Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzkaaaaaa....

Co zrobic zeby facet dał mi szanse ?

Polecane posty

Gość zuzkaaaaaa....

Poklocilam sie ostatnio z facetem... powiedziałam złe słowa i urazily go... np.ze stracilam z nim 2 lata...wcale tak nie mysle ale w nerwy i emocje robia swoje... od prawie 2 tyg przepraszam go itp. ale on nie chce mi wybaczyc..mowi ze ma dosc tych slow.. spotkalismy sie po tej klotni i byl oschly wobec mnie :( co robic???????

Gość nie zamartwiaj sie
dac sobie na wstrzymanie.Przeprosilas .Wie , ze Ci przykro. Zejdz mu z oczu. Moze rozczarwanie i zal minie szybciej, jak nie bedziesz mu jeczec kolo ucha. Nauczka-zanim zbyt pochopnie powiesz, zagryz sie w jezyk :-P

Gość zuzkaaaaaa....
ja juz mu tyle wypłakałam do tel ze juz sama nie wiem...on twardo mowi ze nie :( myslisz ze moze mu sie odmieni? wysłałam juz do niego 100 smsow ze slowami skruchy :( twierdzi ze zawinilam i powinnam poniesc konsekwencje :( co mu napisac?

Gość nie zamartwiaj sie
nic nie pisz.Nie bombarduj juz go tymi smsami .Moze sie mu odmieni , moze nie. Poczekaj ze 2 tygodnie. Potem sie zastanowisz co zrobic dalej. Niepokoi mnie jego wypowiedz-musisz poniesc kare. To brzmi bardzo niefajnie-co on sedzia trybunalu? Moze az nie warto tak tak wylewac lez.

Przeprosiłaś i teraz na spokojnie poczekaj.Jak ktoś jest zły to takie telefony i smsy co chwilę są jeszcze bardziej wkurzające.Zajmij się czymś i poczekaj teraz na jego ruch.

Gość virescens
Weź sobie kup książkę "Mężczyźni kochają zołzy" :D

Gość zuzkaaaaaa....
czyli teraz nie pisac nic i nie odzywac sie..?? WLASNIE slyszalam o tej ksiazce ..warto kupic..?CO ONA POMOZE?

Gość nie zamartwiaj sie
nie pisz i nie odzywaj sie. Bo zabiore Ci telefon :-P

Gość zuzkaaaaaa....
może i nawet lepiej byłoby jakbys mi go zabral/a :) a jak sie nie odezwie>? w sobote andrzejki chcialam spedzic z nim ale po tym co mowil to on raczej nie chce :(

Gość musisz ponieść karę
za swój niewyparzony jężor a co ty cipo myślałaś ,ze będziesz mowiła co chciała? popieram faceta wyglądasz na dziwkę ,pozbawiona honoru i ambicji wreszcie chłop otworzył oczy z kim ma do czynienia a moze szlag cie trafia,ze olewa cię pewnie wrocił do poprzedniej hehehe

Nic nie rób.Pisałaś,przepraszłaś i płaszczyłas się.Jak mu zależy to ochłonie,przemyśli.Mój facet po rostaniu też mnie ciagle atakuje smsami i telefonami i powiem Ci,że tak mnie wkur..,że szok.Bo jeszcze złe emocje mi nie puściły i zamiast się wyciszyć,uspokoić to ciagle mnie wkurza :O

Gość nie zamartwiaj sie
jak sie nie odezwie tzn, ze zle rokuje na przyszlosc , jako partner. Czasem trzeba spuscic z tonu w zwiazku. A on jest bardzo pamietliwy a to zle. Juz dosc ponioslas nerw w zwiazku z niewyparzonym jezykiem. Wiecej kary Ci nie potrzeba zadawac. Telefon zostaw w spokoju. Daj sobie 2 tygodnie.Na andrzejki mozna umowic sie z kolezankami.

Gość zuzkaaaaaa....
jak mozna pisac ze wygladam na dziwkę skoro mnie nie znasz itp...

Gość zuzkaaaaaa....
ale nie rozumiem jak mozna tak sie zachowywac... ok powiedzialam glupote ale zeby takie fochy robic?? jesli by mnie szczerze kochal i zalezalo by mi to by wybaczyl dawno.

Gość zuzkaaaaaa....
to co mam zrobic??????? jak to naprawic???

Gość 96jjj76
zuzka nie rob nic. Juz przeprosilas, nie pros go wiecej. udaje bardziej urazonego niz w zeczywistosc sie gniewa. On sie upaja tym ze ty zalujesz, stosuje jakies kary, w pewien sposob manipuluje toba. Nic nie rob zuzka dobrze ci radze, juz wszytsko zostalo wykonane, przeprosilas. Nie odzywaj sie teraz, on pierwszy musi. Spokojnie, do andrzejkow sie napewno odezwie. Bedzie dobrze :)

Faceci nie chcą być mieczakami,więc udaja wielkiego focha nawet za pierdołę.Mój też tak robił.Widzi,że Ci przykro i teraz udaje Pana i wbija w większe poczucie winy.przeprosiłaś-czekaj teraz.

Gość zuzkaaaaaa....
Dziękuje wam za słowa otuchy... postaram sie nie odzywac do niego...będzie mi ciezko ale musze dac rade...ja naprawde duzo zrobilam juz i jakby to on byl na moim miejscu i widzac ze tak sie stara jak ja i zaluje to dawno bym mu wybaczyla...zrozumialabym ze to slowa wypowiedziane w emocjach. ale on chyba ma w tym radoche ze ja tak sie staram,itp a on ma przewage i mowi nie aja dalej a on nie a ja dalej i wie ze jest guru.

Gość zuzkaaaaaa....
coś czuje ze nie naprawie juz tego :(

Gość asiunia08899
A co ja mam zrobic jak oklamałam chłopaka w zywe oczy i nie potrawi mi teraz tego wybaczyc bardzo go kocham i nie chce go stracic nie odzywamy sie do siebie juz 2 tygodnie i juz nie moge Co mam zrobić

Gość gość
dorosłe osoby rozmawiają, to masz robić