Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Proszę o radę:(:(:(:(:(

Nie mam okresu 5 miesiecy dzisiaj dostałam tylko lekkie plamienia

Polecane posty

i na tym koniec miała któraś z Was tak? Czy może to być spowodowane tym ,że ostatnio troszkę przytyłam...???

Gość a może tak do
lekarza idź.

Gość gziankka
jak masz 50 to normalne

mam 21 lat... Ciąża hm wydaje mi się,że po 5 miesiącach by było już coś widać???

Gość tez troche sie martwie
ja też nie mam juz kilka miesiecy okresu no i tez nie wiem o co chodzi, ale do ginekologa nie pojde za nic w swiecie

Gość i taj już po
Mi było widać brzuch dopiero po 6 mies.

Gość i taj już po
tez troche sie martwie nie idź bo oni gwałcą :D

Gość a może tak do
ja utyłam sporo a potem schudłam i okres cały czas był. do gina idź.

przytyć to przecież można na nogach, biodrach, brzuchu, ale np. w boczkach. Brzuch ciazowy jest rozpoznawalny, ja tez nie jestem w ciazy. A tez nie mam okresu. I wiem, ze to nie ciaza, bo brzuch akurat w tym miejscu nie jest powiekszony:( autorko, a idziesz do lekarza, bo ja nigdy nie bylam i tak od miesiecy nie moge sie wybrac i pewnie predko nie pojde:(

tez troche sie martwie jak bym czytało o sobie to co piszesz.. A jak długo już nie masz???

Gość TabletKa
Daj spokój, to lekarz a nie facet z parku. Takich jak Ty naoglądał się że masakra, pomyśl o tym, dla niego jesteś milionową pacjentką, nie patrzy na ciebie jak na kobietę, tylko obiekt do zbadania.

Ostatni raz miałam w lipcu, a wcześniej też kilka miesięcy przerwy. Nigdy nie miałam regularnie pod rząd mimo, że mam już 21 lat. A pierwsza miesiaczka pojawiła się dopiero jak mialam 17 wiec bardzo, bardzo późno, ale od tamtej pory okres moze wystapil z 5 razy w sumie.

tabletka wiesz tu tez nie chodzi o patrzenie jak na kobiete, boje sie ze bedzie na mnie patrzyl z pogarda w oczach, bo jestem wlasnie bardzo malo atrakcyjna w sensie, ze gruba i mam rozstepy na nogach:( okropnie wygladam nigdy sie nie rozbieram przed nikim.

Gość TabletKa
tez troche sie martwie - a w życiu!!!!!!!!!!!!!!!! Rany Bosskie, co Ty sobie wymyślilaś, on leczy stare, za przeproszeniem spruchniałe tu i ówdzie kobiety, takiego lekarza nic nie wzrusza, przy takich babach jesteś super egzemplarzem, ale on i tak ma to gdzieś jak wyglądasz, UWIERZ!!!!!!!!!!!!!!!

ja nie mam od czerwa.Tak jak pisałam dzisiaj posżłam do wc to pjawiła się krew a pozniej juz tylko plamienie zostalo:(

Gość TabletKa
Autorko - idź do lekarza, po co się zadręczać :-O

Wiem,że będę musiała się przełamać i iść ale kurczę strasznie się boję:( Myślałam,że może będą jakieś dziewczyny które miały podobnie...:(

up up

Gość do martwiącej się
dziewczyno/kobieto masz zatoksyczniony i źle prowadzony organizm, stąd te dziwne miesiączki. Masz tu kilka rad: 1.idź do bioenergoterapeuty, niech Ci udrożni nerwy mózg jajniki 2.w myśl prawa biologicznego, że trening czyni mistrza, pobudzaj nerwy do drożności masturbacją, tak by uzyskiwać orgazm 3.stosuj się do poniższych punktów: Notabene, nie ma leków/sposobów cud na zdrowie, zatem jedyną radą, to realizacja 5. punktów : 1.prawidłowe odżywianie, postudiuj dokładnie t. „Chudnij bez wyrzeczeń, „Zasady dietetyczne, W walce z chorobą i w profilaktyce należy wzmocnić organizm prawidłowym odżywianiem - najlepiej dietą surową warzywno-owocową http://www.wellness.pijnazdrowie.pl/artykuly/jedzenie_ma_znaczenie/ http://www.youtube.com/watch?v=sNcF_f5sdoo 2.wysiłek fizyczny-rekreacyjny na poziomie potu i sauna sucha raz/tydz. To i wiele innych wiadomości znajdziesz pod linkiem: WWW.vademecum.zdrowia.prv.pl & WWW.lechrk.republika.pl 3.higiena w pełnym tego słowa znaczeniu 4.pozytywne nastawienie psychiczne, w tym trening autogenny wg Mironskiego, szczegółowo postudiuj temat z www pn.STRES 5. systematyczne oczyszczanie organizmu z toksyn, tu masz linki do filmów http://www.gerson.yoyo.pl/film.html http://www.youtube.com/watch?v=YsT6qNk8_qQ&fe ature=related

Gość joaśka23
Czekaj dłużej, a w przyszłości sobie zapłaczesz, że nie poszłaś w porę... Ja bym poszła już po 2 miesiącach bez okresu, miałabym gdzieś skrępowanie i wstyd.

tez troche sie martwie tabletka wiesz tu tez nie chodzi o patrzenie jak na kobiete, boje sie ze bedzie na mnie patrzyl z pogarda w oczach, bo jestem wlasnie bardzo malo atrakcyjna w sensie, ze gruba i mam rozstepy na nogach okropnie wygladam nigdy sie nie rozbieram przed nikim Zaden lekarz nie bedzie patrzył z pogarda!!! Wiesz jak wiele kobiet ma rozstepy. Idz, bo to nie jest normalne.

:(

Gość bunga bunga bunga
Masz 21 lat ....brak okresu przez 5 miesięcy :D Czy Ty jesteś normalna ?

Gość do autorki topiku ..
cyt.: Proszę o radę:(:(:(:(:( ja nie mam od czerwa.Tak jak pisałam dzisiaj posżłam do wc to pjawiła się krew a pozniej juz tylko plamienie zostalo @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Koniecznie idź do ginekologa, bo coś mi to krwawienie pachnie nadżerką.

Nikt na tym forum, nie jest w stanie odpowiedziec Ci dlaczego nie masz tak długo okresu. Musisz iść do lekarza. Naprawde, nie masz na co czekać. Jezeli nigdy nie byłaś zapytaj mamy, przyjaciółki gdzie chodzi, kogo poleca.

Gość Mam problem :(:(:(
bunga bunga bunga jestem całkiem normalna jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to po co tu wchodzisz?!

Powinnaś iść do lekarza koniecznie. Na Twoim miejscu zrobiłam też test ciążowy o ile współżyjesz. Nie zawsze jest tak, że objawy ciąży się pojawią poza brakiem miesiączki. Możliwe, że masz policystyczne jajniki. Ja mam zdiagnozowane, kiedyś nie miałam okresu 8 miesięcy :/

dzastolinatoja też u siebie podejrzewam PCOS. A miałaś jeszcze jakieś inne objawy??

Współżyjemy bez zabezpieczeń