Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Długowłosa_17

Dla długowłosych: opinie, porady, przemyślenia, stereotypy,teorie

Polecane posty

Drogie długowłose internautki. W tym topiku chciałabym by znalazło się jak najwięcej opinii waszych nt. jak to jest mieć długie włosy, czy lepiej mieć krótkie , czy lepiej długie. Wasze przeżycia związane z włosami. Porady dotyczące dbania o włosy. Teorie dotyczące długowłosych, które gdzieś przeczytałyście lub słyszałyście , ale także i krótkowłosych. Czy jako długowłose czujecie się bardziej kobieco itp. Z góry dzięki za wasze przemyślenia, opinie i historie z życia.Czy kiedyś chciałyście ściąć długie włosy, czy tego dokonałyście, jaki był powód itp. Można też pisać własne życiowe doświadczenia z włosami. Sama jutro więcej napiszę xD .Możecie zadawać pytania, chętnie postaram się na nie odpowiedzieć;)Pozdrówka i do usłyszenia.

Tak jak obiecałam, napiszę swoją opinię.Ja osobiście uwielbiam długie włosy, są dla mnie bardzo kobiece.Wielu chłopaków mi to mówi. Koleżanki mi zazdroszczą tak ładnych , lśniących i długich włosów. Mówią że chyba istnieje podryw na włosy ale nic na ten temat nie wiem.Sama nie zdecyduję się na ścięcie mych włosów na krótko bo nie lubię krótkich fryzur. Okazało się że wcale długie włosy nie jest trudniej ułożyć niż wywijające się krótkie. Niestety słyszałam też mnóstwo bzdurnych teorii o długowłosych.Sama miałam przygodę, że w wieku 8 lat uciekłam z fotela fryzjerskiego przez ostrzyżeniem i to w pelerynce fryzjera;D bo nie chciałam być ostrzyżona.Aktualnie mam włosy dł. ok 98 cm i bardzo sie wszystkim podobają. Mogę też napisać kilka porad dotyczących dbania o długie włosy. Zachęcam do odwiedzania bloga mojego chłopaka : http:\\shavingman.blog.onet.pl Pozdrówka ;)

Gość marianaaaaa
Mam wlosy dlugie za piersi, jak wezme je do przodu, tak to za lopatki, ciemne, proste. Musze przyznac, ze czuje sie w nich bardziej kobieco. Ogolnie mysle, ze to zalezy od wlosow, jesli sa ladne, wole dlugie u dziewczyn, ale jesli sa cienkie lub zniszczone (lub to i to) to lepiej je sciac. Wlosy powinny wygladac zdrowo. Wiele zalezy tez od fryzury, od stylu danej osoby, niektorym dziewczynom pasuja krotkie wlosy, takie dziewczyny bardziej sie tez wyrozniaja, bo jednak jest ich mniej, wiekszosc ma wlosy tak do ramion. Ze swoich jestem zadowlona, choc mam problemy z ukladaniem ich, sa bardzo ciezkie i proste, wolalabym miec lekkie fale, ale to niemozliwe, nawet jak je zakrece, po 5 min wracaja do poprzedniego wygladu. Kiedys mialam krotsze, raz scielam sporo, ale wlasciwie przez pomylke, teraz w ogole mnie do tego nie ciagnie.

Gość marek440
U mnie w rodzinie długie włosy to tradycja , moja ciocia ma włosy do kolan , są lśniące i czarne , zaplatam jej warkocz , to bardzo fajne , w podstawówce były dwie długowłose dziewczyny , jedna miała włosy do łydek , a druga w której byłem zakochany była szatynką i miała piękne włosy do pasa , często ją czesałem , miała na imię Marietta ,

