Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzony z niczego

Dba sie o was, pomaga wam, kocha, szanuje, stara sie na wszelki sposb dogodzic

Polecane posty

Gość zdradzony z niczego

a wystarczy ze pojawi sie pierwszy lepszy cwaniak i wszystko macie to gdzies od razu rozkladajac przed nim nogi :( kobiety to kurrwy i tyle

Gość bo uczuciowy lubie najbardziej
nie każda i jak już to niekoniecznie z cwaniakiem! :P

Gość a faceci to
chooooje, i tyle, go tuje sie wam, pierze, podtyka smakolyki, dzieci rodzi, namiot stawia a wy idziecie do pierwszej lepszej nooni

Gość zdradzony z niczego
pozniej znalsnie prezpraszacie i prosicie o wybaczenie :( ale co tu kurrwa jest od wybecznia? zrobilas raz, zrobisz drugi i nie ma wybacz, niech sobie idzie do niego, a tu co sie okazuje? ze ona chcial ja tylko przeleciec haha albo zachowujemy sie jak ludzie albo jak zwierzeta kazda z was ma w sobie falsz i oblude

to teraz napisz co z tobą jest nie tak, że cię zdradziła :) Lustro wisi w łazience. Umiesz spojrzeć sobie prosto w twarz i powiedzieć, że taki idealny byłeś? :)

Gość rozumiem że Twoja
matka też ?

Gość alladyn25
no tu akurat się zgodze byłem w związku z panna gdzie gotowałem sprżatałem robiłem pranie zakupy a ona tylko foszki strzelała i im bardziej się facet stara tym bardziej laska ma go w dupie taka prawda wolicie jak faceci trzymają was krótko

Gość alladyn ....
potrzyj sobie to ci przejdzie , co ?

Gość alladyn25
nie no ja juz mam to gdzies :) stwierdzam fakt poprostu

Gość i wzajemnie...
Dba sie o was, pomaga wam, kocha, szanuje, stara sie na wszelki sposób dogodzić... a wystarczy, że przyklei się do was pierwsza lepsza szmata, a już lądujecie między jej nogami. Faceci to chuje i tyle

Gość alladyn25
to chyba kwestia na kogo sie trafi nie ma reguly tylko ze macie tendencjie do zakladania ze kazdy facet to tylko "praca a w domu kanapa i podaj mi piwo kobieto" a tak wcale nie jest

im bardziej się facet stara tym bardziej laska ma go w dupie taka prawda wolicie jak faceci trzymają was krótko :) się uśmiałam. Ależ ty pierdolisz głupoty alladynie

Gość -zero
nie pszypominam sobiem

Gość hmmm a pomyślałeś chwilę
nad tym, że każdy ma prawo dokonywać swoich wyborów, popełniać błędy również? i że nie każde spotkanie czy rozmowa z innym to od razu "rozkładanie nóg".

poszedł sprawdzić, ujrzał prawdę, przeraził się i nie wrócił :) A nie mówiłam, że to nie jej wina? :P

Gość zdradzony z niczego
nie mam sobie nic do zarzucenia wiem tylko teraz ze nie warto kobiet traktowac dobrze trzeba byc twardym agresywnym odmawiac i nie okazywac uczuc bo to najszybsza droga do rozstania i prawda jest ze lubicie jak sie was trzyma krotko bo inaczej nie da sie wytlumacz takiego zachowania a najbardziej wkurrwia mnie to ze po czyms takim ktos ma jescze czelnosc przepraszac, plakac, wracac do zwiazku czy nawet blagac a gdzie honor? skoro inny facet byl taki super to niech spierrdala do niego

Hmmm... Przykra sprawa. Następnym razem poszukaj laski, która będzie musiała mieć powód, żeby cię zdradzić. Nie zmienaj się, bo jeśli jesteś taki dobry, to któraś to doceni. Życzenia biją prosto z mego serca. :) To nieludzkie zdradzić bez powodu! Z reguły zdradzamy jak nas coś wkurwia u faceta... :)

Wiesz czemu się wkurzasz? Zaufałeś, zaangażowałeś się i ktoś Cię skrzywdził. Ja rozumiem, że jesteś wściekły, zły. Ja też bym był. Kiedy jednak opadną emocje, zastanów się, co takiego ON jej dał czego Ty je nie dałeś? Jaka była przyczyna. Zastanawiam się właśnie i moje najważniejsze pytanie jakie bym zadał Żonie "Dlaczego?" i pytałbym do bólu. Żeby zrozumieć i uniknąć w przyszłości. Nie obrażaj wszystkich kobiet, bo to dziecinne i nieodpowiedzialne. To tak jakby powiedzieć że wszyscy Niemcy to mordercy.

