Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trentno

czy bardzo wysoki wzrost (2.01 m) jest powodem do nasmiewania?

Polecane posty

Gość Trentno

Czuje sie troche dziwnie wsrod ludzi i kolegow, nawet wsrod dziewczyn. Mimo iz mowia ze lubia wyzszych chlopakow ja tego nie zauwazylem, malo tego, czesto slysze docinki i raczej nie jestem traktowany przez dziewczyny jako "kandydata na potencjalnego chlopaka". Wszystkie kolezanki ktore mi sie podobaja sa z facetami 175, 180, 185. Nie czuje sie zbyt pewnie w duzej grupi eludzi (jakos tak dziwnie jakbym byl troche inny niz reszta ). Koncze liceum z zerowym bagazem doswiadczen w sferze uczuciowej, jedynie co to na imprezach bywalem i tyle.. Dziewczyny, czy mialybyscie cos przeciwko tak wysokiemu chlopakowi jako potencjalnemu kandydatowi na chlopaka, tzn co jest wazne u takie osoby, na co wzrocic uwage zeby sie bardziej podobac??

Gość B73
Mój mąż ma 198 cm wzrostu, ja 165 cm, mamy 15 letnią córkę,która "po tatusiu" ma 189 i jeszcze rośnie trenuje siatkówkę i nie ma problemu ze swoim wzrostem. Nie ważny jest wzrost tylko jak się z tym czujesz, nie możesz garbić się żeby zrównać się z kolegami , głowa wysoko i uśmiech ( właśnie uśmiechem i poczuciem humoru zainteresował mnie mój mąż).

Gość absolutnie nie jest
mój ma 2 m. Nigdy nie miałam z tym problemu. On również. Zawsze znajdzie sie ktoś kto cię skryktykuje, nie przejmuj się tym.

Gość a ja lubie
Mnie się wydaje że to zależy od ogólnego wyglądu... jeżeli jesteś 2 metrowym patyczakiem cieniutkim to faktycznie może trochę dziwnie wyglądać. Mam znajomego który niestety nie mieszka już w moim mieście, ale gdyby wrócił to zjem go żywcem. Wysoki, ciemna oprawa twarzy, szeroka klatka i ramiona, mrrrr, me gusta. I nie mam na myśli napakowanego ćwola po siłowni, on jest po prostu proporcjonalny, wszystko pasuje do wzrostu

Gość niedlapsakielbasa
nie lam sie....i uwierz w siebie...wazne co masz w glowie a nie ilemierzysz,poznasz kogos-kwestia czasutylko,uszy do gory!

Gość dla mnie jestes wrecz
wyjątkowy. Brak pewnosci siebie i zahukanie może zniszczyć twój wizerunek u kobiet. Jak wyczują, że masz z tym problem to twoje akcje spadną

Gość żurawinowa dama
przepraszam bardzo a wszystko masz takie duże?:P a odpowiadając na twoje pytanie - naśmiewanie jest cechą idiotów więc się nimi nie przejmuj:)

Gość a ja tez cos powiem
Miałam faceta o wzroscie 1,97m i był bardzo fajny. Faktycznie czuł sie chyba zbyt mało pewny, ale był bardzo kochany.. Ja mam 1,60m, wiec różnica był naprawde widoczna. Ale urzekł mnie inteligencją, poczuciem humoru i uśmiechem, który z twarzy mu nie schodził. Obecnie jest już tylko kolegą, nasze drogi rozeszły sie, kiedy poszedł do wojska, a ja do innego miasta zdobywać również doświadczenie zawodowe.

Gość azba zberba
Moze jestes wysoki ale brzydki. Sam wzrost nie jest jedynym wyznacznikiem atrakcyjnosci mezczyzny, dobrze o tym wiesz wiec nie skamlaj tu o pocieszenie tylko spojrzyj w lustro i zdaj sobie sprawe o co tak na prawde chodzi. A tak na marginesie ja mam 170 cm wzrostu i lubie facetow 185 a nie dragali.

Gość B73
Zurawinowa damo złośliwi kurduple mówią, że facet ma 2 metry "ze wszystkim" ale z doświadczenia wiem, że to nie prawda. Na rozmiary nie narzekam.

Gość żurawinowa dama
aha :) wiesz w główce sobie tylko wyobrażam bo mój m ma 176/18cm to takie 2.01 m O_O :D:D :P

Gość B73
Jest jeszcze jeden plus - mogę założyć szpilki jakie zechcę i tak będę niższa.

