Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziobrosław

czy facet słuchający Radia Maryja ma szanse u kobiet?

Polecane posty

Gość kamelija
Bóg jest wszędzie, ale idąc do kościoła idziemy tam aby w społeczności wierzących oddawać mu cześć w sposób manifestacyjny, aby wyciszyć sie w miejscu gdzie nic nie przeszkadza (nie licząc ładnych dziewczyn) w spotkaniu z Bogiem. Kosciół to takie ułatwienie trochę i komfort dla katolika, miejsce tylko Bogu poświęcone, miejsce oddzielone od codziennego zabiegania.

Gość Paulinnnnnkka
Też jestem z Wawy i lubię posłuchać, nie ma się czego wstydzić :) W tych czasach potrzeba nam od czasu do czasu wyciszenia... Mam 18 lat i słucham RM. Możecie mnie teraz wyśmiać.

Gość kamelija
RM nie trawię, jest ksenofobiczne, pełne nienawiści. W swoim okręgu mam katolicka stację na poziomie, kulturalną i ekumeniczna i też ja często słucham dla wyciszenia od ryków i umpów które panują w innych rozgłośniach, no i żeby usłyszeć głos człowieka, bo w radiach teraz płyty komputer zmienia, a w przerwach są reklamy i jingle.

Gość równiacha
kamelija chyba rzadko słuchasz RM, skoro wydajesz takie sądy. radio trwa od 20 lat i będzie trwać dalej, a że w necie krążą niby antysemickie wypowiedzi to pikuś - sporo na przestrzeni 20 lat tego przeciwnicy RM nie uzbierali. no ale słuchać można co kto chce

Gość kamelija
Nie słucham, wiec faktycznie nie będę wchodzic w polemikę. Wiem dlaczego nie słucham, z autopsji, ale nikogo nie namawiam, ani do słuchania, ani do niesłuchania. Każdy ma wybór.

Gość pajdokracja chłopcow
katolicki głos w Miom domu jest ok. a ludzie słuchający radia również

Gość hadidim
U mnie by nie mial najmniejszych nawet jako zwykly rozmowca.

Gość ojeju looooserek
to ty do kosciola na podryw chadzasz? masakra normalnie rece mi opadly

Gość Overlord
Dla równowagi zdarza mi się posłuchać. Oczywiście z marginesem rozsądku, tak jak też innych stacji. Warto posłuchać, ale tak jak mówię - RÓWNOWAGA, inaczej można w dzisiejszych czasach zidiocieć w dowolną stronę.

Gość anja86
To zależy od tego dlaczego słucha tej stacji. Jeśli tylko od czasu do czasu żeby się pośmiać lub z ciekawości jakie tam "prawdy objawione" prezentują to ok., nie mam nic przeciwko, ale jeśli jest katolikiem to niech spada na drzewo ;]

Gość luuuzik
To zalezy - Looooser slucha i nadal nie ma panny a 28 na karku juz czeka