marianaaaaa dzięki za opinię. Wiesz nie wiem dokładnie jak wyglądają statystyki pod względem ilości osób co do danej długości włosów ale wydaje mi się że u mnie więcej jest krótkowłosych(takich ostrzyżonych na długość poniżej linii brody) niż długowłosych( z włosami co najmniej 5-10 cm za łopatki).Najczęściej widuję takie z włosami do ramion lub maks za łopatki. Właściwie w okolicy to nie ma prócz mnie długowłosej ;) Koleżanki mi właśnie zazdroszczą że podobam sie tak wielu chłopakom i mówią że podrywam je na włosy i że one też chciałyby takie mieć. Myślę że wiele dziewczyn popełniło ten błąd że ścięły radykalnie swoje długie włosy. Nie zastanawiałam się nad tym ale raczej powrót do stanu sprzed strzyżenia jest praktycznie niemożliwy dla nich lub bardzo trudno osiągalny, i zdarzało mi sie słyszeć że dziewczyna która to zrobiła już raczej później zostawała krótkowłosą. No tak takie zabiegi jak farbowanie częste i prostowanie oraz inne czynności niszczą włosy. Dlatego właśnie mój obecny chłopak napisał jak należy pielęgnować długie włosy i jak o nie dbać. Przyznam się że bardzo lubię jak on mi je czesze i nawet czasami myje ;D, taka mała zabawa w salon fryzjerski, ale bez ścinania. Za to on czasami mówi że go zaskoczyłam bo zdarza się że jakoś niecodziennie sie dla niego uczesze ;D On jest zachwycony i uwielbia długowłose jak Ty marek 440 ;) @marianaaaaa jak chcesz możesz zajrzeć na jego blog: http://shavingman.blog.onet.pl, kiedyś pisał tam, możesz też trwale zrobić byś miała falowane włosy jak chcesz;). @marek440 widzę że nie tylko mój chłopak uwielbia długowłose. Tez mam ładne zadbane długie włosy, kolor ciemny brąz, proste , długości około 100 cm tak do pupy;) Widać że Adam sie pomylił bo pisał że nikomu sie długowłose nie podobają. A raczej jest odwrotnie.

Gość marianaaaaa
Ciekawe niektore rzeczy na blogu, ale chyba od dawna nie dodaje nic nowego... Co do moich wlosow, nie chce zeby byly juz dluzsze, bo sa naprawde bardzo ciezkie i im dluzsze, tym bardziej przyklapniete. Wiem, ze moge zrobic trwala, ale fryzjerzy bardzo mi odradzaja, mowia, ze bede miala siano. A ufam moim fryzjerkom (mam dwie, jedna w Polsce, druga za granica gdzie obecnie mieszkam), bo nigdy nie sciely wiecej niz chcialam i wlasciwie zawsze ich decyzje byly trafione. A ostatnio jak bylam i poprosilam zeby sciac koncowki, moja fryzjerka odmowila, bo powiedziala, ze nie ma takiej potrzeby, ze sa bardzo zdrowe i w swietnej kondycji.

Gość ruda małpa xx
Ja mam długie włosy; ciemne,proste. Obcięłam je tylko raz-gdy miałam 10 lat-na pazia. Zaraz po wizycie u fryzjera zaczęłam się drapać i okazało się, że mam wszy...:D Od tej pory unikam fryzjerów...Włosy podcina mi mąż lub córka, farbę nakładam sama...:D Moje włosy są zdrowe i błyszczące, bo nigdy nie suszę suszarką, nie używam lokówek i prostownic..:D Nie mam zamiaru ich ścinać, bo są niepodatne na układanie...Prostują się od razu, wystarczy odrobina wilgoci w powietrzu. Lakier, czy pianka tego nie zmienia...:D

@marianaaaaa - Przyznał mi się że hasła zapomniał ;D dlatego nie może sie zalogować by coś napisać , szkoda , bo pewnie by się podzielił jeszcze informacją ;D Im dłuższe włosy tym cięższe, przyklapnięte bo pod wpływem ciężaru same sie prostują i opadają ;), ale za to jest brak problemu z ułożenie dokładnie mam tak samo jak pisze ruda małpa xx. Chłopakom bardzo się właśnie moje włosy długie podobają bo jestem taką wyjątkową dziewczyna gdyż w otoczeniu nie ma drugiej długowłosej ;) Najlepiej mieć własnych fryzjerów, ja mam własnego chłopaka ;D mojego jedynego zaufanego fryzjera z którym zawsze uzgadniam podcięcie końcówek ;D Cieszy mnie to marianaaaaa że też masz zaufanych fryzjerów bo wiem, że niektóre zazdroszczą długowłosym ich ładnych włosów i mogą poradzić inne rzeczy niż nie podcinanie lub wmawiać że dużo włosów jest zniszczonych. @ ruda małpa xx Też mam zdrowe i błyszczące włosy, i tak jak powyżej napisałam same się prostują. Ja właśnie najbardziej lubię proste i rozpuszczone nosić;)