Gość jesli chodzi o fujary
to na pewno nie jest to wprost proporcjonalne do wzrostu. Facet który mnie rozdziewiczył miał potwora w rozporku, a był dosyć niski 176

Gość żurawinowa dama
no szpilki😭 ja po domu tylko chadzam;)

Gość jesli chodzi o fujary
potem trafił mi się dużo wyższy i miał mniejszego

Gość B73
Gdzie jesteś Trentno? Sprowokowałeś temat i z uśmiechem na twarzy czytasz te nasze wypociny, czy może trenujesz uśmiech przed lustrem i właściwą postawę. Właśnie oglądałam zdjęcia mojej córci z siatkarzami Delekty Bydgoszcz, mimo, że jest wysoka wygląda jak kruszynka przy tych chłopakach.

Gość błyszczący kłaczek
Ja bym nie pogardziła takim wysokim facetem... może dlatego że sama jestem wysoka (176 cm). W każdym razie, sądzę, że brak powodzenia jest spowodowany brakiem pewności siebie... w mojej szkole jest dwóch chłopaków którzy mają mniej więcej 2m, i większość dziewczyn się za nimi ugania :P Musisz popracować nad pewnością siebie i być może nad sylwetką (jeśli jesteś za chudy, bo przy tym wzroście jest to bardzo niepożądane :P) Powodzenia 🖐️

Gość żurawinowa dama
polazł na piwo pewnie

Gość B73
Myślisz, że topi smutki? raczej spakował książki i pobiegł do szkoły, miał chłopak doła i dylemat czy warto wstać z łóżka. Mam nadzieję , że jednak uznał iż nie ma co użalać się nad sobą i zabrał się do roboty , wyszedł do ludzi oby nie do monopolowego, jak kończy liceum to alkohol kupi legalnie ale nie tędy droga.

Gość żurawinowa dama
pewnie masz rację:) ja z tym piwem to bardziej o sobie myślałam :D coś ostatnio topię smutek wyssany z palca;) taki syndrom pustego gniazda;)

Gość B73
Też bym się napiła ale niestety na 13 od pracy i to samochodem ale wieczorkiem- na zdrowie a jutro Andrzejki i wolny weekend.

Polska to piekna kraj 1 wszego wolne 30stego andrzejki, druga Grecja, szkoda ze sjesty nie ma jak tam. A Niemcy i Francja zapierdalaja na te smakolyki bez swiat.

Gość B73
Jeszcze jedna rada Trentno trzeba umieć smiać się z innymi i odcinać się na zaczepki np. miałem dużo czasu i stałem we wszystkich kolejkach po wzrost , rozum, urodę i wszędzie byłem pierwszy i tu szeroki uśmiech. Smiej się z samego siebie bez błazenady ale z rozsądkiem. Nie trzeba być klasowym głupkiem aby być lubianym. Jak wrócisz ze szkoły jak mniemam to odszukaj topik i zastosuj się do rad może to pomoże. Powodzenia, a na dziewczyny zawsze będzie jeszcze czas?( swojego męża poznałam jak on miał 23 lata i byłam jego pierwszą poważną dziewczyną wytrzymał ze mną już 17 lat może warto poczekać?)

Gość offerma111
ciekawe czy jakiemus niskiemu np 165 cm kolesiowi tez byscie takie "slodkie bzym bzymki" wypisywaly i go tak pocieszaly z takim zaangazowaniem. To jest wlasnie to niby "kobiety nie patrza na wyglad tak jak faceci". Tak jasne, patrza jeszcze bardziej. A juz jezeli chodzi o wzrost to juz maja zupelnego jeba.

Gość offerma111
Aha, bylbym zapomnial -> :o

Gość B73
moim zdaniem niski ma mniejsze szanse u kobiet ale czytając tego nieszczęśliwca można odnieść inne zdanie zatem jak to ktoś powiedział punkt widzenia zmienia się wraz z miejscem siedzenia czy jakoś tak,

a moim zdaniem to zalezy tylko i wylacznie od tego czy ma przystojna twarz :) Dla mnie ona jest glownym kryterium, nie chcialabym jakiegos paszteta chocby nawet mial 3 metry. ALe to tak ode mnie.

Gość B73
dla mnie oczy!!! ale wzrost też uwielbiam nosić szpilki! no i charakter inteligencja i poczucie humoru- podstawa