Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Proszę o radę:(:(:(:(:(

Nie mam okresu 5 miesiecy dzisiaj dostałam tylko lekkie plamienia

Polecane posty

Gość monka95
Ja miesiączkuję od 14 roku. Często mam pół roczne przerwy między mięsiączkami. Jak dostanę okres to później mam w miarę regularnie, a nagle znowu półroczna przerwa. Co to jest PCOS?

Wystąpiły u mnie : trądzik, łojotok, nadmierne owłosienie, niedoczynność tarczycy, brak okresu, tycie pomimo stosowania diety, problemy z zajściem w ciążę, niepłodnosć. Poszłam do gina zlecił komplet badań, usg no i wyszło PCOS :( Potem leczenie, bieganie od lekarza do lekarza i wreszcie upragniona , wyczekana ciąża. Lepiej nie bagatelizować braku @, bo skutki mogą być fatalne . Dzisiaj możesz o tym nawet nie myśleć ale za kilka lat gdy zechcesz zajść w ciąże mogą (oczywiscie nie musza ) być problemy.

Gość załamałam się teraz już..
Ty jestes normalna w ogóle? Gdzie wy ku%^& zyjecie, nie masz 5 miesiecy okresu, a wiesz co to test ciazowy?! albo ginekolog. masakra, ciemnogród normalnie :/

załamałam się teraz już.. nie rusza mni to twoje pisanie. Dobrze ze sa jeszcze normalne laski tutaj..!:)

A powinno Cię ruszyć bo nie mam na celu zeby Ci bylio smutno bo Ci pocisnieto na forum tylko po to zebys zrozumiala jak wazne jest zdrowie. Dziewczyno miałam rozregulowane hormony, podejrzenie pco i hirsutyzmu wiec wiem co mowie. ogarnij sie i idz do lekarza bo z tym nie ma zartow, a jak jestes glupia to powodzenia,.

jesli uwazasz ze jestem nienormalna bo w takiej sytuacji bieglabym do lekarza to tez fajnie masz. 21 lat a pusto we łbie.

dzięki.:( ja tez mam nadmierne owlosienie.....:(

Gość więc w czym problem?
nie masz okresu, zatem nie masz owulacji, zatem nie zajdziesz w cionrzę i nie wydasz kasy na pieluchy, noce będziesz miała przespane Ale jak zachce Ci się dziecka, to kupiszje w Domu Dziecka

Pewnie w pozniejszym czasie bede chciala miec dziecko. :(:(:(:(:(

Dziewczyno zrozum, ze jesli teraz nie zadziałasz to takie Twoje zaniedbanie może mieć bardzo poważne konsekwencje, między innymi bezpłodność.

Dziewczyno zrozum, ze jesli teraz nie zadziałasz to takie Twoje zaniedbanie może mieć bardzo poważne konsekwencje, między innymi bezpłodność. Jeśli nie chcesz mieć dzieci Twoja sprawa ale pomysl tez o sobie, chyba nie chcesz miec potem do siebie pretensji ze moglas sie leczyc ale zwlekałaś.

Gość pirania 2222
jaka głupia

pirania 2222 nic więcej mądrego nie masz do powiedzenia??? Okej niech ktoś skasuje ten teman ,bo najlepiej jest tylko krytykować... Dziekuje wszystkim dziewczyną za normalne odpowiedzi.

Gość no własnie chyba komus tu
ciezko sie przyznac do tego ze ma sie pusty łeb/

no mam pusty leb zadowolona-zadowolony!?

Gość gość
Ja też nie mam okresu od kilku dobrych miesięcy ale mam 16 lat i jestem dziewicą .. parę dni temu jak poszłam rano do łazienki zobaczyłam na bieliźnie taką brązową plamę i było to jednorazowe .. co to może być ?

Gość Emma
Dnia 24.11.2011 o 19:27, Gość Proszę o radę:(:(:(:(:( napisał:

Wiem,że będę musiała się przełamać i iść ale kurczę strasznie się boję:( Myślałam,że może będą jakieś dziewczyny które miały podobnie...:(