Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniiik99989

czuje sie osaczona! musze się chowac przed ta dziewczyna.. co robic?:(

Polecane posty

Gość moniiik99989

Boze to jakies piekło!! nie moge juz sobie z tym poradzic .. kto mi doradzi co zrobić.. powiem w ogromnym skrocie więc; bylam z chlopakiem 6 lat ale rozstalismy sie i on miał inna lecz to chwile trwalo i wróciliśmy do siebie a ta dziewczyna mimo ze wiedziala ze wrocil do mnie to ciagle mu pisala i dzwonila i przyjedzala do niby swojej kolezanki co mieszka na przeciwko niego i tam czekala tylko az on bedzie wychodzil z domu i wychodzila zeby z nim pogadać, do mnie pisala jakies wiadomosci bardzo dlugie żale na przemian z wyzwiskami i mnie i jego a potem pisala normalnie sciemniala na niego co on jej pisze itp chociaz wiem ze to bylo klamstwo i mam na to dowody ale nie ważne ,, zablokowalam jej nr na gg to ona pisala do mnie z innych nr to ja w koncu zmienilam calkowicie nr gg to pisala do mnie na facebooku jak ja blokowalam to zakladala inne konta to w koncu usunelam calkowicie facebooka to nagle zaczela do mnie pisac na fotce i podgladac mnie z 70 razy dziennie to usunelam fotke to wczoraj patrze dostalam smsa na telefon od jakiegos nr- widzialam wczoraj marcina z ta cizia'' czywiscie to sciema bo on wczoraj byl caly dzien ze mna wiec to byla prowokacja, jemu pisala ze zniszczy mu zycie .. ona robi wszytko zeby nas rozdzielic bo nie moze sie pogodzic z tym ze on do mnie wrocil.. ja juz nie mam sil musialam pokasowac wszystkie konta na necie zminic gg co jeszcze? co bedemusiala zrobic nastepnego? mam telefon na abonament wiec nie zmienie nie wiem nawet skad ona ma moj nr tel.. my mamy po 24 lata ona ma 18.. czuje sie jakas osaczopna ciagle dostaje dziwne smsy ciagle cos dziwnego nie wiec co ja mam robic?

Gość Sleeping_pill
Napisz tej idiotce że zbierasz te jej wypociny robisz screeny itd i masz zamiar zgłosić się na policję i oskarżyć ją o prześladowanie. I że będzie to ślicznie wyglądać w jej papierach.

Gość czy wy wiecie co to jest
moze lesba sie zakochała w tobie

Gość moniiik99989
ale ona mi tam nie pisze nic takiego co policje by moglo zainteresowac ona mi pisze jaki to on jest klamie ze on u niej np wczoraj byl ze ja calowal ze gadal na mnie a ja wiem ze klamie bo np wczoraj caly dzien z nim bylam wiec wiem ze klamie a kolejna rzecz to ona robi wszystko zebym ja go zostawila tak jak i on ja zostawil ona nawet chciala się ze mna zakolegowac ale ja nie chcialam i zaczelam ja blokowac to mnie wyzywa jaka jestem naiwna i glupia a jemu pisze ze zniszczy mu zycie ze sie na nim zemsci za to jak ja potraktował.. ja wiem ze oni byli 3 miesiace razem i domyslam sie ze się z nia calowal ze jej gadal tez piekne rzeczy i moze nawet cos wiecej z nia robil nie wiem ja wiem ze tez nie bylam swieta nie mialam nikogo na stale przez te 3 miesiace ale spotykalam sie tez z róznymi i tez swoje robilam ale tak czy inaczej boli mnie to co ona pisze i nie chce tego czytac bo staram sie o tym zapomniec a ona ciagle mi przypomina.. pisze jej zeby spie r d a l a l aa itp ale do niej to nie dociera 3 dni ciszy i znowu zaczyna

Gość czy wy wiecie co to jest
no mówie ci kocha cie do szalenstwa laska

Gość _ŚmierdzącyKwiatuszek_
Niektóre dziewczyny podają tu na forum numer jakiejś laski z którą mają problem. A kafeteriusze wiedzą co z nim zrobić :-D

Mimo tego, że masz numer na abonament, możesz go zmienić. Jeśli masz uzasadniony powód, możesz wystąpić o to do operatora i zmienią ci numer. Tylko że pewnie to tylko kwestia czasu, aż ta dziewczyna zdobyłaby twój nowy numer.

Gość Ganta
A nie można było użyć mózgu i zwyczajnie zablokować wiadomości od nieznajomych? Za trudne, nie?

Gość AZSdxfcgvhbnj
a wiesz ze w wiekszosci tel nie da sie zablokowac wiadomosci od nieznajomych? nie mozna uzyc mozgu zeby sie domyslec ze sa rozne modele telefonow ?

Gość 890 wyglada
ze ty masz mniej jak18 a owa dziewczyna 24:P