Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfdfdfdf

Aniu B. i tak nie wygrasz TOP MODEL,

Polecane posty

Gość dfdfdfdf

bo wszyscy cie nienawidza :D

Gość sgsdsvx
ja po wajszym odcinku ja polubilam i uwazam ze ma duze szanse, dostala sie na wszystkie castingi

Gość bv45gf
jak zrobi laske jury to wygra

Gość dfdfdfdf
to za co ja lubisz? :O gdybym byla facetem, nie spojrzalabym na nia, ten tępy wyraz twarzy, sposob w jaki mowi.... kompletnie aseksualna laska :O blondynka - racja...dlatego wierze, ze to sie nie powtorzy :O

Gość dfdfdfdf
ni to bzykac, ni to pogadac, bo za tępa, to za co sympatia:O? lol

Gość niestety swterdzam
z przykroscia ze jej samozaparcie, figura no i to jak chodzi, bylo w ost odcinku na prawde imponujace, ale i tak jej niecierpie

Gość mkcafe
Ciekawe czy Olga jest dziewicą :D

mam takie zdanie jak ktoś wyżej, nie cierpię tej sieroty ale tak naprawdę nie ma tam w tym finale nikogo lepszego

Gość ooooooooooohahahahaha
Pomijam samą Ankę, ale Olga dała po prostu ciała. Jak na osobę tak wyniosłą i która z niejednego pieca chleb jadła (Paryż nie był dla niej nowością) "poradziła" sobie fatalnie i to we dwójkę nie potrafiły odnaleźć się w centrum Paryża. Wyobraźcie sobie jakie to musiało być proste, skoro nawet "wieśniaczka" poradziła sobie jak rasowa modelka. I w ogóle decyzja Olgi, że lepiej biec na casting, niż jechać metrem... to po prostu nie wiadomo czy śmiać się czy płakać. Nie potrafiąc sobie poradzić zgrywała że ma gdzieś czwarty casting, bo jej to zwisa, przecież pani mądralińska i tak wygra :-O Anka prosząc o ponowne przejście wykazała się sprytem, co zaoowocowało tym, że dostała się na każdy pokaz, czego nawet o Oldze nie można powiedzieć, choć wyśmiała pomysł Anki.

nie wiem. popsorstu lubie:D a kto wygra to mi wisi i nie ogladam takich gowien gdzie michalina doszla do finalu tylko dlatego ze jest trans i zwieksza ogladalnosc programu. ten top model to dno straszne i chłam. ale ta ania jet taka pocieszna:D ps. mi sie najbardziej podobala i jako jedyna z tych tam lasek to ta ktora urodzil dziecko, taka nby grubsiejsza na tle pozostalych. byla seksowna. jako jedyna. reszta mi sie nie podoba a po sesji rozbieranej to w ogole juz ...:/ ja mam wiekszy nos niz one cycki 🖐️

Gość niestety swterdzam
noo miny im zrzedły gdy anka przeszla drugi raz i zostala mega pochwalona :D

Gość Prrrrrrrrrrr
Olga ma tendencję do tycia, tylko czekać aż zrobi się baryła a z twarzy prosiaczek.

Gość masz rację niestety
co do tej całej Michaliny. W sumie do niej jako do niej nic nie mam - ale nikt mi nie wmówi, że ona przechodzi dalej bo jest taka superpiekna/superzdolna. Laska ma przyciężką budowę ciała, czemu w sumie nawet nie ma się co dziwić patrząc na jej historię. Ale JAK RANY CZY TO JEST PROGRAM ZIELONE DRZWI CZY FUNDACJA ANNY DYMNEJ?! Dziewczę przechodzi dalej bo po 1 w modzie jest teraz pokazywanie jacy to my Polacy jesteśmy hop-do-przodu i że określenie "Polak-katolik" to nie o nas, po 2 zwiększa oglądalność i tyle. CZY WASZYM ZDANIEM TO JEST ATRAKCYJNA KOBIETA? Na 1 rzut oka widac, że ma baaardzo męską sylwetkę, z zaokrąglonymi plecami na dodatek. Mimo że sympatyczna dziewczyna - to jednak jest to wszystko grubymi nicmi szyte. Co więcej - uwazam że ona wygra. Po 1 ciągle sprzedaje łzawą historyjkę jak to źli ludzie niszczyli jej zycie, po 2 w kazdym odcinku zgrywa nieśmiałą sierotę, co to ją jury musi przytulać do swego jurowskiego serca i zapewniać że jest sexy i super. To na odległośc pachnie wygraną. Wspomnicie moje słowa.