Jacuś, Jacuś... Ależ to odkrywcze! Wow! Aż mnie zatkało! Wszyscy Niemcy, to nie mordercy! Ale kto ich tam lubi :)

@bo uczuciowy lubie najbardziej To fajnie że cię zatkało. Odetkalaś się już ? (ironia) Ty obwiniasz faceta (piszesz, "to teraz napisz co z tobą jest nie tak, że cię zdradziła "). To ironiczne i złośliwe. Czemu taka jesteś? Nie lubisz facetów?

Gość trzymać krótko to sobie możesz
psa na smyczy ;) właśnie widać jaki z Ciebie facet, skoro zamiast przełknąć gorzką zdradę w samotności,wyciągnąć wnioski a dziewczynie - jeśli faktycznie zawiniła - nie dać satysfakcji, że cierpisz to Ty zamieniasz się w forumowego pieniacza mocnego w gębie i zamierzasz udawać kogoś kim nie jesteś , może ze względów humanitarnych nie wiąż się już z żadną zanim nie dorośniesz ?

moje Wow! Aż mnie zatkało! Również było ironiczne Jacuś Myślałam, że większy bystrzak z ciebie. Zawiodłam się na tobie! :( Bardzo lubię facetów. Nawet zdarzyło mi się ich pokochać. Mało tego! Tak naprawdę bardziej rozumiem wkurwienie zdradzonego z niczego niż Ty! I Twoje rady gówno mu dadzą do myślenia. Tak samo zresztą jak moje. Został zdradzony i nie sądzę, żeby przez najbliższy czas zaczął szanować kobiety. O zaufaniu nie ma nawet mowy. Trochę dystansu. Oddychaj ;)

@bo uczuciowy lubie najbardziej Jesteś inteligentna. Niestety nie podoba mi się Twoja agresja (ukryta pod ironią). Atakujesz mnie bez podawania sensownych kontr-argumentów. Ja też miałem nadzieję, że uda się Tobą podyskutować bez agresji. Niestety. Jakbyś chciała podyskutować i usuniesz agresję, jestem otwarty. Do tego czasu nie będę już z Tobą polemizował. Dobranoc wszystkim!

Znałam mężczyzn zdradzonych przez kobiety, które kochali. Każdy reagował podobnie. Tak samo mówili jak autor. Ale to mija, tylko trzeba na to czasu. A jeśli naprawdę zmieni swoje zachowanie, to jego przyszłe kobiety dopiero będą miały powody do zdrady. ;) Chyba, że skreślił je raz na zawsze. W co szczerze wątpię. Co ciekawe w kolejnych związkach wcale się nie zmieniali, chociaż po zdradzie mieli takie plany.

Jacuś, a wiesz, że już kiedyś pisaliśmy ze sobą? :)

Gość halineczkamala
ej ja byłam dwa razy w związkach które trwały minimum 4 lata i 2 razy byłam zaręczona ...... i oboje mnie zdradzali ....... teraz jestem sama i już nigdy nie zaufam facetowi i mam to gdzieś! Trudno takie czasy i tyle. Moi znajomi się rozwodzą , tata zdradza mamę - życie.

Gość kotka74-81
...ciekawe jest wasze postrzeganie kobiet ,hmmm chyba wcale nas nie znacie .Wielkie macho a ...uj o nas wiecie .Jak zdradziła to miała powód i nie nazywaj mnie zaraz dziwka( bo takim tokiem będziesz myślał) jestem z mężem ponad 10 lat i nigdy go nie zdradziłam , ale jak mnie wku.........i to kto wie

Gość aaaasdsdd
zdradziła go bo pewnie sam coś kombinowal na boku, w takich przypadkach facet zawsze jest winny w takim samym stopniu jak kobieta.

Gość kotka74-81
aaaa... , coś w tym jest co napisałeś ponieważ kobiety zdradzają bo : 1) zdardził 2)kiepski w wyrku i nudny 3)nie czai jej psychy to tylko 3 dlaczego i podstawowe (z doświadczeń koleżanek )

Gość aaaasdsdd
albo ja zaniedbuje, nie daje jej poczucia bezpieczeństwa, nie jest pewna jego uczuć i tak można w nieskończoność wymieniać. jestem kobieta :P wierna swojemu facetowi :P