Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *szczęśliważona26*

MÓJ MĄŻ A ŚWIĘTA!!!!!! PRZECZYTAJCIE

Polecane posty

Gość *szczęśliważona26*

Mój mąż, lat 26, odpowiedzialny, dobry, pracowity, poważny człowiek. Ale. Odbija mu jesli chodzi o Święta Bożego Narodzenia! Już od miesiąca gada o prezentach i przygotowaniach. Wczoraj wystroił pokój, nie pozwoliłam jeszcze na lampki przed domem ale już sie pali. Zaczyna tez cisnac na choinke co jest dla mnie niedorzeczne, my zawsze ubieralismy dzien przed Wigilią. Męczy wszystkich prezentami - co chcą... część już kupił.... o co tu chodzi? Mąż ma rodzicow, rodzenstwo, moze nie są zżyci ze sobą jak u mnie w domu (u nich mówi się "czy by mama..." u mnie na Ty lub Mamuś) ale co roku miał święta... DLaczego on taki jest?

Gość córka rzeźnika
Powinnaś się cieszyć, to znaczy, że mąż chce, by wasze Święta były wspaniałe! Ja też kocham Boże Narodzenie, planuję, kupuję, szykuję i marzę, by było pięknie. To nic złego :)

Gość Nie-rozumiem
Jest po prostu rodzinny....to chyba fajnnie miec takiego faceta u boku?! Co Ci szkodzi miec lampki swiateczne na poczatku grudnia? Zwlaszcza jak sam je rozwiesi?

Gość ULZYJCIE SOBIE
DLATEGO TAKI JEST BO TY ZA TEPA JESTES

Gość *szczęśliważona26*
Ja też kocham święta, zapytałam tylko bo zaczęłam się zastanawiać, czy on nie ma jakiś ukrytych żali, problemów, może mogłabym mu pomóc.... A co do tego żeby się cieszyć, to tak cieszę się, ale pomyślcie sobie jak np. w pazdzerniku czy połowie listopada mąż męczy mnie codziennie przy obiedzie "Ale co chcesz na święta" a jak jestesmy u moich rodziców to pyta ich ciągle co chcą, jakie potrawy a to za szybko przeciez....

Gość Kaska21.....
;) fajnie, ja tez bym chciała spedzic takie swieta B.N z bombkami, swiatełkami itp, moze w tym roku tak zrobie ? :classic_cool: a co mi tam..

Gość córka rzeźnika
Uwierz, nie trzeba mieć jakichś żali czy traumy, by obsesyjnie kochać Święta. Po prostu jednym to obojętne, inni po prostu się cieszą, a jeszcze inni doczekać się nie mogą! W końcu to najbardziej magiczny czas w roku :)

Gość Nie-rozumiem
*szczęśliważona26* - W USA choinki sprzedaja juz w pazdzierniku :-) Nie szukaj problemu, gdzie go nie ma. Moze Twoje koFanie chce miec czas na kupienie prezentow, ktore sprawia radosc wszystkim i chce miec czas na ich znalezienie!

Gość ertyuiop[]#
ja mam choinke zawsze na mikolaja ubrana do tej pory mimo ze moje dzieci maja 20 i 15 lat ;)) tak jestesmy przyzwyczjeni od malego.. ale mieszkanie stroje tydzien przed swietami.

Gość anula260485
Normalka z meżem cieszy sie i czuje sie odpowiedzialny za rodzinkę i chce czuc już ten klimacik JA WCZORAJ WYSTROIŁAM CHATE I CHOINKA OCZYWISCIE wiem ze za wczesnie ale co

Gość moja uzywa nivea cale zycie
To sie ciesz, ze dopiero teraz:) Bylam u kuzynki w DE i tam coniektorzy to juz 1ego listopada stroja okna na Swieta Bozego Narodzenia. Teraz jest juz sporo ozdob wkolo domow, a w pierwsza niedziele adwentu beda juz prawie wszystkie. Powiem Ci cos jeszcze, tylko sie trzymaj... W sklepach ozdoby swiateczne w Niemczech pojawiaja sie juz w sierpniu!

Gość konkretnie to chyba
tylko pozazdorscic ci problemow autorko :P :O

Gość *szczęśliważona26*
w sierpniu :D:D:D Dobre! Ja choinki nie dam mu ustroić bo my mamy żywą co roku i by już zeschła do świąt :D:D A co do problemów, nie napisałam że ich nie mam, ale nie trzeba pisać tylko o kłopotach, życie nie jest tylko czarne lub białe! Dzieki wszystkim, pozdro