Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzony z niczego

Dba sie o was, pomaga wam, kocha, szanuje, stara sie na wszelki sposb dogodzic

Polecane posty

Gość kotka74-81
no sorki aaaaaaa , nie wiem dlaczego pomyślałam że facet ...hmm głupio mi :-(

Gość erff
Kobieta potrafi określić przyczynę, u każdej będzie inna, Za to facet powie zawsze: zdradzilem bo nie zadowalal mnie seks z nią. .

Gość aaaasdsdd
taki mam bez płciowy nick:P też bym myślała ze jestem facetem;)

to nie kwestia płci tylko zjebanego charakteru - oczywiście osoby zdradzającej. Ma skarb a sie koorwi uwierz mi, wiem co mówię, mnie też tak skrzywdzono

Gość aaaasdsdd
facet też powie: zdradziłem bo znudziła mi się i szukam innej

Gość mondry_wcale_nie_inaczej
zdradzony z niczego - bądź twardy i nie ugnij sie przed suką...niech wie gdzie jej teraz miejsce...nie patrz na jej płacze i przeprosiny...to kurwa, a kurwa chyba nie chcesz zyć

facet zdradzi - gnój, chuj i bydlak. kobieta zdradzi - coś z toba jest nie tak, ona ma swoje potrzeby, ma swoje marzenia, każdemu zdarza sie popelniac bledy itp

Gość erff
Każdy kto zdradzi to bydle.

z drugiej strony autorze, jakbyś miał setki okazji to nieraz byś dał susa w bok. Takie zycie, zawsze pieni sie ten ktoremu kolo nosa przelecialo. Widocznie cale zycie siedzisz w domu i kuchcisz jak czarna sluzaca. Jak masz jaja to od niej odejdziesz bez slowa, jak jestes tylko mocny w gebie to pogderasz jak baba i jej wybaczysz.

My faceci bardzo lubimy seks i jest to ważna sfera życia. Z czasem chcielibyśmy coraz bardziej wyrafinowanego seksu. Często po latach następuje nuda, zniechęcenie i rozkład pożycia. Wtedy facet ma duże wyzwanie, jak wytrzymać tygodnie, miesiące. Nie obwiniam nikogo, bo nie ma 100% winnych, podaję tylko jeden z głównych motywów.

Gość kamelija
Nie ma wytłumaczenia dla zdrady. Znudzenie może wystapić ale nie uprawnia do zdrady.

@kamelija A gdzie ja napisałem że to jest usprawiedliwienie. Ja tylko opisałem jeden z najczęściej występujących schematów (w moim otoczeniu) zdrad. Zdrada jest zdradą. Obiecałeś wierność małżeńską to seks z obcą jest zdradą i czymś po czym nie można liczyć na wybaczenie. To jest mechanizm który się dzieje, nie usprawiedliwienie tego że facet nie umie utrzymać swojego przyrodzenia pod kontrolą.

Gość kamelijia
Ok rozumiem, może dobrze byłoby zatem zaznaczyć, że warto wyciagnąć wnioski z opisanego mechanizmu i trzymać rękę na pulsie niedopuszczając do tego znudzenia.

Słusznie. Warto też rozmawiać. Warto żeby facet któremu brakuje seksu poszedł i powiedział żonie, że ma kłopot. Że ma popęd którego nie może rozładować. Że jest to ich wspólny problem i może coś razem zaradzimy.

Gość jacekj zdradza
żonę!

Zażądaj zwrotu kasy za tą magiczną kulę którą Ci sprzedali. Oszukuje :)

Gość moze to jest prowo
zdrady nie można niczym usprawiedliwiać, jeśli on/ona z jakiegoś powodu przestaje nam pasić to się rozstajemy. Zdrada=brak honoru.

Gość co wy gadacie drodzy panowie
czasem tak jest że chociaz sie staracie i robie wszystko dla drugiej osoby to ona kopnie was w dupe. Dlaczego? proste: bo was nie kocha. Byłam kiedys w zwiazku, ja kochałam nad zycie, on niezbyt, tez wszystko dla niego robiłam a on mnie olał. Potem spotykałam sie z gościem który nieba by mi przychylił, ale jakbym sie starała nie potrafiłam uczucia odwzajemnic. Teraz jestem z kims kto o mnie dba i kocha nad zycie, a ja zrobiłabym dla niego wszystko. Nie ma co ukrywac ze takie nadskakiwanie jest wygodne dla biorcy, sami sie prosiliscie o to, trzeba mimo oslepiajacej miłosci spojrzec czasem z boku czy dostejemy cos czy tylko dajemy.

"trzeba mimo oslepiajacej miłosci spojrzec czasem z boku czy dostejemy cos czy tylko dajemy." Zgadza się. Problem jest jednak niby malutki... człowiek zakochany nie umie tak całkiem spojrzeć z boku na swój obiekt uczuć i to, co się od niego/niej dostaje i czy nie jest to zbyt mało. potrzeba spojrzenia kogos bezstronnego. A to bywa trudne, bo kto lubi pozwalać grzebać we własnych uczuciach osobom z zewnątrz?

Gość kafe-lek
JacekJ Przeczytałam to co piszesz i zgadzam się z Tobą w 100% , pierwsze pytanie po zdradzie DLACZEGO ??????????? nic się nie dzieje bez przyczyny , wiem coś o tym ...wina zawsze leży po obu stronach

Czesc Malkom ;) Masz rację, pomyliłem się. Przyczyną twoich problemów nie jest choroba psychiczna, to jest ALKOHOL. Sam to napisałeś -> "Nigdzie się nie ruszam bo znowu sie nachlam" Słyszałeś o AA lub terapii uzależnień? Jeśli zbierzesz się i pójdziesz tam z dobrymi chęciami - pomogą Cię.

Gość kamelijia
Alkoholicy maja często ciekawy profil osobowościowy, to z jednej strony czyni z nich wspaniałych, interesujących ludzi, a z drugiej pcha w objęcia nałogu. Nie ma róży bez ognia ;)

Gość kamelijia
yhm... ale to już wpływ tej choroby psychicznej, nie uważasz?

Malkom. Napisz tutaj jeszcze raz, szczerze jak to było z tą policją. Zacznij od straszenia próbą samobójczą i pogotowiem. Napisz, a ludzie niech ocenią. Ja już nie będę oceniał, bo to zrobiłem. Wtedy dostaniesz kilka innych interpretacji i zobaczysz czy moja ocena była tak bardzo skrajna, tendencyjny i okrutna. Odważysz się?

Gość kamelijia
Z policją lepiej nie zadzierać, oni są górą z pojedyńczym obywatelem, im bardziej będziesz wierzgać, tym bardziej pętla sie zaciśnie. Najlepiej zakończ ta sprawę i żyj swoim życiem bez angażowania w nie policji.

Gość kamelijia
Zrobisz jak uważasz, ja doradziłam odpuścić i zająć sie stabilizowaniem swojej psyche. Taka szarpanina z policja po mediach tylko cie dodatkowo rozbije na tysiace małych pieces.