Gość rogerek
a mnie podobają się krótkie włosy u kobiet, tak już mam, ale szanuję dziewczyny z długimi. W mojej opinii takie najbrdziej standardowe są do ramion lub lekko za ramiona. Dziewczyny proponuję bądżcie niestandawrdowe. Zachęcam oczywiście do ścinania, bbo mnie się podobają krótkie, ale jeśli nie hcecie takich mieć to nigdy nie bądżcie jak przecietna osoba z tłumu i zapuśćcie na naprawdę długie jak np Długowłosa_17 :)

Gość Pani XXXXXXXX
Fetyszysto ścinania dlugich włosów kryjacy sie pod nikiem Długowłosa-17 czemu to robisz? wstydzisz sie swojego zboczenia ze pod maloletnia paulinke sie podajesz? napisz otwarcie ze jestes facetem okolo 40ki i kreci cie patrzenie na scinane dlugie wlosy na jezyka. nie musisz odpowiadac po tych zdanych pytaniach zeby dziewczyny pisaly historie itd juz wiem kim jestes .

Ja mam włosy do pasa i takie uwielbiam. Jednak nie znoszę jak są jeszcze dłuższe i zaraz skracam do mojej stałej długości....Mój mąż jest najlepszy bo zawsze jak wybieram się do fryzjera to przeżywa, że mi za bardzo skróci Ja włosów nie farbuję i myję zawsze łagodnymi, ziołowymi szamponami. Nie lubię siebie w krótkich włosach i w ogóle zawsze podobały mi się długie...

Gość ja też od razu skojarzyłam to
z tamtym topikiem o ścinaniu włosów... :-O A co - tam już się spalił ten zboczeniec?

Gość onananana
ta miola,moze by7s tak wiek uaktualnila w stopce sasiadko :) widze ze wybralas zdjecie na ktorym nie widac niedoskonalosci twojej twarzy i zakrywasz ja.. heh

Gość psychol 3030000
zboczencu mamy cie i niedlugo moze i twoje zdjecie tu wstawimy by twoi znajomi rodzina dowiedzili sie o tobie

Gość Ania 17 mazowww..
hej, do niedawna mialam bardzo dlugie wlosy i geste ciemne. do ich mycia najlepiej sprawdzal sie szampon eleve czerwony do wlosów farbowanych chociaz nigdy nie mialam ich farbowanych. uzywalam go dlatego ze takie szapony maja wiecej skladników odzywczych, wygladzajacych wlosy itd, niz zwykle szampony np do wslsów normalnych. rozczestwalam zasze grzebieniem od dolu zaczynajac i schozilo mi sie zwykle z 40min :) ogolnie zaluje dycyzji ze dalam je sobie sciac ale postanowalam zapuszczac znów tylko podcinac raz na pol roku ok 2 cm. wlosy bardzo szybko mi rosna wiec to pocieszajace ze niedliugo bede miala co przeczesywac przebieniem :)

