Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość telefonierennn

Gdzie sprzeda telefon bez papierów?

Polecane posty

Gość telefonierennn

Hej, znalazłam telefon, w komiesie nie chcą kupiś bez papierów, na allegro też nie mogę wystawic bo mi wycofają aukcje jak napisze że jest bez papierów. Gdzie mogęgo sprzedac?

Gość a jaki to telefon i ile chcesz
napisz

Gość monikaa_21
jaki to tel??

Gość ja86sia
nie powinnaś próbować go sprzedawać tylko oddać na policję i ktoś może się zgłosić po imeiu... skąd mamy wiedzieć, ze nie ukradłaś i szukasz frajera co kradziony kupi?

I w telefonie nie ma żadnych kontaktów ? Nikt nie dzwonił ? Nie szukał telefonu ? Nie wierzę. Ostatnio też znalazłam telefon i zaraz dzwonił właściciel. Zapłacił "znaleźne" pewnie tyle ile można dostać za "kradziony" telefon.

Gość telefonierennn
nie napisze jaki a jakbym chciała oddac to bym oddała ale można duzo na nim zarobic :-)

Gość helga3333
Haha idiotka :D sprzedaj sprzedaj, policja będzie miała trop.... Jak można być tak głupim?

Gość dirtydancer1
Sprzedając telefon każdy z nas chciałby, aby odbyło się to jak najszybciej. Znalazłem na to świetny sposób - www.skuptelefonow.pl . Oferują wysokie ceny, płatność gotówką w ciągu 24 godzin, a wszystko bez wychodzenia z domu. Aktualny cennik zajdziecie na ich stronie.

Gość gość
Hehe policja w życiu telefonu nie namierzy miałem taka sama sytuacje tyle tylko ze ja zgubiłem telefon , zależalo mi na nim strasznie i miałem gps w telefonie włączony ale policja zeby namierzyć ten telefon musi najpierw pismo do prokuratury napisać o pozwolenie a wiec sama taka czynność trwa ponad 2 tyg tyle w temacie reszty pisać nie muszę bo każdy z was wie jaki był koniec ;) brak telefonu niestety

Gość kapelan32
Hej, jak chcesz sprzedać telefon (tylko nie kradziony... ) to warto zobaczyć do miketelu, ja sprzedawałem, miałem pudełko i papier ale wydawali się okej kontakt na miktelgsm pl Nawet cenę mi dali prawie identyczną jak na internecie ;d