Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lajna82

Dzwonić czy nie dzwonić!!??

Polecane posty

hej,wiem, że miotam się w tej chwili jak nastolatka, ale waszym zdnaiem - mój chłopak we wspólnych kontaktach od dwóch miesięcy zawsze czeka na inicjatywę z mojej strony. To ja dzwonię, czy to z pracy czy z komóry, piszę smsy. Teraz zbuntowałam się i od póltora dnia milczę, on tez milczy. Powiedzcie, przełamac się i zadzwonić czy przeczekać go?

Gość Kubusiowaaaaaaaa
NIE dzwon..z jakiej racji Ty masz ciagle 1wsza odzywac sie!

No właśnie, więc się postawię. A co jeśli on też mi taki teścik robi pod tytułem " zobaczymy, czy ona sie złamie i zadzwoni", ?

Gość Kubusiowaaaaaaaa
Sluchaj ... skoro On milczy od poltorej dnia bo TY nie odezwa;las sire to cos tu nie gra:/ "A co jeśli on też mi taki teścik robi pod tytułem " zobaczymy, czy ona sie złamie i zadzwoni"" przeciez On tak zawsze mysli bo 1wsza sie odzywasz :P

no i mi odbja bo wyobrażam sobie, że on nie ma kasy na doładowanie komóry. zresztą, poczekam. gryząc paznokcie. szanować sie trzeba:}

Gość Kubusiowaaaaaaaa
Tak.szanpwac sie trzeba i nie obgryzaj paznokci...lepiej pochrupaj paluszki :P

nie bądź głupia nie odzywaj się pierwsa jak mu zależy i kocha to się odezwie pierwszy

A noca koszmarne sny, że on leży w rowie albo w szpitalu labo w ramionach innej :} ale jak to mówią, tego kwiatu pół światu. Dzięki

Gość Kubusiowaaaaaaaa
Juz nie rob z niego ofiary...skoro On sie Toba nie przejmuje to po co Ty masz sie nim przejmiowac..............dlugo jestescie ze soba?:) Ja lece ale jutro tu zagladne:D

jesteśmy pół roku i juz fajerwerki wygasły. przełamałam się i napisałam mu na gadu ( oczywiście niedostepnym ) " Kochanie, czy w dalszym ciągu nie doładowałeś komórki" JUtro po połudnu pewnie złamię się i zadzownię. albo nie, zależec to będzie od mojego w danej chwili poczucia własnej wartości:}

Gość D.BillI
ale to chyba on powinien się martwić, czy Ty nie leżysz w rowie, czy ktoś Cię nie zgwałcił..jeśli dotąd to Ty nawiązywałaś kontakt... i to on już powinien lecieć doładować komórkę! nie dzwoń..ani dziś, ani jutro, ani nigdy

Gość dokładnie jak wyżej
nie chce to niech nie dzwoni trudno stracił kogos zajebistego i to tylko i wyłącznie jego strata, mężczyźni kochają zołzy pamiętaj - z przymrużeniem oka ofkors

siedzę, czytam i chlonę madre dobre rady, dawajcie. Masz rację, co ja jestem niewolnica miłości? Kocha, lub chociaż lubi, zalezy mu, niech kombinuje. Poczekam.

Dobra, zaesemesował,zagadulcował i zadzwonił. jednak jak facet zapracowany to nie istnieje dla świata...