Nie przesadzajcie. Na serio sądzicie że jestem jakimś typem po 40 - stce? Nie po to założyłam ten temat, żeby otrzymywać historie wasze czy coś tam, ale chciałam pomóc długowłosym, które nie wiedzą co maja zrobić by pozostać długowłosymi. Na życzenie rogerka założyłam ten topic bo kazał mi się z tamtego topiku wykluczyć, bo pisałam porady dla długowłosych a on stwierdził że tamten temat jest o ścinaniu a nie o zapuszczaniu. @ja też od razu skojarzyłam to - niestety tamten temat ciągnie się dalej. Chciałam wiedzieć co sądzicie o opiniach Adama co pisał w tamtym topiku straszne bzdury i bezczelności , ale widzę że jak chce pomóc to i mnie traktujecie jak fetyszyste.Może przez to że źle sformułowałam niektóre wypowiedzi, ale chyba mogę sie pomylić. Chciałam tutaj też prosić o wasze porady dotyczące dbania o długie włosy i wasze odczucia , czy nie czułyście się źle po ostrzyżeniu na krótko i dlaczego w ogóle chcecie tego dokonać, ale tylko po to by dać do myślenia długowłosym i by nie robiły tego później żałując swojej decyzji. Jeżeli ktoś chce się ostrzyc na krótko to niech chociaż uświadomi sobie konsekwencje swojej decyzji bo czasu nie cofnie.

Co mam uaktualniać ??? Mam obecnie 25 lat a problemów z twarzą NIGDY nie miałam :) Chyba jednak sąsiadkę pomyliłaś :/

Długowłosa_17 obstawiam, że tutaj nie będzie takich wpisów jak na topiku haircuttera. Mam nadziję, że i on tu trafi, aby porozmawiać konstuktywnie, bez nienawiści. Przykro mi, ale średniowłosa przechodzi samą siebie. Może w tym topiku rozwiniemy temat, przecież i tak mam nadzieję, że jesteśmy otwarci n innych i inne tematy, opinie:)

rogerek mam nadzieję że dojdziemy tutaj do konstruktywnej rozmowy, a nie do tego, że gdy jakaś długowłosa poprosi o opinie w sprawie jak dbać o włosy to ktoś napisze tekst typu "Dziewczyny gólcie się". Od razu mnie to wkurza i wściekam sie niesamowicie ;p. I mam nadzieję, że nikt nie będzie nic tu pisał o Oświęcimiu czy katolikach a jedynie o włosach ;D. Może Adam też się pojawi. Swoją drogą pojawia się u mnie pytanie czy Adam pisząc wpisy typu szukam modelki długowłosej i oferuje darmową sesję i strzyżenie, nie nakłania do tego bardziej niż można, bo: 1. Darmowe strzyżenie 2. Nazwanie długowłosej modelką, choć nią nie jest Te dwa czynniki determinują niektóre długowłose zdaje mi się. Ale skoro Adam tak nazywa długowłose, które zachęca do strzyżenia, to dla mnie super że jestem długowłosą modelką ;D, ale wolę nią zostać niż ogolona na zapałkę laską. ;p( modelka na zawsze czy 5 minutowa ;D - wiadomo co wybiorę ;D) rogerek, co Ty o tym myślisz? Swoją droga Adam chyba nie przyznał sie do fetyszu a Ty chyba tak ale pewności nie mam. Jakoś częściej sie pojawiasz. Szkoda że z Adamem tak nie mogę porozmawiać.

