Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iszzabella

czy ja przesadzam, za bardzo sie przejmuje?

Polecane posty

Gość iszzabella

dosc dlugo szukam pracy i niedawno znalazlam oferte w ktorej facet szuka osob do pracy w charakterze sprzedawcy odziezy na stoisku w centrum handlowym. ja caly czas mam w glowie to, ze przyjdzie tam jakis znajomy i bedzie glupio patrzyl, albo ze bede musiala obslugiwac jakas wscibska babe z mojego osiedla. w miejscu gdzie mieszkam mieszka taka wscibska kobieta, ktora jak tylko mnie spotka to sie o wszystko wypytuje, a jak ja splawiam to pyta dlaczego mam taki zly humor :-/ jesli przyjdzie na stoisko to bedzie udawala, ze chce cos kupic, a tak na prawde bedzie sie o wszystko wypytywala. moge ja i jej pytania wtedy olewac i w ogóle nie odpowiadac?

Gość Nie-rozumiem
iszzabella - przesadzasz....praca to praca i nie widze nic dziwnego,ze czasem trafi sie ktos znajomy!

Gość iszzabella
tylko ta baba nie potrafi czasem przystopowac, pyta sie o wszystko bylam z nia na stazu. gdyby nie ten staz to nawet by na ulicy do mnie slowem sie nie odezwala. na pewno zapyta mnie o zarobki, o to co robie jak wyjde z pracy. taka troche przymulona, u mnie na osiedlu duzo jest wscibskich plotkar. nienawidze takich ludzi.

Gość Nie-rozumiem
Kiedy ktos pyta mie o zarobki - odpowiadam "nie narzekam..." i jeszcze nie spotkalam sie z opinia by ktos probowal wyciagnac ode mnie jakies liczby. To moja sprawa! Innne pytania mozna zbyc "przepraszam Cie bardzo, ale sie spiesze..." Nie widze problemu!!!

Gość iszzabella
dobra dzieki

Gość iszzabella
aha Lukrecja w Twoim miescie trafiaja sie takie bladźie, tylko nie przypominaj innym jakie to miasto. pozdrawiam

Gość iszzabella
no w jakim miescie mieszkasz? na slasku prawda? to ja w tym samym co ty

Gość iszzabella
kiedys pisalas, dobra ja uciekam pa