Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pammyx33

BŁAGAM RATUJCIE !!!!!!!!!! Co ja narobiłam ALLEGRO!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ściemnia Wam a Wy to łykacie
autorka napisała, że sprzedający wystawił 6 torebek a ona kupiła wszystkie, tymczasem w aukcji pisze, że 2 osoby zakupiły łącznie 7 torebek.

Gość żę tak powiem
po perwszej takiej "wpadce" wcale nie likwidują konta, nie każą też zapłacić prowizji!!! tak na prawdę to Allegro w bardzo małym stopniu ingeruje w transakcje!!! Wiem z doświadczenia, bo mi z kolei sprzedawca nie wysłał zamówionej rzeczy...

Gość miałamtaksamo
ja miałam identyczna sytuacje,tez pierwszy raz kupowałam z allegro i identycznie jak ty zdziwiłam się ze kupiłam 5 par bucików zamiast jednej.NA TELEFONY I MEILE NIE ODPOWIAdałam przez 2 dni,no ale sprawe trzeba zakonczyc.Zadzwoniłam do waceta i powiedziałam mu jak sprawy stoja,musiałam zaplacic prowizje od 4 par bucików 7zł.Prowizje facet mi naliczył i mejlem przesłal bo tez nie wiem co to jest .Sprawa zakonczona buciki w domu . Buciki były wystawione po 23zł

Gość MAłO ZA MALUTKO
Nie martw się też tak zrobiłam tylko to były jakieś przyprawy nie zaplacisz i koniec.

"Nie martw się też tak zrobiłam tylko to były jakieś przyprawy nie zaplacisz i koniec." zayebiste podejście

Gość malenkaja stranaja
nie zbyt ciekawe są te różowe torebki i do tego ten obciachowy kwiatek autorko topiku ale ty masz gust żeby takie badziewie kupować

no ok matematycznie wszystko się zgadza, ale i tak Ci nie wierzę:P

Gość madryPolakposzkodzie
mailowo wymien z nim korespondencje i powiedz,ze proponujesz takie rozwiązanie: ty zaplacisz mu koszty prowizji i po klopocie. moze pojdzie na to.

Gość hjHGDIAUSD
szuakjj kointaktu i dzwon jak najszybciej to dokrecic, ja podobnie odstawiłam ze zamówiłam cos kilka razy zamówiłam i akurat mi sie trafiła spoko babka i wszsytko sie wyjasniło, a prowizje jak cos zwraca allegro, jak bedzie w porzadky osoba to zrozumie, powiedz ze jestes blondynką i bedzie git :) ja bym zrozumiała :) napisz co wyszło

dobra słuchajcie czyli jak torebka koszyuje 30 zł a ja chce zeby wysłal mi ja listem poleconym priorytetowym za 12 zł to musze mu zrobic przelew na konto w wys 42 zł???????????????????????????

Gość panmyx33
malenkaja stranaja nie zbyt ciekawe są te różowe torebki i do tego ten obciachowy kwiatek autorko topiku ale ty masz gust żeby takie badziewie kupować to jest MOTYL slepoto ruska :O

Gość bjbjbjbjbjbjbjbjbjjbjbjbj
Sprzedający nie ma obowiązku odstepować od transakcji?Bo niby dlaczego? on wystawił ty kupiłas proste :o Jemu to nie na rękę bo co z tego, że mu prowizję zwrócisz jak on musi to ponownie wystawić a zysku ze sprzedazy nie ma, może jkabys klikneła tylko raz to na tej aukcji ktoś inny by kupił? Allegro to nie zabawa i tyle Przykro mi, ewentualnie możesz potem sprzedać - jak ktos bedzie chciał to kupić :D

dobra słuchajcie czyli jak torebka koszyuje 30 zł a ja chce zeby wysłal mi ja listem poleconym priorytetowym za 12 zł to musze mu zrobic przelew na konto w wys 42 zł??????????????????????????? napisac mu zeby wysłał tylko jedną i ze zaraz mu zrobie przelew ?

Gość a ja myślę...
że ktoś po prostu robi sobie niezłą reklamę PRODUKTU.

Gość a ja myślę...
może chce wziąć na litość i zrobić tak by inne kobiety to kupiły, pomagając autorce topicu ?

Gość oz kurvaaaaa maccccc
hahahaha ja nie moge!?!?!?!?? jak mozna takie rozowe gowno kupic!!!!!!! hahahaha autorko to wstyd w ogola na takie cos patrzec a ty kupilas 6 sztuk!!!!!!! chyba sobie do trumny to wlozysz!!! hahahahahahahahahahahahahahaha nie moge chyba popuscilam ze smiechu.

Gość malenkaja stranaja
ok. motyl tylko grzeczniej bez wyzwisk miałam prawo sie pomylić ok.

Gość Romeczka mam na imię
ja te różową z motylem to nawet za darmo bym jej nie chciała brzydka jest jak cholera

Gość miałamtaksamo
płacisz prowizje za 5 torebek to bedzie około20 zł, facet ci naliczy i meilem przysle +cena torebki + cena zakupu i to na tyle

Oto co odpisal: Droga Pani Niestety nie moge anulowac transakcji ani zgodzic sie na zaplate tylko za 1 produkt gdzy zakupila Pani ich 6 zgodnie z regulaminem Allegro, jednoczesnie tworzac wiazacy i legalny kontrakt. Zakupila Pani produkty zgadzajac sie na warunki okreslone na aukcji poprzez klikniecie na opcje Kup teraz! Dlatego prosze o jak najszybsze uiszczenie wplaty w wysokosci: 270zl (koszt 6 torebek) PLUS koszt wysylki: 45zl (List ekonomiczny) LUB 46zl (List polecony priorytetowy) ,a wiec calkowita suma do wplaty to 315zl LUB 321zl w zaleznosci od preferencji wysylki. I jesli moge dodac- wyzywanie mnie od smierdzacej pijawki raczej nie pomoze ani Pani ani nikomu innemu. Prosze o poinformowanie mnie gdy uisci Pani wplate. Zycze milego dnia. Ja ise chyba powiesze!!!!!!!!!

Gość agnieszka ola eva
no to pozamaitane.... wplac kase i tyle. trudno nastepnym razem bedizesz ostrozniejsza......

Gość hahahah co to za tandeta
jezuuuuuuuuuuuuuuu ta torebka jest ochydna. gorszej nie widzialam. mozesz ja dac swojemu wrogowi!!!!!

Gość wyzwałaś go od
śmierdzącej pijawki?:D ale jaja. no chyba musisz zapłacić...moze uda się je odsprzedać? też umieścisz na allegro ( popros kogos kto się zna żeby wystawił Ci aukcję i wszystko wytłumaczył) i pewnie za jakiś czas sprzedasz i odzyskasz kasę...