Cieszę się Długowłosa_17 że jesteś, na tamtym topiku nie chce mi się już pisać, nie napisałem tam też, że przenoszę się tutaj bo zaraz stado hien, albo jedna hiena pod wieloma nickami by się tu znalazła i zaczęła obrażać i Ciebie i mnie, tak może się nie zorientuje. Adam chyba się tu nie pojawi, bo pewnie nie skojarzy, że rzeba wejść właśnie na Twoj topik. Szczerze to mam dość kłótni i wyzwisk, nie zamierzałem też się przepraszać ze średniwłosą tylko po to by za chwilę pod pozorem ładnie ubranego zdania czytać obelgi na mój temat. Przejdźmy zatem do główngo tematu. Powiem szczerze, że jeżeli chodzi o krótkie fryzury a porównanie ich z oświęcimiem czy nawet z chorobami, to nie ma nic do rzeczy. Mnie podobają sie takie kobiety, które to robią z wyboru, są zadowolone, uśmiechnięte i wtedy mogą wyglądać pięknie, oczywiście nie każdej taka fryzura pasuje. Natomias jeżeli ktoś niestety choruje, to nie wyglada najlepiej i szczerze współczuję. Co do modelek:) Sądzę, że Haircutter tak pisze, bo przychodzi mi na myśl, że obrał taką taktykę, chyba nie przyznał się do fetyszu, ale ma coś podobnego jak ja, choć nie identycznie. Myślę, że nie jest fryzjerem tak naprawdę, nie umie strzyc i nawet sądzę, że z takim nastawieniem nie mógłby być, bo zaraz by wszystkie jechał na jeża:) Kiedyś moja dziewczyna powiedziała mi, że ja nie mógłbym zostać fryzjerem, bo namawiałbym wszystkie klientki na krótkie włosy i w końcu bym zbankrutował:D Pytasz czy lepiej być modelką zawsze czy na chwilę. To zależywiększość sa rzeczywiście długowłose, ale bywają przypadki ogolenia nawet na zero np Naomi Campbell, chyba tak się pisze jej nawisko (ja tak w księciach Williamach nie jestem obeznany jak niektóre średniowłose :P ). Tak czy owak, powiem Ci Długowłosa_17, że to wszystko jest kwestią gustu, mnie nazywa się fetyszystą (nie mam nic pzeciwko temu) bo lubię odmienność, ale jak już wcześniej pisaliśmy takie osoby jak Ty, która wybiegasz poza ramy i naprawdę zależy Ci na włosach pięknych i długich, jak i ja, mój gust też znasz nie jesteśmy przynajmniej jałowi.:) PS. może zaprosić Haicuttera pisząc na jego prywatnego maila? może ma tego samego co kiedyś tu podawał, co o tym myślisz Długowłosa_17?

No i jeszcze ostatni wpis na tamtym topiku, Ciekawy co? Myślę, że jest to próba sprowokowania nas do dyskusji, ja nie zamierzem odpowiadać. Dziwne, że pytanie było co my mamy do niej, choć Ty Długowłosa_17 naprawdę unikałaś, bo coś złego na nią napisać. Zastanawiające prawda? :)

rogerek. A przed chwilą napisałam co ta ostatnia do mnie ma ;D. Co do Adama to raczej jest fryzjerem. Oferuje strzyżenie DARMOWE i TYLKO DLA DŁUGOWŁOSYCH , o ile jest NA KRÓTKO. Co do maila myślę że ma ten sam. Nikt nie zabierze kobiecie wolnej woli ;D Chce być krótkowłosą to niech będzie, ale nie każmy od razu każdej długowłosej sie ogolić. Najpierw chciałabym by była świadoma tego o ile sie nas tutaj jakaś zapyta. Choroba nie wybiera. Jak jakaś kobieta ma raka to musi wybierać między strata włosów a życiem, takie jest życie. można jedynie współczuć takim osobom. i pomagać ale nie koniecznie oddając własne włosy ;D. Raczej wolę pomoc esemesową lub finansową przekazywać. To właśnie niezła psychiczna zagrywka Adama mająca na celu zwabienie do niego dużej ilości długowłosych. Myślę że przez niektóre wypowiedzi nt długowłosych za które przeprosił teraz to do tego czasu mogły one zdeterminować dużo długowłosych do strzyżenia na krótko. Mnie nie przekona, ja znam prawdę ;D Nie chcę wyć godzinami w pokoju do poduszki i wrzeszczeć czemu to zrobiłam, bo czasu nie cofnę ;D. Niektóre osobiście się niestety boleśnie o tym przekonują ;( Może mógłby i proponować wielu długowłosym rozważenie ogolenia, albo i podcinając np końcówki udydolić te 2-5 cm więcej bez zauważenia przez klientkę. Dlatego boje sie fryzjerów, bo nigdy nie wiem czy nie trafię na fetyszystę golenia, nawet jak dobrze mu z oczu patrzy ;D Adam musiałby dużo kaski zgarnąć ogalając wszystkie długowłose z Wa-wy na jeża. I raczej wtedy by nie zbankrutował. Zauważ że włosy rosną, więc kiedy Adam zdążyłby ogolić te 1 mln długowłosych ;D miałby nowe klientki . Wtedy to on by zmusił do bankructwa innych warszawskich fryzjerów jakby dokonał takiego cudu co najwyżej ;D Chyba że klientki by go za to znienawidziły , może o tym pisałeś ;D . A nawet powiem mojemu chłopakowi, by zachęcił Adama może ;D On chyba maila jego zna ;DD