Gość hihihihihihihihihahaha
masz rację niestety - zgadzam się. I również przy całym szacunku dla Michaliny, bo uważam że jako nieliczna jest bardzo inteligentna, to jest przepychana z uwagi na to KIM JEST, a to nie fair. Z twarzy jeśli ją pomalują to jeszcze nawet może być, ale figura bez żadnych rewelacji, nie potrafi pozować do zdjęć, ma wtedy teatralne ruchy, zresztą sama to przyznała. Wg, mnie fatalnie chodzi, dziwnie jakby zgarbiona, ciężko opisać co jest nie tak w jej chodzie, ale jest bardzo ciężki. Ogólnie NIE NADAJE SIĘ NA MODELKĘ.

Gość masz rację niestety
mówie Wam że ona wygra. A potem pzez rok w co 2 wydaniu Dzień Dobry TVN i innych superwizjerach będą piać z zachwytu nad jej biednym życiem i "wielkim" sukcesem, do którego doszła mimo tego kim jest. Taaa, "mimo" - jasne. - DLATEGO ze jest kim jest.

no wiadomo. transeksualistka w sejmie,teraz trans wygra program o modelkach, .. to przeciez czytelne jest. polska probuje zmienic negatwyna opinie o polsce jako kraju nietoaryncynego, katolickiego o mentalnosci ze sredniowiecza... wiec beda takie akcje coraz powszechniejsze. w koncu zadeklarowany gej albo murzyn zostanie prezydentem:P albo prmeierem.....

Ale sami widzicie, pomijając już nawet naszych polskich jurorów, że Michalina podoba się również w zagranicznych agencjach mody...

Gość o maj god o maj god
no wlasnie!! rezyserka i ustawka! przeciez Anka tak by sie nagle nie zmienila hahaha

Gość wyrezyserowane
i ustawione moze byc w polsce ale za granica na fashionweeku nikt by nie ryzykował i nie zatrudnial modelki która im nie odpowiada

W Paryżu wyreżyeroweane? A tam po co niby?? Co ich obchodzi nasz transseksualista jak mają tam takich na pęczki, nie przesadzaj z tą reżyserią.

Gość masz rację niestety
no oczywiscie. Ci wielcy fotografowie i projektanci nie biorą bidulek z polskiego top model z dobroci serca, ani tym bardziej nie dlatego ze sa takie super. Dostali swoją gażę i robią to co scenariusz przewiduje. A Polacy łykaja jak pelikanki:P Niestety, łyknelismy tez bajeczke o tym jacy to my nietolerancyjni. A figę. Polska akurat od wieków jest jednym z najbardiej tolerancyjnych krajów. Szczerze, poza tvn-owska papką - gdzie Wy NA ULICY w zyciu codziennym widzicie przykłady nietolerancji? No gdzie? Nie ma. Chyba że mówimy o jakims marginesie - ale akura margines to jest w kazdym społeczenstwie. Ale damy sobie wmówic wszystko.

Gość wyrezyserowane
no dokladnie wszedzie weszycie spisek :D pojechały i mialy takie same szanse na angaz jak reszta modelek moze jakis procent jest przeznaczony dla swiezynek a reszte obsady znali juz jakis czas temu

Gość jestescie nienormalni:O
nienawidzicie michaliny,bo zmienila plec, a raczej wrocila do swojej natury? lekarze ewidentnie popelnili blad, ''robiac''z niej faceta. procz szerokimi barami nie ma w sobie nic z faceta(no i głos niski, ale taki radiowy), z reszta niejedna z was ma szerokie bary i budowe kielicha :O glupoty gadacie ze tylko dlatego ja przeciskaja, przeciez super wychodzi na zdjeciach, fajnie chodzi po wybiegu, ma super nogi i zajebista pupe, gardze wami:O

Gość dfrfrfrfr
a manios poznajecie jako chłopaka?? no ktora to ona niby :D?

Gość wyrezyserowane
no nie wydaje mi się w tamtym sezonie laski nienadawaly sie na high fashion i na tym tygodniu mody w mediolanie tylko Piszczałke zatrudnili . a teraz dziewczyny maja lepsze predyspozycje ( wzrost, waga, charakterystyczna twarz) i biora w nim udział az 4. wpolsce bardoz obstawiali za Joanna i Honoratą a jak widac one dostaly najmniej angazy albo wcale . watpie ze to rezyserka