kto się będzie śmiał ostatni :D Ty będziesz 40 letnim prawiczkiem gdy ja będę żył pełnią życia korzystając z usług prostytutek. :D

Gość luuuzik
sorry Nieboszczyk ;) oczywiscie nie wrzucam wszystkich od jednego worka, looooser jest tutaj najbardziej patologicznym przypadkiem , oczywiscie on nie da sobie nic wytlumaczyc, bo jest cudem natury i dziwem przyrody ;) ;)

Gość Zuzanna Amelia !!!
Pozyjemy , zobaczymy

Gość Podoba mi się słowo dysfunkcja
Pojawił się wątek prostytucji. Uważam, że dziwka to tylko przedłużenie ręki. Także się nie liczy :D

Gość Zuzanna Amelia !!!
Czy mamy jakies tigery na topie ?

Gość kwestia czy był odludkiem
bo miał kompleksy/depresje na ekstrawertycznym charakterze czy na introwertycznym :classic_cool:

Gość naszaklasanagolasa
Darker "Ja za rok wybieram się do dzi**i i już nie będę prawikiem po" no sądząc po słownictwie to raczej Ty gentlemanem nie jesteś ;)

Gość poderwij sobie jakąś na kafe
nawet taki luzer czy offermus by tu sobie dupke wytrwali jakby chcieli. Przeciez nawet żaba znalazła faceta na kafe :classic_cool:🖐️

Gość a może państwo
powinno coś z Tym zrobić ? jest tyle możliwości, odplombowanie w zakładzie ambulatoryjnym , konfiskata bromu albo odstrzał ;) ;) ;) ;) ;) ;)

miał Piętaszka z którym praktykował sodomię. bo crusoe był duszą towarzystwa a piętaszek dupą towarzystwa:P

Gość Zuzanna Amelia !!!
Ike - ladne.

Gość z takim piętaszkiem to
prawie jak z koza i się nie liczy

Gość luuuzik
Ja znam prawiczka, który ma teraz już 35 lat. co mozna zaobserwowac w jego przypadku ? Juz sie dziele z Wami informacja. Przede wszystkim niesamowity egoista, narcyz wbity w pyche, zadziera nosa, nie mozna z nim normlanie porozwamiac nawet o hodowli kwiatkow na balkonie. I oczywiscie to wina kobiet, ze zadna nie zwrocila uwagi na tak wspanialy okaz. Ostatnimi czasy stal sie nawet agresywny, chyba nasienie zaczyna uderzac o mozg To moj kumpel ale czasem mysle ze powinien dostac po mordzie

Gość Zuzanna Amelia !!!
Ike - gdzie sie podzial ZS ?

"Przede wszystkim niesamowity egoista, narcyz wbity w pyche, zadziera nosa, nie mozna z nim normlanie porozwamiac nawet o hodowli kwiatkow na balkonie. " Ale temu nie ma się co dziwić. Normalne że chłopu zaczyna odbijać. A poza tym jak ciągle był sam, ciągle myślał tylko o sobie, martwił się o własną rzyć tylko to jak ma nie być egoistą? To w niego wrosło już.