Długowłosa_17 masz rację, nic na siłę. Kobieta scinając włosy musi być tego świadoma i absolutnie pewna. Ja na swoim sumieniu mam kilka odmian:) Muszę powiedzieć, że moje znajome nie były w 100% pewne co do tej odmiany, ale po wszystkim podobało się. Krótka fryzura często odmładza, pokazuje piękno waszych twarzy:) Pamiętam raz jedna koleżanka scięła włosy z takich do połowy pleców na jakieś może 4 cm i nie dość, że jj się podobało to na studiach wszyscy byli zachwyceni i mówili, że jest zaj....cie :D Ale będąc uczciwym muszę przyznać, że w pewnych przypadkach ciąć włosy byłoby grzechem:) Myślę, że w tym przypadku scianając włosy byśmy popełnili profanację :) http://www.uroda-wdziek.pl/galerie/fryzury-dlugie/artystyczny-nielad.html http://www.milionkobiet.pl/uroda/piekne-wlosy-na-dzien-dobry,5823,1,a.html Ciekaw jestem Długowłosa_17 co myślisz o fryzurach z grzywką? np. http://www.w-spodnicy.pl/Tekst/Uroda/529833,1,Modne-grzywki-2010--modne-http://www.w-spodnicy.pl/Tekst/Uroda/529833,1,Modne-grzywki-2010--modne-grzywki.html http://fryzury.qever.com/katalog-fryzur/fryzura-bob/fryzura-bob-31.jpg.php http://www.moda.net.pl/modowe-inspiracje/wlosy-z-grzywka-czy-bez Wg mnie podkreśla oczy:) No i oczywiście na koniec dodam coś ode mnie:) http://www.zeberka.pl/art.php?id=15782 http://www.flickr.com/photos/28398516@N06/5015734063/ http://www.flickr.com/photos/28398516@N06/5015734063/ http://loverbald.tumblr.com/page/12

rogerek;D Zrobiłeś im to na siłe xd , ale nie były niezadowolone. Czasem zachowanie klientki długowłosej wkurza fryzjera ;D Jak przychodzi załóżmy taka co ma włosy jak ja , i mówi żeby ja na krótko ogolić, a kiedy fryzjer bierze do rąk maszynkę i ją włącza to ta nagle mówi ze sie zastanawia. I zdarzyć sie może że wkurzony fryzjer stojąc z włączona maszynką przed jej długimi włosami z minutę to czasami się wkurzy i sam za nią podejmie decyzje i zacznie golić ;\ Nie chciałabym , by mnie coś takiego spotkało ;D Ale rogerek , co Ty byś np zrobił jakbyś stał z maszynką włączoną nad długowłosą co waha się 3 minuty czy chce na krótko, czy nie? Krótka fryzura jak dla mnie to nie odmładza tylko powoduje efekt odwrotny ;D Dziewczyna 16 lat ogolona na zapałkę czy obcięta na krótko zdaje się raczej mieć więcej lat niż długowłosa w tym samym wieku. Jak dla mnie grzywki to są be ;DD . Szczególnie nie cierpię równiutkich bobów z wygolonym karkiem i z prosta grzywką około 2-3 cm ponad linię oczu ;D, wyglądają jak hełm, nawet tak samo w reklamie stwierdzili ;D. Jeżeli już grzywka to przede wszystkim asymetryczna(moja ulubiona to side swept bangs - po angielsku, bo po polsku to nie wiem jak nazwać) lub długa i zaczesana na jedną strone ;D, w moim przypadku na prawą ;D. Lubię tez włosy cieniowane i normalne ;D, lekko falowane i proste ;D, ale mój gust też znasz. Znam dużo historii i opowiadań o włosach, i o nieuczciwych fryzjerach, nawet dzisiaj udało mi się zasłyszeć od chłopaka 2 czy 3 nowe.

