Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

majac 175 cm nigdy nie mialem kompleksu wzrostu ale kobiety z kafe mnie w niego

Polecane posty

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

wpedzily. :o Od czasu jak zaczalem czytac kafe moja samoocena spadla o 100 %. Nigdy nie sadzilem ze wzrost faceta to dla nich sprawa zycia lub smierci.

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
do pendzior- chyba masz racje, jak czlowiek tyle sie naslucha i naczyta i wie ze jest zjebem to wtedy pozbywa sie juz calkiem wszelkich kompleksow bo i tak nie ma nic do stracenia.

Gość sticky84
robisz problem z niczego, 1.75 to nie jest wzrost taki niski, nie przesadzaj, dobrze jest :) moj partner tez ma tyle i nigdy by mi do glowy nie przyszlo,ze jest za niski, choc sama mam 170 i jak zaloze obcasy to czasem jestem delikatnie wyzsza,ale komu by to przeszkadzalo,znam multum takich par

Ale dlaczego?Nie wiesz,że tu na kafe panuje moda na dołowanie innych? Ja Ci powiem tak: dla mnie wzrost faceta nigdy nie miał znaczenia Jak dla mnie Twój jest jak najbardziej ok Mój mąż ma 173cm i nie przeszkadza mi to!!!!! Pamiętaj że kobieta dla ktorej wzrost to sprawa priorytetowa nie jest godna Twojego zainteresowania Bo co moze Ci zaoferować osoba ktorą interesuje Twój wzrost a nie to co masz w głowie???? Nie łam się chłopie:)

Gość predator 2
Sluchaj tych debilek z kafe to daleko zajdziesz w zyciu. One by chcialy to tamto sramto ale pojda za pierwszym ktory na nie spojrzy. Wiesz to jest net, taki koncert zyczen, poza tym naczytaja sie w tych swoich bravo szitach ze fajny to wysoki i im sie to utrwala w tych przymalych glowkach. Soryy jak "175 to nie taki niski" to przepraszam normalny wysoki jest ile?? 4 metry?

Gość bo teraz przecietna kobieta ma
220 cm wzrostu rozmiar buta 50 i 140 kg wagi :classic_cool:

Gość nieznajoma***
175 to wcale nie jest tak źle, a jeśli jakaś dziewczyna zwraca Ci z o powodu uwagę to znaczy, że jest zwykłym pustakiem. Wygląd to nie wszystko. Wartościowe kobiety nie pwiązują do niego aż tak dużej uwagi. Każdy jest wyjątkowy ty też :)

Gość B73
sądzę, że jest to riposta na temat chłopaka o wzroście 2,01, chcesz się przekonać czy ciebie też będziemy pocieszać dlaczego nie napisałeś , że masz 168cm ja niestety wolę takich drągali 2m w takim się zakochałam jestem już z nim wieki i tak mi zostało sory ale "każda potwora znajdzie swego amatora" ja znalazłam. powodzenia i bez kompleksów bo jak znajdziesz jeden to potem przyjdą następne niestety większość tak ma ja też chciałabym być piękna i młoda na wieki a teraz to tylko i zostało i to bez kropki ale dinozaury też muszą żyć nie wszystkie wyginęły w epoce lodowcowej hahahaha