No to jeszcze trochę tych moich ulubionych ;D. Prawie same sideswept bangs ;D : http://3.bp.blogspot.com/-aWHPkA3juS4/TeXl9Lb7WGI/AAAAAAAAIWM/VTd4HrAbrXI/s1600/side-swept-bangs3.jpg http://www.pubwages.com/wp-content/uploads/2011/09/44_AshleeSimpson1.jpg http://hairstylesarea.com/hair-pic/HLIC/63fd79cdc64a91eddedcf997350161f6.jpg http://www.stylewigs.com/products/new/fy-fashion-note_4_0.jpg http://3.bp.blogspot.com/_BnBtchJjmkE/THcSJNkZBBI/AAAAAAAAAS8/3Fd2i1BDlEs/s1600/Long+Emo+Hairstyle+with+Side+Swept+Bangs3.jpg http://haircutshairstyles.org/pics/latest-long-celebrity-hairstyles-for-womens-in-spring-2011_3.jpg http://2.bp.blogspot.com/-o5onqHZBq3s/TdaEAWjc26I/AAAAAAAAIQs/znxEj3wctUs/s1600/asimetric4.jpg http://img.styl.fm/img13355.fryzury-dlugie.207419.jpg http://img.styl.fm/img81957.fryzury-dlugie.98600.jpg http://i2.pinger.pl/pgr6/06da322f001200ea4d723c83/w%C5%82osy-cieniowane.jpg http://dojrzewamy.pl/devel/files/122729.jpg http://www.magiakobiet.pl/wp-content/uploads/2010/09/modelka2-1.jpg http://www.modaifryzury.pl/files/2010/05/kr%C4%99cone-w%C5%82osy-252x300.jpg http://bi.gazeta.pl/im/9/6887/z6887829X.jpg http://fryzuryemo.files.wordpress.com/2009/01/4.jpg?w=600 http://fryzuryemo.files.wordpress.com/2011/04/x_4d410b5b1.jpg?w=600 http://2.bp.blogspot.com/-cVT0WpngpAM/Tb538BdNTYI/AAAAAAAAAFI/XnLy_05W2uA/s1600/tumblr_lgqginX6Fv1qg3en5o1_500_large.jpg http://1.bp.blogspot.com/-qZQL9O6CsHo/TdkPFU8ZHFI/AAAAAAAAAvw/2Uwz9owKWHc/s1600/fryzury2009021b.jpg Niektóre ze względu na długość , inne ze względu na grzywkę itp. To są jeszcze inne przykłady tych co uważam za ładne ;D

No no Długowłosa_17 pojechałaś :) co prawda rzeczywiście różn imy się gustami, ale nie moge odmówić Ci tego, że przykłady były świetne. Wiesz, chciałbym, aby trafiły na ten topik inne osoby (normalne tzn. bez kąszenia nas) które by oceniły nasz gust. Powiem szczerze, że gdyby moje przykłady oceniono mniej fajnie niż Twoje, to nie miałbym żalu. bo naprawdę pokazujesz siebie z całą pasją:)

Mam jeszcze prośbę do Ciebie Długowłosa_17 Gdybyś nie miała wyjscia i musiałabyś z jakiegoś powodu tolerować kotkie i bardzo krótkie włosy podałabyś swoje przykłady tych, które ewentualnie do Ciebie przemawiają?:)

rogerek, nie wiedziałam że Ci sie spodobają ;D A które najbardziej ;D ?Pewnie jakieś z kręconymi długimi włosami, bo na serio są świetne ;D. Nie wiem niestety czy ktoś oprócz nas uraczy nas swoją opinia a szkoda , bo to właśnie w tamtym topiku niestety więcej osób sie wypowiada. ;( Może spróbujmy jakoś zaprosić Adama?

Zobaczymy Długowłoa_17 ok spróbuję zaprosić Adama jakoś tutaj, sam też dołoże starań by własśnie tutaj wypowiadało się wiecej osób. Póki co jesteśmy sami, ale nie sądzisz, że i tak to jst lepsze, aniżeli to się wydarzyło poprzednio po moim wpisie? Damy radę:) Bo widzę, że oboje mamy pasję, trochę inne ale mamy i sznujemy się:)